In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem po punkcji, pobrano 15 dojrzałych oocytów. Mam nadzieję, że wszystkie będą nadawały się do zapłodnienia transfer odkładamy na następny cykl i czekamy na informacje co z naszymi przyszłymi bobasami
MalaHD, Eltasz, domiszka, e_mil_ka, Bella93, sylwia80, niezapominajka2017, Kotowa, Alrauna1987, Elf lubią tę wiadomość
-
emka29 wrote:A długo czeka się na wynik?
kozamonia wrote:Jestem po punkcji, pobrano 15 dojrzałych oocytów. Mam nadzieję, że wszystkie będą nadawały się do zapłodnienia transfer odkładamy na następny cykl i czekamy na informacje co z naszymi przyszłymi bobasami -
e_mil_ka wrote:To ja nie wiem. W sumie nie ważne. Ważne żeby się udało nie
-
Embirolog przekazał nam info, że nasienie męża jest dramatyczne więc cały weekend będziemy w napięciu i nadziei, żeby coś się rozwinęło.
Jutro będę w kontakcie z naszą lekarką i będziemy widzieć coś więcej.
Ahh, zapomniałam dodać, że zaplodnili 14 komórek jajowych więc z tego co pobrali odpadła tylko ta jednaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 15:34
Kotowa lubi tę wiadomość
-
Bella nie mam pojęcia czemu mam tak rozpisane leki a nie inaczej, zobaczymy. Im bliżej tym mam coraz to większe obawy że jednak nie będzie tak pieknie i kolorowo jakbym chciała no ale cóż poczekajmy zobaczymy.
Kozamonia trzymam kciuki za piękną gromadkę maluchów !! -
Mysza oby rosła teraz ! I będzie dobrze trzymam kciuki !!! Ja natomiast jestem załamana przewertowałam cały internet i wszystkie dziewczyny piszą o bólu piersi a mnie przestały są małe nie powiększone nic , zawsze dziewczyny orientują się po piwrqsiaxh właśnie ze coś się dzieje a ja nic , dlaczego ?!?
-
Żabcia Real one wrote:Mysza oby rosła teraz ! I będzie dobrze trzymam kciuki !!! Ja natomiast jestem załamana przewertowałam cały internet i wszystkie dziewczyny piszą o bólu piersi a mnie przestały są małe nie powiększone nic , zawsze dziewczyny orientują się po piwrqsiaxh właśnie ze coś się dzieje a ja nic , dlaczego ?!?
Mysza, nie wartosc sie liczy a przyrost. &&lady_pink lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane ja juz po transferze. Dostalam malucha 9 komorkowego. Sliczny Juz sie zakochalam
Teraz tylko, zeby zechcial zostac ze mna. Beta uwaga za 14 dni, jak ja to wytrzymam
Aha i zeby bylo ciekawie dostalam dzis zastrzyk brevactiv 5000 i to tyle jesli chodzi o progesteron, nic doustnie ani oddolnie. Takze calkowicie inne podejscie znowu.
Lekarz kazal zyc normlanie, seksic sie, bo to ma podobno wspomoc zagniezdzenie. Slyszalyscie kiedys o tym?
Z naszych 6 zarodkow, jeden przestal sie rozwijac, jeden dostalam a pozostale 4 nadal sie rozwijaja. W niedziele albo w poniedzialek je zamroza i we wtorek dostane koncowy raport, ile zamrozili.
Teraz jestem pelna nadziei, ze sie uda
Kozamonia gratuluje zbiorow Trzymam kciuki za zarodki.
Zabcia mnie przy pierwszym podejsciu piersi bolaly strasznie, a beta byla 0, wiec to naprawde o niczym nie swiadczy.ana167, MalaHD, Kotowa, Bella93, bajka_ lubią tę wiadomość
Starania od 08.2015, endometrioza 3/4 st, 2 laparo, 3 hsg, 3 histero
8.03.2017 IVF ❄️❄️❄️nie przetrwaly rozmrozenia...
5.05.2017 ICSI 2.06.2017 crio 26.06.2017 crio
28.07.2017 ICSI 26.09.2017 crio [*] 8tc 14.02.2018 crio [*] 6tc
20.04.2018 ICSI brak mrozakow
22.03.2019 IMSI 13.07.2019 -
Wariuje !! Prawda jest taka ze mnie nigdy niw bolą piersi i dlatego spodziewałam się ze zaczną teraz właśnie żeby wiedzieć ze coś się dzieje ale nic , ana167 ja tez macam hehe rozbawiłaś mnie tym macaniem ... niezapominajka bądź pełna nadzieji !! I wytrzymaj do testów nie to co ja głupieje bo tak bardzo chce żeby się udało !! Po transferze byłam przwszcxwaliwa byłam w ciąży takiej bardzo wczesnej ale jednak dwa zarodki sobie siedziały , widziałam nawet na usg gdzie dokładnie są a teraz ciagle myśle co tam u nich czy są jaszcze Tam .... tysiące myśli raz ze będzie dobrze raz ze nie
-
Ana juz po tescie i jest w ciazy
ana167, Żabcia Real one lubią tę wiadomość
Starania od 08.2015, endometrioza 3/4 st, 2 laparo, 3 hsg, 3 histero
8.03.2017 IVF ❄️❄️❄️nie przetrwaly rozmrozenia...
5.05.2017 ICSI 2.06.2017 crio 26.06.2017 crio
28.07.2017 ICSI 26.09.2017 crio [*] 8tc 14.02.2018 crio [*] 6tc
20.04.2018 ICSI brak mrozakow
22.03.2019 IMSI 13.07.2019 -
sylwia80 wrote:Kozamonia, trzymam kciuki. Niezły wynik.
A jaki problem z nasieniem macie ? -
Mysza1986 wrote:Beta 15 mlU/ml 7dpt blastki 5dniowej wydaje mi sie malo, ale wierze w cuda!
Trzymam kciuki za piękny przyrost ❤❤❤♡♡♡Mysza1986 lubi tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca.