In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jvm wrote:Skontaktowałan się z redakcją tej strony i napisałam, że mają błąd. Bardzo szybko odpisali, poprosili o szczegóły i obiecali że natychmiast kontaktują się z programista i to poprawiasłabe nasienie
stymulacja nr 1 - ❄️ 8A
stymulacja nr 2 - 2 ❄️❄️ - blastocysty AA
transfer 17.07 - 2 trzydniowe 8A ❤️❤️
beta hcg 8dpt - 55,9
beta hcg 10 dpt -198
beta hcg 13 dpt - 612
beta hcg 15 dpt - 1103, progesteron - 154
beta hcg 17 dpt - 2322
beta hcg 20 dpt - 6308
-
Paulcia28 wrote:Dziękuję :-* ja dopiero się obudziłam, jestem taka zrypana po nockach że pożytku ze mnie dziś nie będzie. Śpiąca jestem i nie do życia a i upały mnie dobijaja. Nie tak sobie wyobrażałam rocznice ślubu ale no dosłownie brak mi sił. Mam nadzieję że jutro będzie lepiej, a jeszcze cholera z lewej strony, jakby jajnik mnie kluje i nie wiem co jest grane. W przyszłym tygodniu wszystko się wyjaśni czy trzeba jeszcze raz lyzeczkowac czy też nie
Paulcia28 lubi tę wiadomość
słabe nasienie
stymulacja nr 1 - ❄️ 8A
beta hcg 8dpt - 55,9
beta hcg 10 dpt -198
beta hcg 13 dpt - 612
beta hcg 17 dpt - 2322
beta hcg 20 dpt - 6308
-
Jvm wrote:Skontaktowałan się z redakcją tej strony i napisałam, że mają błąd. Bardzo szybko odpisali, poprosili o szczegóły i obiecali że natychmiast kontaktują się z programista i to poprawia
Widzę że z wynikami bety idziemy prawie "łeb w łeb"
Kiedy dokładnie miałaś transfer, ile i jakie zarodki podali?słabe nasienie
stymulacja nr 1 - ❄️ 8A
beta hcg 8dpt - 55,9
beta hcg 10 dpt -198
beta hcg 13 dpt - 612
beta hcg 17 dpt - 2322
beta hcg 20 dpt - 6308
-
Niezapominajka5 wrote:Wiele by to tlumaczylo jeśli chodzi o Ciebie Karolcia. Może czekają na idealne zarodki,by nie psuć statystyk?Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Karolciaaa26 wrote:Dlatwgo tak mysle odpuscic sobie juz to klinike a mrozaczki moje jak sa to bede placila za je trzymanie u nich.Myslalam ze jest tu bardziej rozszerzona medycyna ale patrze ze niektorzy lekare ida na skroty albo robia tak zeby wiecej kasy sciagnac
-
Kadetka wrote:Też zaraz pomyślałam o Karolcia... Już wiemy skąd 90% skuteczności obiecują.. skoro po 1 nieudanej próbie nawet nie chcą podsc mrozakow które ktoś ma tylko namawiają na kd...
Paulcia28 lubi tę wiadomość
Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Paulcia28 wrote:Mieliśmy dziewczyny z mniejszym przyrostem i maluchy były silne, zrób za 48 godz i zobacz co lekarz powie. Trzymam mocno kciuki za Ciebie. Nie martw się bo kropkowi szkodzisz.
Ja zaczęłam weekend dopiero we wtorek idę do pracy, a póki co idę do łóżka. No i dziś mamy pierwszą rocznicę ślubuPaulcia28 lubi tę wiadomość
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Karolciaaa26 wrote:Na KD to ja bym sie moze i zgodzila gdyby moje komorki okazaly sie zlej jakosci po 2lub 3 stymaulacji ale nie odrazu po 1 dlatego Kochana musze teraz poczekac dozbierac pieniedzy i wtedy moge to zrobic ale napewno nie tu bo pojde z torbami z tymi cenami
Dokoadnie tak Kochana... Na spokojnie do tego podejdź... Masz swoje jajeczka więc warto o nie walczyć.. KD zostaw sobie jako wyjście awaryjne.. jeśli macie możliwość faktycznie spróbowałabym leczenia w Polsce... Na pewno dużo taniej Was to wyjdzie....Paulcia28 lubi tę wiadomość
Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET
II ET szczęśliwy -
Postanowilismy z M narazie zostawic nasze mrozonki a teraz podrobic troche pieniedzy i w lutym lub marcu przyleciec do PL i tam sprobowac,tylko teraz tak dlugo musze czekac
Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
nick nieaktualnyPaulcia28 wrote:Mnie 4 dni po punkcji bardzo nad pepkiem bolało, ani kaszlnąć ani się pośmiać a już nie wspomnę o chodzeniu normalnie bo zgieta w pracy chodziłam i na następny dzień poszłam do lekarza, ten mnie do chirurga wysłał i zrobiono usg, płyn w jamie brzusznej i krew i wysłali mnie do kliniki i tam na oddział mnie przyjęli i tego samego dnia operowali. Nie chcę Cię straszyć ale jeśli ból brzucha będzie się nasilac, dostaniesz gorączki, bądź będziesz miała problem z dodawaniem moczu to zgłoś natychmiast lekarzowi. Mnie TYLKO brzuch nad pępkiem bolał i poszłam do lekarza bo nie chciałam iść do pracy z bólami i mieć spokojna głowę że wszystko jest ok. Pij dużo wody i oszczędzaj się
-
baja32 wrote:O jejku teraz mnie nastraszylas,niby wiesz mocno az tak nie boli tylko jak chce sie schylic czy zgiac wpol,a jak delikatnie uciskam to wtedy odczuwam
baja32 lubi tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
nick nieaktualny
-
Z tego wszystkiego to chyba napije sie wina na maly restarcik.Wogole zapomnialam jak % smakuja.
Paulcia28, Furiatka lubią tę wiadomość
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Karolciaaa26 wrote:Z tego wszystkiego to chyba napije sie wina na maly restarcik.Wogole zapomnialam jak % smakuja.Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy -
Paulcia28 i ja przyłączam się do życzeń rocznicowych! Abyście kolejną i każdą następną świętowali i szerszym gronie :*
Który to już rok po ślubie?Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy -
Kadetka wrote:Karolcia ja w poniedziałek wypiłsm lampkę wina i oslablam.. dosłownie... Chyba całe emocje zeszły bo jak padłam na łóżko tak obudziłam się rano...Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
nick nieaktualnyEwi28 wrote:Ciasteczko co u ciebie?
.. u mnie dołek.. całkiem spory..nie bede tu pisać o tym, bo mnie znowu dziewczyny zjadą ... zapewne też i przez zbliżająca się @.. która powinna być we wt. I wtedy od 3 dc start leki - jestem przerażona sterydem- ta dawka -
Jak odstawiacie streryd trzeba schodzić stopniowo - nie można z dnia na dzień - tak mi mówi Misiek który ze sterydami ma do czynienia od 11 lat.
Waleczna - Ty brałaś sterydy ? I odstawiłaś nie schodząc z dawki ? Czy jak ?
Paulcia - Ty nie prześpij rocznicy gratulacje dla Was i cudownych, kolejnych wspólnych lat !!!
Etosza - beta ładnie- Gratulki !!!
Baja - No mnie po 3 dniach i hiperka była ... był twardy i duży .. obserwuj.
Moniczka - ❤️