In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella93 wrote:Myslalam, ze bede musiala przelozyc szczepienia, wczoraj ok 22 pojawil sie jeden pecherzyk opryszczki, a przez noc rozwinelo sie to w dwa wykwity - jeden na wardze, drugu kawalek obok nad warga. Ale podobno nie ma to znaczenia, wiec pojechalam.
6 zastrzykow podskornych, po 3 na reke ponizej lokcia, co 2cm na wierzchu reki. Clexane przy tym to pikus. Pani w trakcie wkluc przekazuje wazne informacje, zeby odwrocic uwage...pamietam ok 40%, a reszta to moje mysli "kurw*, kurw*". Na szczescie poszło szybko.
Apogeum ma podobno zaczac sie jutro - biorac pod uwage to, ze teraz prostujac jedna reke, czuje sie jakby mi skore rozrywalo - bedzie super. Nie moge sie doczekac nastepnego razu..
Jesteś moim mistrzem
Takie same słowa krążyły w mojej głowie.
Bella93 lubi tę wiadomość
-
kozamonia wrote:Dootka, kiedyś na ovu była taka notatka, że plamienie jest jak wystarczy ci wkładka, jak już musisz zmienić na podpaskę to będzie krwawienie i 1dc.
Lipcowka, kobiety w ogole sa dzielne, dzisiaj mialam nr 15, wiec wiesz... niestety aktualnie jest to ciagly bol.
Jak sie uda to trzeba bedzie dziecko urodzic
Ja mam jeszcze zapas Fraxi, wiec bede musiala sie przemeczyc ze zmiena strzykawek.
-
LonaW wrote:Dziewczyny, gdzie znajdę ten metylowany kwas w Krakowie? Zaliczyłam właśnie 5 aptekę i mnie szlag trafia bo w każdej panie wybałuszaja oczy...
Ja kupuję w aptece dr Max od niedawna jest stoisko solgara ale to w Wadowicach...
A próbowałaś w aptece w kauflandzie tam gdzie wysyłają po leki z Macierzyństwa ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2017, 18:21
LonaW lubi tę wiadomość
-
LonaW wrote:Dziewczyny, kolejny raz zrobiłam poziom kwasu foliowego i kolejny raz mam taki wynik: >40 ng/ml, a normy to od 4,6 - 18,7. Dodam że przed ciążą brałam dwa razy dziennie inofolic i 1xdziennie femibion1. Od początku ciąży jestem tylko na femibionie. Czy mam się niepokoić????
Ja tu już kiedyś drazylam ten temat bo mam wysoki poziom kwasu najpierw 34 potem po femibionie pow 40 a teraz jak biorę pregnal evital co drugi dzień prawie 40. Mutacji nie mam, homocysteina nisko, b12 w normie. Lekarze nie wiedza dlaczego i co z tym robić. Podobno nadmiar powinien być wydalany. Ja biorę więc witaminny co kilka dni. Gdybyś trafiła na zorientowanego lekarza daj znać. .
Ja ze wzgledu na starania brałam ok 3 lat zwykły kwas foliowy dodatkowo zdrowa dieta może stąd taki wysoki poziom.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2017, 18:33
LonaW lubi tę wiadomość
Novum od września 2015
40 lat, wysokie FSH (10,7), spadające AMH (1,7), mąż nasienie w dolnej granicy normy
27.01.2016 1 IUI
18.03.2016 2 IUI
10.02.2017 1 iVf cb
7.04.2017 crio
29.05.2017 crio jest mały człowiek z wielkim sercem...TP 16.02.18
-
nick nieaktualnyLonaW wrote:Dziewczyny, gdzie znajdę ten metylowany kwas w Krakowie? Zaliczyłam właśnie 5 aptekę i mnie szlag trafia bo w każdej panie wybałuszaja oczy...
-
LonaW wrote:Dziewczyny, gdzie znajdę ten metylowany kwas w Krakowie? Zaliczyłam właśnie 5 aptekę i mnie szlag trafia bo w każdej panie wybałuszaja oczy...
-
nick nieaktualny
-
emka29 wrote:Jesteś moim mistrzem
Takie same słowa krążyły w mojej głowie.Martoszka, emka29, lena7, bajka_ lubią tę wiadomość
-
Bella93 wrote:Moj lekarz potwierdza
Lipcowka, kobiety w ogole sa dzielne, dzisiaj mialam nr 15, wiec wiesz... niestety aktualnie jest to ciagly bol.
Jak sie uda to trzeba bedzie dziecko urodzic
Ja mam jeszcze zapas Fraxi, wiec bede musiala sie przemeczyc ze zmiena strzykawek. -
nick nieaktualny
-
Dootka_86 wrote:Ja mogę cały okres na wkladce przejść odkąd biore antyki
-
Dootka_86 wrote:No nic dziewczyny jutro pójdę zrobic estradiol i lh i policzę od jutra 1dc...ja nigdy nie mialam obfitych okresow, a krwawienie na tabletkach to juz w ogole
Komplikujesz sobie zycieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2017, 18:28
-
nick nieaktualnylipcowka86 wrote:Ja kupuję w aptece dr Max od niedawna jest stoisko solgara ale to w Wadowicach...
A próbowałaś w aptece w kauflandzie tam gdzie wysyłają po leki z Macierzyństwa ?? -
nick nieaktualny
-
Dootka_86 wrote:Chyba mój lekarz mi komplikuje bo kazal zrobic.
Dootka_86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dootka_86 wrote:Ja zawsze myślałam ze jak krew a nie brązowe plamienie to okres. Jakos sie nigdy nie przyglądałam:/
-
nick nieaktualny
-
Dootka_86 wrote:No wlasnie...nie wiem...zobacze jak sie jutro nie nasili to napisze smsa to lekarza czy mam liczyć od wtedy czy dalej czekać...moze odpisze...