In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja mam informacje o moich maluszkach. Jestem mocno zawiedziona:( z 6 pobranych tylko 3 były dojrzałe. Wszystkie zapłodniły się w pierwszej dobie. Dzisiaj 4 doba i dalej sie rozwijają, 1- dwunastokomorkowiec, 2-dziesięcio i 3 - szesciokomorkowiec. Mało z tego rozumiem.
-
Z moich 4 komórek, 3 były dojrzałe a zapłodniły się 2 i obie dotrwały do blastki, jedną mam już w brzuszku a druga na nartach
Pęcherzyków miałam mnóstwo, dr nazwał to klęską urodzaju i z góry mówił, że najpewniej transfer odwołamy z obawy na hiperkę a okazało się, że prawie wszystkie były puste.
Czyli jutro przewidziany transfer? -
Tak o ile dotrwają. Pani mówiła ze wszystkie są klasy B wiec to też nie za dobrze. Nic nie mówiła czy to blastocysta czy co tylko ze podzieliły sie na 12,10,6 komórek i ta 6 jest troche słabsza, ale rozwija sie dalej. Transfer planowany na jutro o 14:)
ania8306, Morwa lubią tę wiadomość
-
Deseo wrote:Bella- to kiedy zaczynasz stymulację?
Smoczyca- trzymam cały czas mocno kciukki aby jednak dotrwały
Smoczyca, 6 jest slabsza bo troche wolniejsza, ilosc komorek jest odpowiednia jak na 3dobe,ale to jeszcze nic nie znaczy. Niektore zarodki stadoum blastki osiagaja w 6dobie i nadal daja ciaze*SmoczycA* lubi tę wiadomość
-
MalaHD wrote:Ja już w dwupaku Wyhodowałam piękną blastunie 5AA Teraz niech tam siedzi kolejne 9 miesięcy
Druga 4BA na zimowisku
Ale super
Mocno trzymam kciukiMalaHD lubi tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
*SmoczycA* wrote:Tak o ile dotrwają. Pani mówiła ze wszystkie są klasy B wiec to też nie za dobrze. Nic nie mówiła czy to blastocysta czy co tylko ze podzieliły sie na 12,10,6 komórek i ta 6 jest troche słabsza, ale rozwija sie dalej. Transfer planowany na jutro o 14:)
Trzymam kciuki*SmoczycA* lubi tę wiadomość
-
Deseo wrote:Bella, a to przepraszam nie dopatrzenie
Juz wiem...transfer w lutym.Deseo, MalaHD lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj jestem juz po kolejnym monitoringu.
Mam 4 pęcherzyki na JP: 14, 14, 13,11mm i dwa na lewym po 11mm.
Dr na piątek przewiduje punkcję, a na poniedziałek transfer.
A i jeszcze z ICSI zdecydowaliśmy się zmienić na IMSI
MałaHD trzymam kciuki za pozytywną betę, a u Smoczycy za transferWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 21:17
*SmoczycA*, MalaHD, Morwa lubią tę wiadomość
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Bella93 wrote:I to jest przyklad podejscia lekarzy, ktorego nie rozumiem... jak mozna pozwolic na rozpoczenie procedury bez wynikow badan
Bella93 lubi tę wiadomość
-
MalaHD wrote:Ja już w dwupaku Wyhodowałam piękną blastunie 5AA Teraz niech tam siedzi kolejne 9 miesięcy
Druga 4BA na zimowiskuMalaHD lubi tę wiadomość
-
*SmoczycA* wrote:Tak o ile dotrwają. Pani mówiła ze wszystkie są klasy B wiec to też nie za dobrze. Nic nie mówiła czy to blastocysta czy co tylko ze podzieliły sie na 12,10,6 komórek i ta 6 jest troche słabsza, ale rozwija sie dalej. Transfer planowany na jutro o 14:)
*SmoczycA* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SmoczycA nie jest zle. Ja na 7 komorek mam tylko jeden zarodek który mi podali i tym samym jedyna nadzieja. Trzymam kciuki za transfer- daj znac jak po i czy masz sniezynki. Powodzenia i glowa do góry
*SmoczycA* lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI