In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya88 wrote:Bella, to mam nadzieje, ze ciekawosc tez wezmie gore mad beta i nie bedziesz nas torturowac czekaniem na nia az do 2 czerwca
Bo tu juz przeciez mamy caly sztab, ktory czeka na ten piekny wynik
a88 a Ciebie nie korci zrobic sikacza przed beta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2017, 13:23
-
Bella93 wrote:
Jestem w ciazy.
Jednak udaje się przy takim NK zajść w ciążę!!! Kroplówki będziesz mieć podawane jeszcze ?Bella93 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Asia_88 wrote:Po progesteronie to normalka Polecam na problemy jelitowe --> http://www.znak.com.pl/kartoteka,ksiazka,68261,Food-Pharmacy
Mam ja, czeka w kolejce na polce.
MTHFR 1298A - C homozygota,IO,PCO, NK 12,7%, KIR AA, Jajowody drożne, AMH 4.3. -
Flowwer wrote:Ogromne Gratulacje!!!!!!
Jednak udaje się przy takim NK zajść w ciążę!!! Kroplówki będziesz mieć podawane jeszcze ?
a88, nie, nie, beta planowo, jestem w ciazy i to czy szybciej zobacze wynik tego nie zmieni. Jak na byc dobrze to bedzie. A z moimi wynikami immuno nie chce sie ekscytowac, bo tak naprawde bardziej sie boje niz ciesze -
ChudaRuda wrote:Czyli mam jeść śliwki suszone?
ChudaRuda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, mam pytanie odnosnie tego jak dajecie rade pogodzic te wszystkie nasze badania/wizyt z praca? Mi jak dotad szlo calkiem niezle, ale teraz zaczyna mi sie wszystko "rozjezdzac", nie moge za bardzo zwalniac sie z pracy, a tu np. histero na rano.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2017, 13:54
-
Martinka86 wrote:Dziewczyny, mam pytanie odnosnie tego jak dajecie rade pogodzic te wszystkie nasze badania/wizyt z praca? Mi jak dotad szlo calkiem niezle, ale teraz zaczyna mi sie wszystko "rozjezdzac", nie moge za bardzo zwalniac sie z pracy, a tu np. histero na rano.
Mysle, ze zaden pracodawca nie powinien psioczyc na zwolnienie lekarskie (wyglada powazniej niz urlop), czlowiek nie jest niezawodny i moze chorowac... -
Dziękuję bardzo :*
U mnie w pracy wiedzą, że podchodzimy do in vitro, nie mam z tym problemu, szefowa mi kibicuje i jak potrzebuję wolny dzień to mam:) z tym, że ja pracuję na pół etatu więc jest mi łatwiej z dniami wolnymi:)Gameta , starania od 2012 r.
Jagna
[/url]
-
nick nieaktualnyBella, kilka dni temu napisalas mi cos, co mnie mocno wzruszylo, dzis odpowiem w tym samym tonie:
Jesli sie boisz, to sie boj, jesli nie chcesz sie jeszcze cieszyc, to sie nie ciesz, my tu bedziemy wierzyc i cieszyc sie za Ciebie
Z calego serducha trzymam kciuki!
ChudaRuda, MalaHD lubią tę wiadomość
-
Bella miód na moje serce :*:*
Cieszę się przeogromnie, gratuluję i w ogóle to mega super wiadomość !!
Myślę, że wszystkie tu trzymamy kciuki, za Malucha/y żeby się dobrze wgryzł w mamusie i został z Tobą na następne 37 tygodni
Nie wiem jak Wy macie, ale mnie takie pozytywne wiadomości zawsze podnoszą na duchu, dodają siły do działania i wiary w to, że kiedyś się uda
Martinka mnie się do tej pory jakoś to wychodziło, najczęściej wizyty miałam popołudniu, a że pracuję do 14 to udawało mi się to ogarnąć po pracy, czasami jak lekarz był rano to brałam ostatnią wolną godzinę i wtedy szłam do pracy na 4h więc miałam tylko pół dnia urlopu.
Po punkcji miałam 4 dni L4, a po transferze 3 dni urlopu, teraz po następnym crio będę brałam L4 i chyba na całe 10 dni....
a88 trzymam kciuki żebyś miała dla nas tak samo cudowne wieści jak Bella &&
Jeszcze takie pytanie do Was
wcześniejsze @ zawsze miałam bardzo dużo skrzepów w pierwsze dwa dni, a tym razem niby krwawienie jest mocne ale skrzepów brak, czy to przez estrofem??Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2017, 15:41
Bella93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bella cudowna wiadomość Gratuluję z całego serca
ChudaRuda mi lekarz powiedział, że w trakcie stymulacji opalanie nie jest wskazane więc ja zrezygnowałam.
Ja po punkcji. Ogólnie czuje się dobrze. Lekko pobolewa mnie wszystko na dole. Miałam 11 komórek. 10 prawidłowych. 6 zapładniamy, 3 mrozimy. Mam dzwonić 5. 06 do Kliniki i gina by dowiedzieć się o wszystko.
Miłej niedzieli kochane Ja pod kocem odpoczywam a u mojego boku mój kochany, chrapiący mążWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2017, 16:18
lipcowka86, ChudaRuda, sylwia80, a88, Flowwer, MalaHD, Bella93 lubią tę wiadomość
bajka_
28.05 punkcja
28.06 transfer
7 dpt beta 107, 9 dpt beta 275, 13dpt 1836
26.07 pięknie bije serduszko
-
Bajka, odpoczywaj.
Ja nadal jestem na L4 żeby do siebie całkowicie dojść po stymulacji. Ja to w ogóle tego L4 nie chciałam ale moja dr mnie prawie zmusiła, ze muszę odpocząć po stymulacji, wyciszyć się i czekać na @. U mnie w pracy nikomu nie mówiłam, wiec już podejrzeń jest 1500 tym bardziej ze ja bardzo rzadko chodzę na L4.
Martinka ja w czasie stymulacji nie brałam wolnego, wizyty po 17, a na badania rano przed praca, albo sporadyczne wyjście w ciągu dnia.MTHFR 1298A - C homozygota,IO,PCO, NK 12,7%, KIR AA, Jajowody drożne, AMH 4.3. -
Odebrałam wyniki histo po łyżeczkowaniu i okazało się że zaśniad groniasty częściowy.
Bella gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2017, 21:55
Bella93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej drogie Panie czy mogę się dołączyć?
Krótko o Mnie-28 lat, jedna ciąża obumarła w 8 tyg.
2 pozamaciczne, u męża wszystko ok.
U mnie niedrożne jajowody i kilka innych.
Leczę się w klinice Bocian w Warszawie.
W sobotę miałam punkcję z 7 komórek-4 dojrzałe.
W dniu dzisiejszym dowiedziałam się, że mamy aż lub tylko 3 zarodki.
We wtorek o 11:40 transfer...mam nadzieje, że do tego czasu wszystko dobrze się rozwinie, ale stres jest mega.....
Życzę Wszystkim powodzeniaa88, bajka_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc Martutka, duzo juz przeszlas jak na swoj wiek, musisz byc twarda babka, ze sie nie poddajesz!
Wiadomo, ze kazda z nas chcialaby miec 6 pięknych zarodkow, ale pamietaj, ze 3 zarodki to az 3 szanse na 3 fajnych dzieciakow. (A 3 z 4 komorek zaplodnionych to bardzo ladny wynik)
Transferujecie 1 czy 2?
Kciuki zacisniete, informuj nas na biezaco
martutka lubi tę wiadomość