In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
2.06
ChudaRuda, problemik, Morwa, MalaHD, bajka_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBella, jeszcze mnie prosze wpisz na srode 31.05. na wizyte kwalifikujaca do badania histeroskopii. Dzieki Wam i kolezance z forum invicty szybko zadzialalam i okazuje sie, ze moge miec takie badanie i to na nfz! Oby okazalo sie, ze nie ma wskazania, jak caly czas twierdzi moja pani dr :> lepiej sprawdzic, niz podchodzic do crio i ew. stracic znowu zarodek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2017, 13:18
-
Juz wpisuje. Jak beda robic histero, niech pobiora wycinek do badania.
Edit: przypominam, ze link do listy jest na pierwszej stronieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2017, 13:25
Martinka86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mialam 13 komorek z czego 9 bylo dojrzalych zaplodnili 6a dzisiaj zostaly juz 4 w srode mam transfer:) trzymajcie kciuki pprosze:)
Bella93, a88, Mysza1986, bajka_, promyczek 39, sylwia80 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ależ tu cisza dzisiaj. Chyba wszyscy korzystają z pogody...
Asia_88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a88 wrote:aż się prosi, żeby dziś pokorzystać z pogody
Bella, Ty dziś na świeżym powietrzu, czy nadal ładujesz akumulatorki sprawdzonym już okładem ze zwierzyńca?
Zjadłam kapusniak, maliny, 2jajka na twardo z majonezem, ogorka malosolnego, kilka krakersow i popilam piwem...ciezko mi na zoladkuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2017, 19:02
-
nick nieaktualnyDziewczyny pytanie. Czy ja teraz mogę używać gumek? Czy te badziewia w środku szkodzą plemnikom dlugofalowo? Pick up planowany na połowe lipca wiec troche czasu jest...panikuje bo kurczę dzisiaj uzylismy jakiegoś dziwnego wynalazku z durexa z benzokaina w środku, az mój biedny M stracił czucie badziew straszny ale innego nie było, a ze mam plamienie cały czas po Ovulastanie to po Bożemu mąż miał opory...Mam nadzieje ze ta benzokaina jakoś nie szkodzi na długo...ja zwariuje od tego schizowania co szkodzi a co nie...
-
Plemniki powstają w jadrach a nie w penisie, substancje wedruja z srodka na zewnatrz a nie odwrotnie (a jak tak, to cos jest nie tak).
Nie swiruj tak
Edit: ale po co w gumki pchaja srodek, ktorego sie uzywa m.in. w lagodzeniu bolu gardla, to nie rozumiem
To chyba na jakies ostre cipkiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2017, 19:09
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Plemniki powstają w jadrach a nie w penisie, substancje wedruja z srodka na zewnatrz a nie odwrotnie (a jak tak, to cos jest nie tak).
Nie swiruj tak
Edit: ale po co w gumki pchaja srodek, ktorego sie uzywa m.in. w lagodzeniu bolu gardla, to nie rozumiem
To chyba na jakies ostre cipki
Kupiłam to kiedyś jakoś z głupa nie wiem jakim cudem...jak jeszcze mój maz nie chciał drugiego dziecka...zorientowaliśmy się w trakcie ze cos nie gra -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dootka_86 wrote:Żeby facet za szybko nie doszedł ...
Kupiłam to kiedyś jakoś z głupa nie wiem jakim cudem...jak jeszcze mój maz nie chciał drugiego dziecka...zorientowaliśmy się w trakcie ze cos nie gra -
Dootka_86 wrote:A kiedy mam się spodziewać okresu? W czwartek wieczorem zezarlam ostatni Ovulastan teraz 7 dni przerwy i znowu...caly czas plamie...masakra jakas
-
Dootka, ja po ovulastanie też plamiłam cały m-c. Teraz miałam mercilon i wszystko było super. Po mercilonie @ przyszła 4 dnia.
Bajka, o której masz jutro punkcję? Jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2017, 19:35
Gameta , starania od 2012 r.
Jagna
[/url]
-
nick nieaktualnyChudaRuda wrote:Dootka, ja po ovulastanie też plamiłam cały m-c. Teraz miałam mercilon i wszystko było super. Po mercilonie @ przyszła 4 dnia.
Bajka, o której masz jutro punkcję? Jak się czujesz?