In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolciaaa26 wrote:Moze to efekt lekow ktore bralas Kochana?
Albo leków albo emocji... Pewnie jedno i drugie po trochu... Wczoraj wypiłam 2 driny z mężem i już było ok...Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET
II ET szczęśliwy -
Kadetka wrote:Albo leków albo emocji... Pewnie jedno i drugie po trochu... Wczoraj wypiłam 2 driny z mężem i już było ok...
Kadetka lubi tę wiadomość
Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Ewi28 wrote:Dziewczyny macie ochotę napijcie się. Ja wiem że jak we wtorek wyjdzie źle to napewno nie odmowie sobie lampki wina to łez... narazie nie chce o tym myślećNadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Kadetka wrote:Paulcia28 i ja przyłączam się do życzeń rocznicowych! Abyście kolejną i każdą następną świętowali i szerszym gronie :*
Który to już rok po ślubie?Kadetka lubi tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Ewi28 wrote:Ale naprawde az tak może brzuch boleć?
Ewi28 lubi tę wiadomość
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Ciasteczko nie zjemy Ciebie, ale tak jak pisałam nie dziel skóry na niedzwiedziu ,któraś z dziewczyn chyba Motylek dobrze to ujęła ,,my planujemy a Bóg swoje. Śmieje się za naszymi plecami. Ja od dwóch tyg już pracuje, na hali mamy ponad 50 stopni Celsjusza i odwyklam od ciężkiej pracy no to padam na ryj. Mam nadzieję że wkrótce będzie lepiej bo póki co zmęczenie bierze góra,no i cholerna @ nie przylazi zaś sobie ze mnie żarty robi.
Ciasteczko czekam z niecierpliwością na Twój transferCiasteczko77 lubi tę wiadomość
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
nick nieaktualnyEwi28 wrote:Ciasteczko we wtorek mam zrobić. Zalecenie dr.
Paulcia - to mamy podobny staż -partnerski u mnie póki co (no właśnie ..).
dziękuje - sama jestem ciekawa co będzie !!! A z tamtym tematem - już nie myśle aż tak o tym - będzie co będzie i jeżeli będzie !
Dołek mam z powodu tych ostatnich msc i choroby Miska ... w dodatku dziś (próbując sprzątać) oglądałam Czułe Słówka (1,2) i jak zawsze ryczałam ...
Moniczka ❤️❤️❤️❤️ Powodzenia !!!!!!!!! Daj znać Po... myśle o Tobie cały czas !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2018, 22:09
Ewi28 lubi tę wiadomość
-
Ciasteczko77 wrote:Dziękuje że pytasz- Ewi - cały czas w sercu życzę Ci żeby się udało !!! W pon robisz badania ? Jak się czujesz ??
.. u mnie dołek.. całkiem spory..nie bede tu pisać o tym, bo mnie znowu dziewczyny zjadą ... zapewne też i przez zbliżająca się @.. która powinna być we wt. I wtedy od 3 dc start leki - jestem przerażona sterydem- ta dawka -
Jak odstawiacie streryd trzeba schodzić stopniowo - nie można z dnia na dzień - tak mi mówi Misiek który ze sterydami ma do czynienia od 11 lat.
Waleczna - Ty brałaś sterydy ? I odstawiłaś nie schodząc z dawki ? Czy jak ?
Paulcia - Ty nie prześpij rocznicy gratulacje dla Was i cudownych, kolejnych wspólnych lat !!!
Etosza - beta ładnie- Gratulki !!!
Baja - No mnie po 3 dniach i hiperka była ... był twardy i duży .. obserwuj.
Moniczka - ❤️
Ciasteczko trzymaj się kochana ❤ Nie smutaj.Ja miałam odstawić z dnia na dzień tak zlecił mi mój prof. Ale inny lekarz z kliniki kazał schodzić, ze po 3 m-cach brania encortolonu 4 dni po pół tabletki. Jak powiedział to endykrynologowi za głowę się łapał. Ze nie można tak odstawić sterydow. I teraz musi mi z powrotem włączyć i zejść tak jak powinno się. Rozumiecie przez nie wiedzę lekarzy musze faszerowac się tym diabelstwem. A gdyby ni moje zle samopoczucie i jakaś intuicja to dalej było by tak jak jest pewnie podeszłabym szybko do crio i znów z tego by nic nie było. A tak postanowiłam iść się zbadać i na wizytę do endokrynolog i proszę jakie wieści.
Życzę nam dziewczynki, żebyśmy trafiały na naprawdę prawdziwych lekarzy z powołania którzy wiedzą co robią. Sorki ze tak dzisiaj wylewam z siebie ten żal ale znieść tego nie mogę.
Dobranoc👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
Crio❄️😉❤️👧🏻 Zdrowa córeczka
06.2020 Zaczynamy walkę o rodzeństwo
07.2020 Crio❄️😞
09.2020 Crio❄️😉❤️👧🏻 Zdrowa córeczka -
Ciasteczko dziękuję że o mnie myślisz oczywiście, że dam znać zaraz wyruszamy o 9 wizyta później transfer
Ciasteczko77, Ewi28 lubią tę wiadomość
Rocznik 88
8 lat starań o dzidzię,
PCO, niedoczynność tarczycy ( na razie w normie)
11.07.2017-pierwsze podejście do in vitro ( transfer 2 zarodków 8 B hcg < 0,10 mIU/ml
15.06.2018-zaczynamy drugie podejście....
26.06.2018-punkcja ❄️❄️
Crio - 29.07.2018transfer
Ciąża biochemiczna
Crio - 1.10.2018
Została jedna sniezynka... -
moniczka2601 wrote:Ciasteczko dziękuję że o mnie myślisz oczywiście, że dam znać zaraz wyruszamy o 9 wizyta później transfer
Nooo w takim razie mocno trzymam kciuki!! Powodzeniamoniczka2601 lubi tę wiadomość
Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy -
Paulcia28 wrote:Dziękuję za życzenia Wam wszystkim :-* to nasza pierwsza rocznica ślubu a zaraz miną 4 lata razem. No mam nadzieję że w następną rocznice będziemy w większym gronie
Aaaa papierowa a ja myślałam, że już co najmniej 4.. chyba stopka mnie tak nastawiła...
Jeszcze raz najlepszego :*Paulcia28 lubi tę wiadomość
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy -
MagNolia55 wrote:Kochane...nie jest dobrze.
Od wczoraj wieczora leżę w szpitalu...Dostałam nagle silnego krwawienia...jadąc na IP miałam czarny scenariusz, jednak dzidziuś jest ze mną
Nie wiem co dalej...
Proszę Was chociaż o modlitwę...MagNolia55 lubi tę wiadomość
Rocznik 88
8 lat starań o dzidzię,
PCO, niedoczynność tarczycy ( na razie w normie)
11.07.2017-pierwsze podejście do in vitro ( transfer 2 zarodków 8 B hcg < 0,10 mIU/ml
15.06.2018-zaczynamy drugie podejście....
26.06.2018-punkcja ❄️❄️
Crio - 29.07.2018transfer
Ciąża biochemiczna
Crio - 1.10.2018
Została jedna sniezynka... -
Od wczoraj wieczora leżę w szpitalu...Dostałam nagle silnego krwawienia...jadąc na IP miałam czarny scenariusz, jednak dzidziuś jest ze mną
Nie wiem co dalej...
-
Nie wiem co dalej...
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy -
Nie wiem co dalej...
Proszę Was chociaż o modlitwę...
Trzyman się będzie dobrze. Musi być. Myślę że krwawienie to skutek krwiaka pewnie.MagNolia55 lubi tę wiadomość