In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bajka_ chyba wskazany jest teraz spory odpoczynek. Dla Ciebie i malucha.
To jest właśnie szpital nfz.
Najprościej jest po 10minutach postawić diagnozę i nie szukać przyczyny rozwiązania nie udzielić pomocy.
Całe szczęście trafiłaś na odpowiednich ludzi w porę...
Cały czas przekonuje się ile tu jest empatii i Was naprawdę obchodzi los drugiej osoby z forum. Serio gratuluję dziewczyny;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
BitterSweetSymphony, jak beta?
-
Dziewczyny ja Was na prawdę bardzo przepraszam, że się denerwowałyście. Jednak w tej beznadziei na prawdę Wasze słowa otuchy to słowa, które mocno mnie podnosiły na duchu. Wiedziałam, że są szczere i świadomość, że na prawdę mocno mnie wspieracie bardzo mi wtedy pomagała. Bardzo bardzo Wam dziękuję :*
Nadal aż trudno uwierzyć w to co mi się przydarzyło...
Właśnie Bitter jak tam beta?madwitka, ana167 lubią tę wiadomość
bajka_
28.05 punkcja
28.06 transfer
7 dpt beta 107, 9 dpt beta 275, 13dpt 1836
26.07 pięknie bije serduszko
-
nick nieaktualny
-
Bajka
Napędziła nam wszystkim stracha dzisiaj.
Żadnych konowałów! A takich to faktycznie z nazwiska się powinno wymieniać.
Ja też już usłyszałam w szpitalu w 11tc z krwotokiem, że "albo TO przeżyje albo umrze" i wzruszenie ramion. Niektórzy lekarze poprostu powinni zrezygnować z zawodu jeśli są już wypaleni.
Dobrze jednak, że wszystko się wyjaśniło. Teraz rosnijcie nam zdrowo :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLonaW wrote:Dootka, też miałam z tym problem. Okres dostałam o godz. 21 i nie wiedziałam czy już liczyć jako pierwszy dzień. Wysłałam smsa do P. i mimo późnej pory kazał liczyć jako 1dc.
-
Hej dziewczyny, dziś zaczęłam moją pierwszą stymulacje. Idę krótkim protokołem, narazie biorę Gonal 150j. W sobotę pierwsza wizyta podglądowa.
Dootka, nie chcę Ci mieszać, ale ja akurat też pytałam mojej dr jak liczyć 1dc i powiedziała, że jeśli krwawienie zacznie się po 18h, to 1dc liczyć od następnego dnia. -
Dootka_86 wrote:Ja jeszcze czekam na okres. A którego dnia po odstawieniu antykow dostałaś? Ja jestem dzisiaj drugi dzien bez marvelonu i okresu ani widu...
-
nick nieaktualny
-
Dootka_86 wrote:Biore rano ale od 3dc.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny