In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Piękne jajkozbiory, kciuki za maluchy i transfery &&
A88, no pokazuj tą krechę! I idz w moje slady, ale tylko do 18dpt a pozniej pieknie przez kolejne 34tyg.
I juz nie przykrzajcie, bo mi sie plakac chce jak to czytam. Rozmawialam juz z Pasnikiem - czas wdrozyc w zycie plan B.Elf, emka29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asia_88 wrote:O Ty wstrętna, tak nas oszukać.. Ehhh...no to wino? Again? Wypij i za mnie, moje dzikie jajniki w 6dc już mają po kilkanaście pęcherzyków - chyba planowany świeży transfer pozostanie w strefie planowania
Asia_88 lubi tę wiadomość
-
Dzwoniłam do kliniki. Nie wytrzymałam Z 6 zapłodnionych, 3 zapłodniły się prawidłowo. Prosili aby dzwonić 31 po więcej info. Nie wiem czy mam się już zacząć stresować czy jeszcze nie...3 już odpadły...bajka_
28.05 punkcja
28.06 transfer
7 dpt beta 107, 9 dpt beta 275, 13dpt 1836
26.07 pięknie bije serduszko
-
nick nieaktualny
-
Bella93 wrote:I wino i piwo i whiskey i rum... za Ciebie? Oczywiście
Bella93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asia_88 wrote:Tak, 4 dzień zastrzyków. Mam Menopur 75 i Puregon 25, dziś doszedł jeszcze Orgalutran, bo jeden świrus już ma 13mm.. A Ty?
Od piątku Puregon 225 przez dwa dni, od niedzieli do czwartku Puregon 150 i w piątek na podglad. No i cały czas gonapeptyl.Gameta , starania od 2012 r.
Jagna
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa chyba to olewam wszystko, mój M znowu 2.5 godź zapieprzal na rowerze...ja nie wierze ze te jego obniżone wyniki nie maja z tym nic wspólnego...bo androlog mu pozwolił jeździć...to wąskie siodełko i ciasne geterki... Na pewno zdrowe dla plemników...