In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ciasteczko77 wrote:Kadetka - kochana - nawet nie wiesz jak Cie rozumiem ... pamiętasz co było ze mną (cholerne amh ...)
A Ty poprzednie stymu jakie miałaś protokoły i jakie efekty ?? Jakimi lekami ?
Ciasteczko po pierwsze trzymam kciuki za Ciebie w dwupaku! Żeby tak zostało na najbliższe 9 miesięcy i zeby
To był dla Was temat numer 1 który pomoże przetrwać ciężki czas i da Duuuuużo sił, wiary i nadziei..
Odpowiadając na Twoje pytanie.. Nigdy nie miałam symulacji... Miajałoby sie to z celem przy moim AMH, FSH, LH.. Usłyszałam wprost że dla nas jedyna szansa jest KD lub AZ...Ciasteczko77 lubi tę wiadomość
Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET
II ET szczęśliwy -
Farelka wrote:Wrócę do domku to wam napiszę co i jak ... Ale moja dzisiejsza wizyta skończyła się łzami.Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Ferelka co się stało?Rocznik 88
8 lat starań o dzidzię,
PCO, niedoczynność tarczycy ( na razie w normie)
11.07.2017-pierwsze podejście do in vitro ( transfer 2 zarodków 8 B hcg < 0,10 mIU/ml
15.06.2018-zaczynamy drugie podejście....
26.06.2018-punkcja ❄️❄️
Crio - 29.07.2018transfer
Ciąża biochemiczna
Crio - 1.10.2018
Została jedna sniezynka... -
Farelka wrote:Wrócę do domku to wam napiszę co i jak ... Ale moja dzisiejsza wizyta skończyła się łzami.
Kochana nie płacz! Co kolwiek wpadło przez Twoje uszy poradzisz sobie! A my Cię będziemy wspierać!!!Paulcia28, Ciasteczko77 lubią tę wiadomość
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy -
Berbeć wrote:Dziewczyny niech mi któraś wyliczy proszę kiedy mogę się spodziewać punkcji i transferu ,jeśli 26.08 zaczynam stymulacje/.? Okazuje się, że mój mąż dwa dni we wrześniu nie może i boję się, że przypadnie akurat w te dniDiagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
nick nieaktualnyklamka wrote:Ja miałam na drugi dzień klucie okropne. Ale klinika mówiła, że implantacja może być w ten sam dzień albo następnego.
Na YT jest filmik pokazujący jak macica przesuwa zarodek-czyli skurczami bo jak inaczej ..
U mnie to bardziej skurcze - nawet były takie mocne przeszywające - i ciągniecie macicy jak na @ (promieniuje mi na nogi)..
to za szybko się zaczelo - dlatego pytam Was czy któraś miała już w dniu transferu ?klamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKadetka wrote:Ciasteczko po pierwsze trzymam kciuki za Ciebie w dwupaku! Żeby tak zostało na najbliższe 9 miesięcy i zeby
To był dla Was temat numer 1 który pomoże przetrwać ciężki czas i da Duuuuużo sił, wiary i nadziei..
Odpowiadając na Twoje pytanie.. Nigdy nie miałam symulacji... Miajałoby sie to z celem przy moim AMH, FSH, LH.. Usłyszałam wprost że dla nas jedyna szansa jest KD lub AZ...
Dziękujemy za dobre słowa i bierzemy je do serduszek ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiasteczko77 wrote:Zależy - mi na krótkim przedłużyli do 17 dni aż .. to zależy od monitoringów. Nie masz planu stymulacji (rozpiski jakiejś)?
-
nick nieaktualnyCiasteczko77 wrote:Zależy - mi na krótkim przedłużyli do 17 dni aż .. to zależy od monitoringów. Nie masz planu stymulacji (rozpiski jakiejś)?
-
Berbeć wrote:Krótkim - zapomnialam dopisać. No a tak od ilu dni do ilu trwa stymulacja?
Mój przykład. Cykle 25 dni. Od 2 dc stymulacja. Koniec w 10 dc. W 12 dc punkcja. Także masz szansę się wyrobić, ale nigdy nie wiadomoBerbeć lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiasteczko77 wrote:Dziękuje Klamka ❤️ - czyli mowili że może być jeszcze tego samego dnia implantacja co transfer?
Na YT jest filmik pokazujący jak macica przesuwa zarodek-czyli skurczami bo jak inaczej ..
U mnie to bardziej skurcze - nawet były takie mocne przeszywające - i ciągniecie macicy jak na @ (promieniuje mi na nogi)..
to za szybko się zaczelo - dlatego pytam Was czy któraś miała już w dniu transferu ?
Ja tak miałam tydzień temu. Bolał mnie brzuch i syski ok. 5-6 dni. Już w dniu zabiegu. Transfer 3 dniowych zetek. -
klamka wrote:Ja miałam na drugi dzień klucie okropne. Ale klinika mówiła, że implantacja może być w ten sam dzień albo następnego.
Czesc dziewczyny!
Hej Kadetka Zajrzalam, czytam no i napisalam....
Ciasteczko....ja przy ostatnim transferze mialam od samego poczatku bole jak na @ i bralam Nospe a tym razem sobie ja odpuscilam...nie powiem bo mialam dni,ze az do nog promieniowalo ale dawalam rade.Mysle,ze to tez indywidualne samopoczucie kazdej z nas
30.07 mualam transfer, poki co wszystko dobrze W srode mam wizyte.Kadetka, Pimka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVeri wrote:Pewnie też zależy jakie masz naturalne cykle no i oczywiście, tak jak dziewczyny piszą, jak zareagujesz na leki.
Mój przykład. Cykle 25 dni. Od 2 dc stymulacja. Koniec w 10 dc. W 12 dc punkcja. Także masz szansę się wyrobić, ale nigdy nie wiadomo
Dokładnie. Moja pierwsza stymulacja w protokole długim punkcja 13 dc bo było super ekstra. Druga stymulacja protokół długi nędza i punkcja 17 dc.Berbeć lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKadetka wrote:No widzisz to leki uratowanie ja ie dawalam do lodówki ale myślę że ta temp. Jest podawana z marginesem.. Chodzi tylko o to żeby nie dawać ich do pełnego słońca albo nie trzymać w aucie w taką pogodę..
-
Ciasteczko77 wrote:Rozumiem - przepraszam najmocniej
Dziękujemy za dobre słowa i bierzemy je do serduszek ❤️
Nie musisz przepraszać... Pogodziłam się już z tym... Temat przerobiłam i KD odbieram jako szansę a nie karę... Tylko Boże spraw żeby się udało!!!maruda34, moniczka2601, Farelka, klamka lubią tę wiadomość
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy -
nick nieaktualnyCiasteczko77 wrote:czy mogę pić herbatki z : rumianek, melisę, skrzyp polny i pokrzywe ??
Zaraz zabieram sie za ananasa
Misiek zwariował- nie pozwala mi małej siatki wziąć do ręki czy rozpakować zakupów ❤️Kochany
Ciasteczko super, że Misiek tak o Ciebie dba, korzystaj Co do ziół to lepiej poczytać - z tego co wiem melisę można ale co do pozostałych to nie wiem. I lepiej w nie za dużych ilościach.Ciasteczko77 lubi tę wiadomość