In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Jeśli mogę się wtrącić to u mnie w klinice kazano wstrzymać się od przytulanek podczas stymulacji jak i od ćwiczeń. Lekarz tłumaczył to tym że ma to zapobiec pęknieciu pęcherzyków. Ja i tak nie byłam w stanie. Bardzo odczuwałam stymulację.
Angie na innym forum koleżanka zrobiła test w 8 dot wyszedł negatyw. Poszła na drugi dzień na pobranie krwi i beta pozytywna. Wstrzymaj sie jeszcze z odstawieniem leków. Trzymam kciuki
Tak pewnie może być ale nie przy blastkach...
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:Tak pewnie może być ale nie przy blastkach...
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Angie u mnie test wyszedł negatywny 8 dpt Normalnie biel wizyra a następnego dnia beta pozytywna. U mnie test dopiero wyszedł tydzień po @. Więc trzymam kciuki
Tak kochana ale ty miałaś 3 dniowe zarodki więc tobie się zagniezdzily w czasie książkowym u mnie już nie ma nadzieji
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Kciuki za punkcje, podglad i bete naszykowane.
niezapominajka2017, Mysza1986, ania8306 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
niezapominajka2017 wrote:Dzien dobry dziewczyny, ja wlasnie jade na podgladanie pierwsze i cala sie trzese ze strachu nie mam pojecia czemu jeszcze wczoraj zaczelo mnie bolec gardlo, wzielam apap, rutinoscorbin, zjadlam cala cytryne, herbate z imbirem, tantum verde ale wiele nie pomoglo, wstalam z gula w gardle
Jajniki przestaly sie do mnie odzywac i teraz tez nie wiem czy to dobrze ech poniedzialek...
Nie maert się, ja prawie całą stymulację byłam na antybiotyku z powodu zapalenia zatok i nie wpłynęło to w żaden sposób na stymulację... -
Deseo wrote:a ja siedzę jak na szpilkach czekając na tel. Tak strasznie się boję, że żaden nie będzie się nadawał do transferu
-
Bella93 wrote:Innamorata, gruczolak w nadnerczach, ale nie wiem jak to sie skonczylo.
Jak suplemetnowalas DHEA i dwoch lekarzy stwierdzilo ze jest ok, to zapewne tak jest Zwlaszcza, ze inne wyniki, ktore moglyby swiadczyc o tym, ze cos zlego sie dzieje sa w normie. Najważniejsze, ze to skomsultowalas. Nie martw sie.
Deseo trzymam kciuki mocno mocno!Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
niezapominajka- ja miałam na pierwszym podglądzie 14, a wyszło tak, że pobrali tylko 7, a zapłodnionych jest 5, co dalej nie wiem...
jak to mietata powiedziała- to loteria. Trzymam kciuki, aby Cię zaskoczyły i jeszcze podrosły.
mietata- szybko jak w godzinę będziesz znać wynik Trzymam mocno kciuki. Ale ten poniedziałek emocjonujący jest -
niezapominajka2017 wrote:Martwie sie tym miesniakiem i tym, ze urodzaj slaby a my mamy normalne IVF. No i nie wiadomo ile z tych pecherzykow bedzie mialo w ogole jajeczka. Jako antagoniste dostalam orgalutran.
Miala ktoras z was taki zestaw gonal plus orgalutran plus pregnyl?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Za Nane tez trzymamy dzisiaj kciuki
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2017, 11:39
Bella93, kozamonia, nana1989, Deseo, Morwa, Madzialenaaa, Mysza1986, Angela*, ania8306, Justine, Kimka, Kotowa, problemik, ka_tarzyna lubią tę wiadomość