In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marzenka jutro ten dzień??
Aziledo a u Ciebie kiedy kolejna wizyta?
Co u reszty? Ucichło tu jakoś tak jesiennie -
Kuczka dzisiaj krew oddana jak się czujesz? Oglądasz Narcosa?
-
nick nieaktualny
-
No to Marzenka czekamy i &&& mocno zaciśnięte Narcosa nie oglądam, jakoś siedzę na internatach i nie mam na nic czasu :p ha ha ha
Aziledo myśle, ze niepokój po długich staraniach będzie towarzyszył nam wszystkim aż do samego porodu tak wiec- nieuniknione :pMarzenka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWow Marzenka trzymam kciuki za piękną betę co do Narcos to polecam, obejrzeliśmy z mężem 3 serie w kilka dni
A co do stresu to prawda, chyba dziewczyny z podobnymi przeżyciami jak nasze przestaną się martwić o pociechy pewnie jak studia skończą :p pozdrowieniaMarzenka85 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny 9.94, jest ok jak na 5 dpt?
aziledo, Kuczka, DaveGahan lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny ja ciągle nie wierzę, mam pierwszy raz pozytywną betę..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 19:03
Kuczka lubi tę wiadomość
-
DaveGahan wrote:Wow Marzenka trzymam kciuki za piękną betę co do Narcos to polecam, obejrzeliśmy z mężem 3 serie w kilka dni
A co do stresu to prawda, chyba dziewczyny z podobnymi przeżyciami jak nasze przestaną się martwić o pociechy pewnie jak studia skończą :p pozdrowieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 19:05
-
Kuczka a Ty kiedy betujesz? Mam nadzieję, że będziemy razem rodzic
-
Marzenka marze o tym ja dopiero w środę powinnam, ale chyba w poniedziałek skocze jestem dziś tak podekscytowana Twoim wynikiem, ze najchętniej poleciałabym już :p ha ha ha :p ale zobaczymy co mi wyjdzie, póki co żadnych oznak powodzenia, ale tez żadnych oznak niepowodzenia :p
-
nick nieaktualny
-
Kuczka wrote:Marzenka marze o tym ja dopiero w środę powinnam, ale chyba w poniedziałek skocze jestem dziś tak podekscytowana Twoim wynikiem, ze najchętniej poleciałabym już :p ha ha ha :p ale zobaczymy co mi wyjdzie, póki co żadnych oznak powodzenia, ale tez żadnych oznak niepowodzenia :p