In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kuczka wrote:Sikanca zrobię już jak beta będzie duża tak żeby mieć ha ha ha
-
Marzenka Ty czerepo :p się nie chwaliłas siekańcami :p to p jakiej czułości miałaś test, ze przy becie poniżej 10 już coś pokazywał? Ojjjjjj wcale się nie dziwie, ze jesteś szczęśliwa cieszę się razem z Tobą i mam nadzieje, ze wkrótce moja radość będzie jeszcze większa
Marzenka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuczka ja zrobiłam na pamiątkę dzień po becie powyżej 1000 i różnica między kreskami była znaczna. Jak robiłam przed beta to nigdy nic nie było i kończyło się łzami. Ale jak widać po Marzenie działają cieszę się bardzo i gratuluję
-
Hehehe Kuczka najtańszy z Rossmanna, ten facelle czy jakoś tak mocno trzymam kciuki, żebyś też zobaczyła w końcu tą druga kreskę no i pamiętaj, że mamy razem rodzic :p w końcu mieszkamy niedaleko siebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2018, 14:11
-
nick nieaktualny
-
Zaczyna mi się dłużyć już czas do testowania myśli się kłębią i już sama się muszę przekonywać, ze tym razem się wszystko udało :p dobrze, ze w razie co do psychiatryka mam blisko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aziledo wrote:Powiem Ci że jestem zaskoczona że tak szybko wyszedł test. To może w trzypaku do końca dotrzesz:)
-
nick nieaktualnyMarzenka85 wrote:Bardzo chciałabym bliźniaki moja siostra ma chłopczyka i dziewczynkę i są naprawdę cudowne ja się zdziwiłam, że test pokazał drugą bladą kreskę przy becie poniżej 10. Dzisiaj już wyraźna a więc beta chyba rośnie (mam nadzieję)
-
nick nieaktualny
-
Kuczka kciuki!!!
U mnie poerwsza ledwo widoczna kreska wyszla 8dpt przy blizniakach...
A facelle z ross mnie tylko zestresowal bo robilam go w 10dpt i kreska wyszla duzo jasniejsza jak na innym w 9dpt... dzien przed beta w 13dpt byky juz dwie tluste krechy, no ale nic dziwnego jak 14dpt beta 1700
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Beta z dzisiaj 39,84
aziledo, DaveGahan, Kuczka, Zuza6, akilegna♥ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ach... ja dziś już świruje obudziłam się ze złym przeczuciem i cały dzień nie mogę go od siebie odpędzić płacz ciśnie się do oczu, czuje się taka bezsilna... dobrze, ze jutro sobota i mąż nie idzie do pracy