In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
DaveGahan wrote:A co z piersiami? Na moje też powinny być 4 :p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj Aziledo ja to leze i jem :p wszystko :p już się śmiałam do męża, ze czas żeby się skończyły te długie weekendy, bo lenistwo i obżarstwo mnie wykończy poza tym nic się nie dzieje :p poza moczopędnym działaniem progesteronu :p zwłaszcza w nocy :p
aziledo lubi tę wiadomość
-
Ja zrobiłam wczoraj obiad urodzinowy na 13 osób a poza tym obżeram jak strasznie.. Ogólnie mam lekkie ćmienie w brzuchu niby okresowe, niby niewiadomo co a i jeszcze mam sny erotyczne ;P
Kuczka lubi tę wiadomość
-
Marzenka mam nadzieje bez orgazmów, bo skurcze macicy nie są teraz wskazane :p ha ha ba, przepraszam- nie mogłam się powstrzymać :p
Marzenka85, aziledo lubią tę wiadomość
-
Kuczka wrote:Marzenka mam nadzieje bez orgazmów, bo skurcze macicy nie są teraz wskazane :p ha ha ba, przepraszam- nie mogłam się powstrzymać :p
A powiedz, Ty na zwolnieniu jesteś czy jutro do pracy?Kuczka lubi tę wiadomość
-
Wzięłam wolne, ale tylko dlatego, ze mamy straszne ciśnienie, bo terminy końcowe w większości do 16.11 jakby nie było takiej nerwówki, to normalnie bym do pracy chodziła nie lubię tego oczekiwania do bety, niby nie chcesz się filmować, ale wszystkie myśli i tak sprowadzają się do jednego w pracy jednak człowiek musi się na czym innym skupić i czas szybciej leci a jak u Ciebie?
-
Kuczka wrote:Wzięłam wolne, ale tylko dlatego, ze mamy straszne ciśnienie, bo terminy końcowe w większości do 16.11 jakby nie było takiej nerwówki, to normalnie bym do pracy chodziła nie lubię tego oczekiwania do bety, niby nie chcesz się filmować, ale wszystkie myśli i tak sprowadzają się do jednego w pracy jednak człowiek musi się na czym innym skupić i czas szybciej leci a jak u Ciebie?
-
Namowilas :p jutro mąż do pracy a ja koc i kanapa, netflix i serial :p
Marzenka85, aziledo lubią tę wiadomość
-
Kuczka wrote:Namowilas :p jutro mąż do pracy a ja koc i kanapa, netflix i serial :p
-
nick nieaktualny
-
Kanapowce pospolite Aziledo Ty to rozumiem- odpoczynek, relaks, przygotowywanie się do nowej roli życiowej ale ja i Marzenka? Ha ha ha- w sumie.... jest wymówka- trzeba korzystać
A tak właściwie- pamiętacie o co chodziło z rosołem po transferze?Marzenka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie, zapomniałam o rosole miał pomagać na zagnieżdżenie czy na co? :p ja wsuwam ananasa, orzechy brazylijskie i morele, już trochę patrzeć na to nie mogę
Aziledo bądź dobrej myśli, jesteś w ciąży i na pewno tym razem wszystko będzie dobrze :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 16:45
-
Nie pamietam o co chodziło z tym rosołem, ale nagotowałam na 3 dni Aziledo nie dziwie się, ze towarzyszy Ci niepokój, jednakże teraz będzie dobrze
Marzenka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhalohalo trójpaczki trzy
z tym rosołem to coś z chińskiej medycyny było ale dokładnie nie pamiętam co ten chińczyk mi mówił, ale tu coś jest
www.sweetbeetacupuncture.com/blog/2017/8/30/foods-to-eat-during-implantation
więc tylko odpoczywać i jeść rosół - długogotowanyMarzenka85 lubi tę wiadomość