In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dzięki za wsparcie.
Potrzeba doinformowania się sprawiła, że chciałam się tu zarejestrować.
nie sądziłam ,że spotkam się z ogromem życzliwości a nie tylko z terminami lekarskimi.
Moje przyjaciółki ,bliskie koleżanki już dawno mają dzieci, lub właśnie je rodzą raczej nie rozumieją pojęcia - nie możemy, niepłodność. Niekiedy nie wiedzą kiedy dokładnie mają dni płodne- ot tak zaszły w ciąże.
Jasne ,były rozmowy ale sformułowania jesteś młoda , masz czas , nie przejmuj się, nie myśl o tym działają na mnie jak płachta na byka.
bajka_ daj koniecznie znać jak po wizycie - uczestniczyłaś w badaniach? widzę w Twojej stopce,że od punkcji do transferu miesiąc czemu tak się za działo? sorry ,że pytam ale pewnie szybciej napiszesz niż ja odnajde Twoje posty.
Ania:gdzie ta ciaza! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bajka, cokolwiek sie dzieje, myslami jestem z Toba.
-
nick nieaktualnyDootka_86 wrote:Tak Jagoda u mnie dlugi protokół...wlasciwie wyszedł ultradlugi bo od początku maja bylam na antykach...(torbiel czynnościowa na antykoncepcji i inne niespodzianki).
Dziewczyny, które miały gonal f pen 900jm faktycznie tam jest więcej tego leku niż 900 jednostek? -
Dootka_86 wrote:Tak Jagoda u mnie dlugi protokół...wlasciwie wyszedł ultradlugi bo od początku maja bylam na antykach...(torbiel czynnościowa na antykoncepcji i inne niespodzianki).
Dziewczyny, które miały gonal f pen 900jm faktycznie tam jest więcej tego leku niż 900 jednostek?
Ja mialam gonal f 900 i brałam po 150 i nic nie zostalo , napewno nie ma większej ilości leku ... -
W szpitalu mnie olali. Tekst, że poronienia się zdarzają rozwalił mnie na łopatki. Mieli problem by mnie zbadać. Byłam dziś na wizycie u lekarza z Medica bo chciałam sprawdzić czy z maluchem wszystko ok. Ciąża wg usg 7t1d więc słabo, kiepski pecherzyk żółtkowy, serduszko 75 uderzeń na minutę. Że szpitala pojechałam na wizytę do dr Cz. bo mój na urlopie. Czekam i boję się. Boże nie chce stracić tego dziecka. W szpitalu mi powiedzieli, ze nie ratuje się takiego płodu... bez ogrudek... bo przecież poronienia się zdarzają, szczególnie po in vitro. Nigdy więcej nie pojadę do szpitala na klinicznej w Gdańsku. Umieram ze strachu.bajka_
28.05 punkcja
28.06 transfer
7 dpt beta 107, 9 dpt beta 275, 13dpt 1836
26.07 pięknie bije serduszko
-
Bajeczko kochana co się dzieje???Hasimoto, niedrożność jajowodów,
23.06.2017 - punkcja- dzień taty
28.06.2017 - Transfer
7dpt - beta 74, 9 dpt - beta 253, 14 dpt - beta 1749,
16 dpt - beta 3500, 19 dpt - beta 11000, 21 dpt- beta 19000
21.07 Jest serduszko ❤
08.03 Jest z Nami nasz cud -
nick nieaktualny
-
Bajka nie może się nic stać!!!! Musi kropek walczyć!!! Razem walczymy od samego początku!!! Serduszko maleńkie walcz kochanieHasimoto, niedrożność jajowodów,
23.06.2017 - punkcja- dzień taty
28.06.2017 - Transfer
7dpt - beta 74, 9 dpt - beta 253, 14 dpt - beta 1749,
16 dpt - beta 3500, 19 dpt - beta 11000, 21 dpt- beta 19000
21.07 Jest serduszko ❤
08.03 Jest z Nami nasz cud