In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
niezapominajka tulę mocno! :***33 lata, obustronna niedrożność jajowodów**
IVF:
nr 1: 2018r - poronienie 9t
nr 2: 2018r- 2 mrozaki --> córeczka
przerwa
nr 3: 2020r: 1 mrozak - nieudane
nr 4: zapłodnione 5 odmrożonych komórek - czekamy na efekty i transfer -
Dziewczyny coś ruszyło - w poniedziałek beta wynosiła 0,4
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc17672380da.jpg
6dpt 3-dniowego malucha.
Niezapominajka :*Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
ChudaRuda wrote:Bella, proszę o dopisanie 20.06 beta. No ale pewnie w niedzielę zrobię sikancaMikołaj 25.04.2011
-
Ania:gdzie ta ciaza! wrote:Dziewczyny, dzis u mnie 4ty dzien po transferze blastki, i juz swiruje. Na rozum wiem, ze za wczensie zeby testowac, ale az mnie juz skreca zeby wiedziec. To juz moja kolejna proba, wiec ciezko z optymistycznym mysleniem...
Jak u Was? Kiedy testujecie? U mnie w klinice powiedzieli 14 dni po, ale to juz przesada, wiec tyle nie bede czekac. Mysle ze moze 9 dnia po?Gameta , starania od 2012 r.
Jagna
[/url]
-
innamorata, widzę że u nas w invimedzie mają jakieś inne jednostki przy becie. czy tak mi się tylko wydaje?
W diagnostyce i szpitalu na Raciborskiej wyniki były w mIU, a u ciebie widzę tylko U.
Ja jeszcze czekam na mój wynik, byłam przed 11 na pobraniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2017, 14:00
-
kozamonia wrote:innamorata, widzę że u nas w invimedzie mają jakieś inne jednostki przy becie. czy tak mi się tylko wydaje?
Ja jeszcze czekam na mój wynik, byłam przed 11 na pobraniu.
Cygal mnie pewnie zjedzie w SMS za tą betę haha
Kiedy masz wizytę?Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:Dokładnie U/I kosmos jakiś
Cygal mnie pewnie zjedzie w SMS za tą betę haha
Kiedy masz wizytę?
Czekam na dzisiejszy wynik i dopiero będę się umawiać, ale jak ta jednostka jest taka dziwna to nie wiem czy nie pojadę wieczorem do szpitala powtórzyć, żeby mieć jak się odnieść do poniedziałkowej bety.
Z tych informacji co dostałam przed transferem to musiałabym się umówić tak na 26-27 czerwca.innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elf wrote:Dziewczyny mam wynik drugiej bety i nie jest powalający, ale w normie.
Jest wzrost 85% z 99 na 184.
Czy powinnam się martwić?
Ostatnio przy poronieniu miałam wzrosty po 140% i nic z tego nie wyszło.
Dootka, przeciez ta torba sama w sobie nie chlodzi. Wyciągasz, sprawdzasz, wkladasz i juz. Nic by sie nie stalo
No, ale...Ty chyba lubisz szukac problemowWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2017, 14:37
-
ChudaRuda wrote:U mnie też 4 dzień Betę robie po 10 dniach od transferu -tak zalecił lekarz. No ale wiadomo :)w niedzielę nastawiam się na sikanca
To my bedziemy razem testowac Daj znac jak cos zrobisz! Ja na razie siedze jak na szpilkach i czekam do poniedzialku. -
Niezapominajka mi tez przykro.. i tez zawsze nachodzi pytanie dlaczego ..
dlaczego to takie niesprawiedliwe .. Moze zmiana kliniki cos by dała ,ale inny lekarz z innym spojrzeniem..Wypłacz sie i zawalcz jeszcze :*
Elf beta przyrasta ok ,wiec jestes w ciazy:) Mi po iui przyrastała wrecz zabojczo pięknie i skonczylo sie zle..takze nos do góry
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Zgadam sie z mala, ja ostatnio mialam przyrost "ponizej normy" 54%, lekarz mowil ze jest ok, idealny pecherzyk ciazowy tez byl - to co pozniej to juz inna kwestia.
Dootka, przeciez ta torba sama w sobie nie chlodzi. Wyciągasz, sprawdzasz, wkladasz i juz. Nic by sie nie stalo
No, ale...Ty chyba lubisz szukac problemowWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2017, 16:18
lipcowka86 lubi tę wiadomość
-
Zerknijcie czy nic nie pomieszałam
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/in-vitro-start-w-2017,12021,231.htmlChudaRuda lubi tę wiadomość