In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mietata, wynik jest jak najbardziej ok.
mietata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mietata wrote:ale.....aleee.....można mieć mało pęcherzyków, słabe zarodki, a mieć takiego faightera jak my
zacznijmy w końcu pozytywnie ten poniedziałek
betka 12dpt dwudniowego 4A zarodka zamigotała dziś na poziomie 66
5 minut radości już minęło, teraz się cykam co wyjdzie w środę po 48h, ale błagam pocieszcie mnie, że poziom jest ok jak na ten dzień?????
ale to i tak najbardziej "w ciąży" kiedykolwiek byłammietata lubi tę wiadomość
-
mieteta gratulacje Trzymam kciuki za przyrost !
mietata lubi tę wiadomość
invimed Wrocław
09.2016 - I IUI -
I procedura IVF
09.02.2017 r - transfer 2 zarodków
21.02.2017 r. beta HCG - 363,70 mIU/ml.
23.02.2017 r. beta HCG - 835,70 mIU/ml
10.03.2017 r. - USG - biję jedno serduszko
-
Gratulacje mietata.
Ja miałam betę 10 dpt 4 dniowego zarodka 80. Wiec poziom jest porównywalny do mojego. .mietata lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
mietata wrote:ale.....aleee.....można mieć mało pęcherzyków, słabe zarodki, a mieć takiego faightera jak my
betka 12dpt dwudniowego 4A zarodka zamigotała dziś na poziomie 62,9
5 minut radości już minęło, teraz się cykam co wyjdzie w środę po 48h, ale błagam pocieszcie mnie, że poziom jest ok jak na ten dzień?????
ale to i tak najbardziej "w ciąży" kiedykolwiek byłam
Piękny wynik: )
Gratulacje: ) -
betka 12dpt dwudniowego 4A zarodka zamigotała dziś na poziomie 62,9
ale to i tak najbardziej "w ciąży" kiedykolwiek byłam
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kciuki za piękny przyrost &&&&7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Deseo na pewno będą ładne zarodki, daj znać jak już będziesz wiedziała
niezapominajka2017 to dopiero 7 ds, może jeszcze kilka się ujawni I tak masz ładny wynik. Ja też mam małego mięśniaka, ale każdy lekarz nie kazał mi go ruszać...
A ja po punkcji... Lekarz pobrał 5 komórek - 3 ładniejsze i 2 malutkie (ale one nie będą się nadawać do zapłodnienia).
Także całą wiarę pokładam w tych trzech komórkach.
Mysza1986, Deseo, Bella93, Kotowa, problemik lubią tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Czuję się bardzo dobrze, dziękuję
Jutro mają dzwonić czy komórki się zapłodniły. Podałam numer męża, ja będę w pracy, a nie chciałabym ewent. się rozpłakać... I jeżeli byłoby wszystko ok to transfer w sobotę o 13
Kurcze, nie pamiętam wielkości tego mięśniaka, ale mały i gdzieś, gdzie podobno nie utrudnia zagnieżdżenia...niezapominajka2017 lubi tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
ania8306 wrote:Czuję się bardzo dobrze, dziękuję
Jutro mają dzwonić czy komórki się zapłodniły. Podałam numer męża, ja będę w pracy, a nie chciałabym ewent. się rozpłakać... I jeżeli byłoby wszystko ok to transfer w sobotę o 13
Kurcze, nie pamiętam wielkości tego mięśniaka, ale mały i gdzieś, gdzie podobno nie utrudnia zagnieżdżenia...
Trzymam kciuki za Twoją piękną Trójcę! Będzie dobrzeania8306 lubi tę wiadomość
-
Mietata gratulacje poza tym ja bym zrobiła badanie progesteronu. Jestem w innej klinice i u mnie są tzw weryfikację w 3,6 i 10 dniu. Dziś miałam drugą weryfikację i właśnie na podstawie wyników prg lekarz zwiększył mi dawkowanie luteiny. Na kolejnej weryfikacji (w pt) też będę miała badany prg. A tak w ogóle to dziś mam właśnie ten 6 dpt blastek i mam betę 6.6 więc coś się zadzialo. Zapomniałam tylko z emocji zapytać czy taka beta na ten dzień po transferze blastek jest ok pytałam o największe błahostki a o to zapomniałam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 13:34
problemik lubi tę wiadomość
-
ania- to podobnie jak u mnie Trzymam kciuki za Twoje pęcherzyki aby się ładnie zapłodniły.
A ja czekam ... posprzątałam już całe mieszkanie, zrobiłam pranie, obiad, obejrzałam film...
I już nie wiem co ze sobą zrobić, żeby nie myśleć. Do której mogą zadzwonić?
Bella coś wspominała o 10-12 to się w głowie uczepiłam tych godz, i teraz chodzę jak na rzęsach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 13:39
ania8306 lubi tę wiadomość
-
Deseo wrote:Do której mogą zadzwonić?
Bella coś wspominała o 10-12 to się w głowie uczepiłam tych godz, i teraz chodzę jak na rzęsach... -
Kimka wrote:Mietata gratulacje poza tym ja bym zrobiła badanie progesteronu. Jestem w innej klinice i u mnie są tzw weryfikację w 3,6 i 10 dniu. Dziś miałam drugą weryfikację i właśnie na podstawie wyników prg lekarz zwiększył mi dawkowanie luteiny. Na kolejnej weryfikacji (w pt) też będę miała badany prg. A tak w ogóle to dziś mam właśnie ten 6 dpt blastek i mam betę 6.6 więc coś się zadzialo. Zapomniałam tylko z emocji zapytać czy taka beta na ten dzień po transferze blastek jest ok pytałam o największe błahostki a o to zapomniałam...
U mnie bylo niecale 8 w 5dpt blastki.