In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
a88 super!! Odpoczywajcie spokojnie
Sylwia nie robiłam jeszcze żadnych badań narazie poza tym testem na trombofilię.
Na obniżenie homocysteiny biorę B complex dotor's best, i folian z solgara wymiennie z femibionem. Robiłam w poniedziałek też badanie homocysteiny ale jeszcze nie byłam po wyniki więc nie wiem czy coś drgnęła... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć czuje sie w obowiązku opisać Wam jak sie u Nas potoczyło, wczorajsze usg brak zarodka... bhcg 2200... czyli tak naprawdę juz po sprawie mam pokazać sie w klinice za tydzień chyba ze zacznę krwawić wcześniej życie jest tak do dupy, ze nawet nie da sie tego opisać
-
nick nieaktualny
-
Basia30 wrote:Jestem już po becie - dziś jest 11 dpt dwóch dwudniowych zarodków. Wynik - 14,8.
Nie wiem czy mogę się choć trochę cieszyć, bo jak przejrzałam wyniki bet innych staraczek z 11 dpt to zazwyczaj był wyższy.
Napiszcie proszę, co sądzicie o tym wyniku? -
Lipcowka, jak masz mutacje to nad heparyna nawet nie powinnas sie zastanawiac.
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam moje wyniki z wczoraj.
Estradiol 526 pg/ml
Progesteron 0,15 pg/ml
Badanie w 7 dniu stymulacji przy 10 pech. Tydzień przed punkcja.
Do tego mialam jeszcze sod, potas, aptt i morfologie. Wszystko w normie niby.
Jest ok?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 15:06
-
nick nieaktualnyto Twój jedyny wynik estradiolu robiony podczas stymulacji? Fajnie jak są min 2, można wtedy patrzeć jak rośnie i wywnioskować coś więcej.
Jeśli punkcja w poniedziałek, to ja bym obstawiała z tego 7-8 dojrzałych, ale specjalistką nie jestem.
Ale nie jest to na pewno estradiol "normalnej" kobiety, więc coś drgnęło i komórki z tego będą, tym się martwić nie musisz.
No i piękny progesteron! -
Jessssu ja jeszcze nie zaczęłam stymulacji a już czuję się normalnie jak pączek. Brzuch wzdety na plusie juz 1,5 kg.a to na razie na samym gonapeptylu. Masakra, spać mogłabym wszędzie nawet na stojąco. Czy u Was też to tak wyglądało? I co drugi dzień krew w nosa Ehhh no musiałam się trochę wyzalic:)Gameta , starania od 2012 r.
Jagna
[/url]
-
ChudaRuda,też tak miałam, teraz dochodzę do siebie powoli. Tylko ze spaniem miałam odwrotnie, ja nie mogłam spać w ogóle. Kurcze, też mi leciała krew z nosa, ale w ogóle nie łączyłam tego ze stymulacją i strupy mi się robiły w nosie.MTHFR 1298A - C homozygota,IO,PCO, NK 12,7%, KIR AA, Jajowody drożne, AMH 4.3.
-
nick nieaktualnya88 wrote:to Twój jedyny wynik estradiolu robiony podczas stymulacji? Fajnie jak są min 2, można wtedy patrzeć jak rośnie i wywnioskować coś więcej.
Jeśli punkcja w poniedziałek, to ja bym obstawiała z tego 7-8 dojrzałych, ale specjalistką nie jestem.
Ale nie jest to na pewno estradiol "normalnej" kobiety, więc coś drgnęło i komórki z tego będą, tym się martwić nie musisz.
No i piękny progesteron!
Czyli za niski ten estradiol? Ja nie mialam nigdy problemów ze stymulacja...myslicie, ze jeszcze urośnie?
A moze mam za malo gonadotropin wlaczonych albo za duzo gonapeptylu. Jak myslisz?
Zawsze coś, jak progesteron ok, to estradiol nie ok..echWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 16:50