In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarzenka85 Dziś od rana nic... Ale boli mnie mocno brzuch... wsuwam nospę. mam nadzieję że to niegroźne epizod
Wysłałam Ci w wiadomościach zaproszenie żebyśmy mogły pisać na priv bo nie chciałabym denerwować dziewczyn z forum...
A jak sytuacja u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 11:14
-
aziledo wrote:Marzenka85 Dziś od rana nic... Ale boli mnie mocno brzuch... wsuwam nospę. mam nadzieję że to niegroźne epizod
Wysłałam Ci w wiadomościach zaproszenie żebyśmy mogły pisać na priv bo nie chciałabym denerwować dziewczyn z forum...
A jak sytuacja u Ciebie? -
Dziewczyny jak u Was? Mam nadzieje, ze znowu to tylko fałszywe alarmy.
Paulina co na usg ręki? -
Kuczka wrote:Dziewczyny jak u Was? Mam nadzieje, ze znowu to tylko fałszywe alarmy.
Paulina co na usg ręki? -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny usg Ok tylko wyszło ze mam nerw przebity i przez pół roku nie mogę mieć nic z tej ręki pobierane -trzymam za Was wszystkie bardzo mocno kciuki żeby wszystko było Ok -nerwy tez maja wpływ dlatego wyluzujcie i dbajcie o Maluszków swoich a za wszystkie staraczki trzymam kciuki by dwie kreski się w końcu pojawiły !!!!!paulina19841209
-
nick nieaktualnypaulina1984 wrote:Dziewczyny usg Ok tylko wyszło ze mam nerw przebity i przez pół roku nie mogę mieć nic z tej ręki pobierane -trzymam za Was wszystkie bardzo mocno kciuki żeby wszystko było Ok -nerwy tez maja wpływ dlatego wyluzujcie i dbajcie o Maluszków swoich a za wszystkie staraczki trzymam kciuki by dwie kreski się w końcu pojawiły !!!!!
Ptzrbity nerw nie brzmi jak lekkie sklaeczenie Ale jak coś poważniejszego....
-
hej dziewczynki, trafiłam na to forum w 2017 roku, nasze próby starania o malenstwo zakończyły się sukcesem i teraz czas wrócić do gry...w tym roku chcemy ponownie spróbować i mam pytanie bo mamy mrozaczka jednego i nie wiem jak teraz procedura bedzie wyglądała, czy któraś dziewczyna się orientuję?pozdrawiam
-
No to dziewczyny relaks i zero stresu
Paulina to Ci się tam narobiło....
Aziledo moje samopoczucie w miarę ok, ale zaczynają pojawiać się doły... zastanawiałam się nawet czy nie zmienić kliniki i spróbować jeszcze raz, ale chyba za bardzo boję się kolejnej porażki. Zobaczymy co czas przyniesie
Efka jak podejscie na cyklu naturalnym to tylko obserwacja cyklu do owulacji i wtedy criotransfer jak na sztucznym to estrofem, potem Luteina i criotransfer a po transferze wszystko wyglada tak samo jak przy poprzednim podejściu tak wiec powodzenia -
efwka83 miałam wlaśnie pisac dziś o tym samym , w listopadzie 2017 zaszłam w ciąże przy pierwszym podejściu. Mam 2 mrożaczki i planuje powrót do kliniki w czerwcu.
Natomiast w kwietniu będę w Polsce i chciałam umówić się na wizytę w klinice, żeby obgadać temat i wszystko zaplanować. Czy warto żebym, zrobiła jakieś badania przed tą wizytą? Mam jeszcze założoną Mirenę, bo mam endometriozę i nie wiem kiedy powinnam ją wyciągnąć przed podejściem do criotransferu.13.01.2020 CRIOtransfer 1 zarodka
Beta 11dp 56 UI/L 14dpt 170UI/L 18dpt 758UI/L...
10.02.2020 jest
Córeczka Emily urodzona 12.06.2018 w 36tyg
Invimed Wrocław
Kwalifikacja do in vitro 08.2017
histerektomia prawej strony 11.2016, brak jajowodów i części jajnika lewego 07.2017 -
nick nieaktualnyrerGirl wrote:efwka83 miałam wlaśnie pisac dziś o tym samym , w listopadzie 2017 zaszłam w ciąże przy pierwszym podejściu. Mam 2 mrożaczki i planuje powrót do kliniki w czerwcu.
Natomiast w kwietniu będę w Polsce i chciałam umówić się na wizytę w klinice, żeby obgadać temat i wszystko zaplanować. Czy warto żebym, zrobiła jakieś badania przed tą wizytą? Mam jeszcze założoną Mirenę, bo mam endometriozę i nie wiem kiedy powinnam ją wyciągnąć przed podejściem do criotransferu.
Najlepiej będzie jak zadzwonisz do kliniki i się upewnisz co jest potrzebne żeby nie tracić czasu później. Gratuluję i życzę powodzeniarerGirl lubi tę wiadomość
-
paulina1984 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi kiedy wykonuje się scratching endometrium przed on vitro?
-
paulina1984 wrote:Tzn czy jeden cykl przed stymulacja czy w trakcie stymulacji?
W drugiej fazie cyklu poprzedzającego cykl transferowy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny