In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Badania sa, nie do4tyczas bezposrednio macicy a calego organizmu:
Czerwone wino zawiera cenne dla zdrowia flawonoidy. Najważniejsze z nich to: katechina, kwercetyna, resweratrol i epigallokatechina. Są to polifenole, wykazujące silne, ale korzystne działanie w obrębie serca i układu krwionośnego. Zwiększają światło tętnic, przez co krew krąży szybciej, zaopatrując w niezbędne składniki każdą komórkę ciała. Dzięki tym związkom hamowane są również procesy zakrzepowe.
To nie jest zakladanie, ze nie wyjdzie, tylko plan na wypadek gdyby sie nie udalo. To dobry planWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 18:54
domiszka lubi tę wiadomość
-
Myslalam ze chodzi Ci tylko o wplyw na endo
-
nick nieaktualnyMalaHD trzymam kciuki za jutrzejszy transfer! I bardzo sie ciesze, ze masz dwa zarodki Powodzenia!
Ja mam teraz cykl prawie naturalny, bo tylko z bromergeronem i wlasnie popijam winko Reserveratol dodatkowo pomaga na endometrioze.
Jeszcze jakies 3 tygodnie i zaczynam przygode z gonalemWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 20:20
MalaHD lubi tę wiadomość
-
MałaHD jesteśmy z Toba. Ja jutro będę dzwonic do kliniki czy zamrozili druga kruszynke czy przestala się rozwijać bo dzień przed transferem osłabla w rozwoju wiec powiedziano mi ze nadzieja na zamrozenie się zmniejsza. Jak zaczelam stymulacje to bylam niemalże pewna ze jeśli nie uda się na swiezym zarodku to na pewno się uda podczas criotransferu a tu najprawdopodobniej nie będzie co mrozic. ;-(
MalaHD lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
MalaHD wrote:Mam nadal 2 maluszki, jeśli nic się nie zmieni i błona będzie ładna to jutro transfer
Trzymajcie proszę kciuki żeby choć jeden dał radę do jutra.MalaHD lubi tę wiadomość
-
zuzanna wrote:MałaHD jesteśmy z Toba. Ja jutro będę dzwonic do kliniki czy zamrozili druga kruszynke czy przestala się rozwijać bo dzień przed transferem osłabla w rozwoju wiec powiedziano mi ze nadzieja na zamrozenie się zmniejsza. Jak zaczelam stymulacje to bylam niemalże pewna ze jeśli nie uda się na swiezym zarodku to na pewno się uda podczas criotransferu a tu najprawdopodobniej nie będzie co mrozic. ;-(
-
MalaHD wrote:Dziękuję wam kochane! Angie pięknie powiedziane tego się trzymajmy ja mam stresa jak przed egzaminem na prawko
Smoczyca a który to dzień od punkcji jutro? Ile Tobie pobrali komórek? Daj znać jak maluchy
daj znać jak będziesz "po"innamorata88, MalaHD lubią tę wiadomość
-
Mala trzymam kciuki.
Dziewczyny a tak z innej beczki. Jaką macie cytologie? Ja odebrałam dziś wynik i mam grupę drugą. Nie dziwi mnie to za bardzo bo dotąd zawsze miałam na zmianę drugą albo pierwszą. Bardziej zastanawia mnie to czy to nie będzie przeszkodą do ivf. Wizytę mam dopiero w piątek a zastrzyki z gonalu zgodnie z rozpiska robię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 12:07
-
I to jest przyklad podejscia lekarzy, ktorego nie rozumiem... jak mozna pozwolic na rozpoczenie procedury bez wynikow badan