In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
a88 wrote:Mysza, na Mickiewicza nie mogę, bo to za blisko mojej pracy, a ja mam "zapalenie przydatków" do środy włącznie (dobrze zagrałam, przejęli się w pracy dość mocno
Przy chorych przydatkach, takze robi sie badania krwi
-
a88 wrote:no właśnie, spotkałyście się kiedyś z 6AA?
Bo dla mnie to takie trochę yeti, niby są, ale ja osobiście się nie spotkałam z nikim z 6 z przodu.
(nie żebym teraz dodawała moim, że są takie super, z czystej ciekawości pytam, serio! )
Dostalas zdjecie swoich?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 17:36
-
nick nieaktualny
-
gretka wrote:a wlasnie u mnie crio teraz nie bedzie- wlasne endo mnie wyautowalo- nie uroslo, takze nastepny cykl...
Edit: nie lubieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 19:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem, ktory lek to powoduje, ale od kilku dni sie czuje, jakbym miala PMS gigant.
Dzis od mniej więcej 17 zdazylam (kolejnosc zachowana):
- powiedziec M stanowczym tonem, ze to podejscie nie ma prawa sie udac
- poryczec sie z radosci, ze mamy przeciez mrozaka
- zapytac M czy chce transferowac tego mrozaka, skoro on na pewno ma jakas wade genetyczna
- przejrzec oferty pracy, zapisac w ulubionych kilka fajnych i ucieszyc sie, ze bede robic zawrotna kariere i to bedzie moja cala radosc z zycia
- odmowic zjedzenia ulubionego ciasta czekoladowego
- zadzwonic do siostry i powiedzieć, ze jak zajdzie w ciaze wczesniej niz ja, to sie wku*wie
Teraz czekam na naplyw pozytywnych emocji, zeby mi przyszly do glowy jakies madre slowa jak ta siostre przeprosic...
Masakra, czuje sie jak nie ja.Dootka_86, bajka_, Elf, kozamonia lubią tę wiadomość
-
A ja sie pochwale i rozpuszczam ciążowe wiruski człowiek ma 3 cm, stał na głowie i machał rękami i nogami. Widok bezcenny ja nadal mam leżeć bo krwiak sie nie wchłonął jeszcze, ale najważniejsze ze z dzidziusiem jest wszystko w porządku
sylwia80, Asia_88, bajka_, Bella93, Natka-matka wariatka :), a88, MalaHD, kozamonia, problemik lubią tę wiadomość
starania od 2013 PCOS, M: azoospermia
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️ -
nick nieaktualnya88 wrote:Nie wiem, ktory lek to powoduje, ale od kilku dni sie czuje, jakbym miala PMS gigant.
Dzis od mniej więcej 17 zdazylam (kolejnosc zachowana):
- powiedziec M stanowczym tonem, ze to podejscie nie ma prawa sie udac
- poryczec sie z radosci, ze mamy przeciez mrozaka
- zapytac M czy chce transferowac tego mrozaka, skoro on na pewno ma jakas wade genetyczna
- przejrzec oferty pracy, zapisac w ulubionych kilka fajnych i ucieszyc sie, ze bede robic zawrotna kariere i to bedzie moja cala radosc z zycia
- odmowic zjedzenia ulubionego ciasta czekoladowego
- zadzwonic do siostry i powiedzieć, ze jak zajdzie w ciaze wczesniej niz ja, to sie wku*wie
Teraz czekam na naplyw pozytywnych emocji, zeby mi przyszly do glowy jakies madre slowa jak ta siostre przeprosic...
Masakra, czuje sie jak nie ja. -
nick nieaktualnyA88 zgadzam się z MalaHD będzie gorzej
Ja mam constans takie jazdy, no może poza siostrą, bo moja:
-Nie powiedziala mi, że sie stara i zaszła w 2cs
-Powiedziala mi, ze zaszla jak odebralam negatywna bete po iui1.
-zaszlam w ciążę przy iui2, którą poronilam i przez cale 7 msc sluchalam wszedzie w rodzinie o siostry ciazy no i od niej też.
Teraz to ja sie poryczalam jaka jestem biedna, a do bety daleko.... tak, nie mogę do tego spać. Ja mam najgorzej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2017, 01:22
-
Jak tak Was czytam to powiem tylko tyle że cieszę się że jestem jedynaczką bo jakby mi przyszło słuchać o ciąży siostry tak jak mówicie to bym zamordowała wszystkich w koło !! Na szczęście u nas w rodzinie tematu ciąży nie ma i nawet mama chyba się boi zapytać co i jak, więc tylko mój biedy M czasem oberwie rykoszetem
Wiem, że to trochę egoistyczne podejście ale jedynaczki tak mają
Trzymajcie się dzielnie dziewczyny, stymulacja za chwilę się skończy !! A później będzie coraz bliżej
Czego Wam i sobie oczywiscie życzę :dWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2017, 07:15
-
nick nieaktualnylipcowka86 wrote:Jak tak Was czytam to powiem tylko tyle że cieszę się że jestem jedynaczką bo jakby mi przyszło słuchać o ciąży siostry tak jak mówicie to bym zamordowała wszystkich w koło !! Na szczęście u nas w rodzinie tematu ciąży nie ma i nawet mama chyba się boi zapytać co i jak, więc tylko mój biedy M czasem oberwie rykoszetem
Wiem, że to trochę egoistyczne podejście ale jedynaczki tak mają
Trzymajcie się dzielnie dziewczyny, stymulacja za chwilę się skończy !! A później będzie coraz bliżej
Czego Wam i sobie oczywiscie życzę :d -
a88, najprawdopodobniej progesteron i ogolne emocje zwiazane z et
-
Dootka_86 wrote:Ja tez nie mam rodzeństwa, qle co z tego skoro mój M ma brata i właśnie jego dzieeczyna w ciąży, co najlepsze oboje pili, palili, maja nadwagę i wpieprzali fastfoody....nie ma sprawiedliwości na świecie
Oj nie ma
Ulubione słowa mojej przyjaciółki: jakbyś była patologią to już byś 5 dziecko rodziła ....Dootka_86, bajka_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cieszę się jak dziecko
Po 2 tygodniach suplementacji:
- homocysteina spadła z 9,90 do 6,40
- kwas foliowy 37,50 do 34,26
- wit. b12 wzrosła z 674 do 694,30 ale to podobno nie groźne
Wiem, że taka głupota ale tak jak mówię cieszę się jak dziecko i chciałam się z Wami podzielić tą dobrą dla mnie wiadomościąMalaHD, a88, Bella93, sylwia80, bajka_, *SmoczycA* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny