In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa po wizycie u immunologa. Dowiedziałam się ze moje ANA sa niespójne, bo dsf70 świadczą o tym ze to jakas pierdola, natomiast cytoplazmatyczne już gorzej...mam sprawdzać co pol roku. Na mthfr kazał jeść to minimum 400 folianu plus b1,b6 i b12 ale zwykle i nie konskie dawki tylko około 100% zapotrzebowania. Mówił ze encorton powinnam dosctac choc jakiś mega wskazan w mojej sytuacji nie ma i ze heparynę po pozytywnym teście. Spytałam o intralipid to mowi ze to jakiś ginekologiczny wynalazek bo nigdzie poza tym w immunologii się tego nie daje i nie do końca rozumie sens dawania.. Wspominał ze jakby się nie udało to allo mlr, ale mi szczepień z anami i tak nikt nie zrobi tylko immunoglobuliny jakby co ..aaa i dowiedziałam się ze jestem ewenementem bo nie mam cmv igg dodatnich, pracując w szkole i mając male dziecko obym dalej nie miala
-
nick nieaktualny
-
Dootka_86 wrote:Spytałam o intralipid to mowi ze to jakiś ginekologiczny wynalazek bo nigdzie poza tym w immunologii się tego nie daje i nie do końca rozumie sens dawania...
domiszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:No raczej nie, poza immunologia jest szeroko stosowany chocby do zywienia pozajelitowego, ratuja tym między innymi niedozywione dzieci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2017, 11:55
-
nick nieaktualny
-
lipcowka86 wrote:Bella zaległaś tak całkiem do bety czy poprostu wypoczywasz??
W tym sensie...moze dlatego ze w innych sytuacjach niz proba zajscia w ciaze komorki NK sa w organizmie pozadane.
A88, mysl sobie co chcesz, jak chcesz plakac to placz, ale bierz grzecznie leki, dbaj o siebie i wypoczywaj My tu powierzymy za Ciebie.a88 lubi tę wiadomość
-
a88 nie piernicz głupot!!
Jak byś nie wierzyła, że się uda to byś się poddała już dawno temu
Tak na dobrą sprawę zawsze można twierdzić, że to nie jest ten moment...
Stres daje Ci popalić i dlatego się tak źle nastawiasz, spróbuj się trochę wyciszyć i uspokoić. Mam nadzieję , że już jutro obudzisz się z nastawieniem, że będzie dobrze bo trzeba wierzyć, za długo o to wszystko walczysz, żeby teraz się poddawać i tracić nadzieję.
Tulę mocno i czekam na poprawę nastroju -
lipcowka86 wrote:Zawsze możesz spać w "stroju Ewy" - mnie pomaga w ciepłe noce
W dodatku mam okna na wschod w sypialni...nie wiem kto to wymyslil. W salonie za zachod, wiec rano nie moge spac a wieczorem ogladac tvWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2017, 12:32
-
nick nieaktualny
-
a88 wrote:kurde, laski, wstyd mi za siebie, ale...
... ja chyba nie wierzę, że teraz się uda.
Mam ogromną nadzieję, że to tylko ciąg dalszy moich jazd po progu, ale nie wiem jak to opisać, czuję w środku, że to nie ten moment
A ja mam przeczucie, że tym razem Ci się uda !!! I tego Ci z całego serca życzę.MTHFR 1298A - C homozygota,IO,PCO, NK 12,7%, KIR AA, Jajowody drożne, AMH 4.3. -
A ja mam mieszkanie na ostatnim piętrze i jak jest na dworze 30st to my mamy 50
Zamontowalismy klimatyzacje, nie dało się żyć.
A88 sama się opierdol bo mi nie wolno się denerwowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2017, 13:14
Bella93, lipcowka86, a88, Asia_88, domiszka lubią tę wiadomość
-
MalaHD wrote:A88 sama się opierdol bo mi nie wolno się denerwować
A już się bałam, że tylko ja mam podejście, że trzeba ją ustawić do pionu, żeby skończyła głupoty opowiadać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2017, 13:16
sylwia80, MalaHD lubią tę wiadomość
-
Hehehe uwielbiam Was dziewczyny
A88 będzie dobrze. My wierzymy to i Ty musisz
Mam punkcie w niedzielę. Transfer odroczony, dziś prg 1, 583.
Wieczorem zastrzyk z ovitrelle i to by było na tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2017, 13:32
lipcowka86, sylwia80, Bella93, MalaHD, ChudaRuda lubią tę wiadomość
bajka_
28.05 punkcja
28.06 transfer
7 dpt beta 107, 9 dpt beta 275, 13dpt 1836
26.07 pięknie bije serduszko
-
nick nieaktualnyPostaram sie juz wiecej nie narzekać, coby Wam cisnienia nie podnosic, ale za to przyznam, ze usmiechnelam sie pod nosem czytajac Wasze komentarze.
Bajka, co sie odwlecze, to nie uciecze, mrozaki podobno walcza ze zdwojona sila. Trzymamy kciuki, zeby byla ich cala banda!
bajka_, sylwia80 lubią tę wiadomość