In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBella, możesz uaktualnić statystyki. U mnie TP na 30.03 - Wielki Piątek ha,ha
Dzidzia dziś mia 3,4mm a serduszko pięknie bije! Hurra!a88, Elf, Jagoda14, lipcowka86, Kabełka, bajka_, Alrauna1987, Dootka_86, zohasamoha, promyczek 39, Natka-matka wariatka :), Bella93, emka29, sandzu, BitterSweetSymphony lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LonaW wrote:A no tak. Ha,ha byleby się do koszyczka zmieścił!
heheh ale mnie rozbawiłaś suuper, ciesze sie ze wszytsko w porzadku u tego Twojego Zajączka ;*LonaW lubi tę wiadomość
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
nick nieaktualny
-
Witam nowe staraczki Lona gratuluję serduszka
LonaW, Go lubią tę wiadomość
Hasimoto, niedrożność jajowodów,
23.06.2017 - punkcja- dzień taty
28.06.2017 - Transfer
7dpt - beta 74, 9 dpt - beta 253, 14 dpt - beta 1749,
16 dpt - beta 3500, 19 dpt - beta 11000, 21 dpt- beta 19000
21.07 Jest serduszko ❤
08.03 Jest z Nami nasz cud -
nick nieaktualnyDootka_86 wrote:Lona oby u mnie doktor odniósł rownie spektakularny sukces jak u Ciebie napisałam mu sms-ciekawe czy mi dzis odpisze bo nie wiem czy zaczynać już jutro gonal.
-
nick nieaktualnyLonaW wrote:Odnoszę wrażenie że on naprawdę wie co robi. Zależy mu na pacjentach a to bardzo ważne. Jesteś w dobrych rękach wierzę w to! Ślij te SMS-y i nie miej skrupułów. Na pewno odpisze!
-
nick nieaktualny
-
Dootka_86 wrote:Bella i dziewczyny, orientujecie się może jaki ma byc estradiol i lh przed rozpoczęciem gonadotropin? (po gonapeptylu). Mam LH 2.34 mIU/ml na estradiol czekam.
-
Witam się i ja to moja druga procedura on wczoraj zaczęłam antykoncepcję
Go lubi tę wiadomość
starania od sierpnia 2015, 01/16- polip szyjkowy, 04/16- laparoskopia torbiel łagodna endometrioza, 05/16-02/17 stymulacje zespół LUF, 03/17- 1sza IUI , 04/17- 2ga IUI 05/17 I IVF Imsi 8B i 8A ;( 06/17 histero 23.08.17 start długi protokół gonapeptyl. Cd4/cd8 mthfr homo, pai-1 hetero -
nick nieaktualny
-
A88, dziękuje za odpowiedź, gratuluję wytrwałości i oby wszystko było do samego końca bardzo dobrze
LonaW, gratuluję pięknego prezentu na Zajączka Wspaniale!
Witaj Smutna32, super, gratuluję maleństwa, widzę nadzieję jak Wasze maleństwa się rozwijają
Witaj natlem Życzę powodzenia. Damy radę!
Ja dziś byłam na wizycie JL 9p, PJ 18p. Estradiol z poniedziałku 300 a wczoraj już 1500, Pani dr zadowolona bo endometrium 11cm a pęcherzyki dojrzałe. W poniedziałek punkcja.
Dziewczyny macie jakieś rady, przed ? Bo powiem szczerze, że będę miała punkcję po raz pierwszy, a lepiej słuchać doświadczonych.
W sobotę o godz 21 mam wziąć pod skórę w brzuch 2x pregnyl.
W niedzielę 2 tabl. antybiotyku i w poniedziałek 1 tabl.
A tak mnie straszyli hiper-stymulacją, jednak nie ma co na zapas się przejmować.
Tak się cieszę, że się z mężem zdecydowałam, ta nadzieja daje wręcz radość! Z wizyty na wizytę sama się do siebie uśmiechampoczątki 2013
IUI x5
Endometrioza, PCO, słabe nasienie, AMH 7,4
10.05.17 dł. pr (ICIS)
07.08.17 Punkcja 25 dojrzałych / 4 (5-dn) i 2 (6-dn)- zamrożone. Hyperstymulacja,
30.11.17 3BB i 4BB beta <2
10.01.18 3AA i 3BA, w oczekiwaniu ... -
Nie denerwuj się. To podstawa.
Ja 4 tyg temu miałam też pierwszą punkcje. Było super. Jedyny mój stres to to czy pielegniarka się wkluje z velfronem.
W tym tygodniu wróciłam na tą samą salę na histero. Zero stresu. Dużo uśmiechu. Ale niestety tym razem nie udało się wbić velforonu za pierwszym razem.
Też się bardzo bałam przed. Beczalam na każdej wizycie przed punkcja. I w domu. Ale jestem bardzo zadowolona z opieki przed i po zabiegach. Lekarze super, pielegniarka anestezjologiczna cudowna.
M&M -
Noooo w koncu i ja sie doczekalam, od jutra zaczynam stymulacje
Powwiedzcie mi menopur przyjmuje sie wieczorem a cetrotide rowno z nim czy wczesnien czy pozniej? Bo nie pamietam.Bella93, MalaHD lubią tę wiadomość
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
Alrauna1987 wrote:Noooo w koncu i ja sie doczekalam, od jutra zaczynam stymulacje
Powwiedzcie mi menopur przyjmuje sie wieczorem a cetrotide rowno z nim czy wczesnien czy pozniej? Bo nie pamietam.
Ja w zaleceniach miałam Cetrotide rano, a Gonal wieczorem.
Jestem po drugiej procedurze. Niestety mimo potężnej dawki stymulacji pęcherzyki zatrzymały się na ok 14mm i dzisiaj pobrano tylko jedną komórkę. Jestem tak rozczarowana że brak słów... Jutro mam dzwonić czy się zapłodniła.7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
ania8306 wrote:Ja w zaleceniach miałam Cetrotide rano, a Gonal wieczorem.
Jestem po drugiej procedurze. Niestety mimo potężnej dawki stymulacji pęcherzyki zatrzymały się na ok 14mm i dzisiaj pobrano tylko jedną komórkę. Jestem tak rozczarowana że brak słów... Jutro mam dzwonić czy się zapłodniła.
Tez sie boje moze byc slabo z jajcami startuje z 10 pecherzykami. Ale 6 na LJ ktory jest bardzo leniwy i zazwyczaj nic z tego nie ma. Boje sie zwlaszcza ze to ostatnie podejscie na naszych komorkach. Jak teraz nie wyjdzie to AZ.
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.