In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aziledo bardzo się cieszę, że z Twoim maluszkiem wszystko dobrze
Ja się czuje super, już chodzę i robię jakieś rzeczy w domu ale wszystko ostrożnie. Jutro mam wizytę w LM u lekarza, u którego chcę prowadzić ciąże jak już z kliniką się pożegnamDaveGahan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aziledo wrote:Marzenka i jak po wizycie?
A Ty jak się czujesz?
-
nick nieaktualnyPaulina badanie AMH robi się z krwi i nie trzeba się wstrzymywać z seksem, bo nie ma to wpływu. Badanie sprawdza Twoją rezerwę jajnikową. Niektórzy lekarze twierdzą, że nie ma znaczenia kiedy wykonywane jest badanie AMH, inni uznają tylko ten wynik z 2 d.c.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 13:27
paulina1984 lubi tę wiadomość
-
DaveGahan wrote:Paulina badanie AMH robi się z krwi i nie trzeba się wstrzymywać z seksem, bo nie ma to wpływu. Badanie sprawdza Twoją rezerwę jajnikową. Niektórzy lekarze twierdzą, że nie ma znaczenia kiedy wykonywane jest badanie AMH, inni uznają tylko ten wynik z 2 d.c.
DaveGahan lubi tę wiadomość
paulina19841209 -
Hejka dziewczyny jak tam po świętach? Objedzone? Kurcze No ja to na 5 miesiąc ciąży wyglądam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny potrzebuje porady znowu dokładnie 5 dni temu miałam pobrana krew do badania amh po pobraniu mnie strasznie piekła ręka a teraz czyje jak by od łokcia do nadgarstka przy podnoszeniu ręki przechodził mi żyłę prąd żadnego siniaka bie mam ręka nie boli tylko ten prąd czy któraś miała taki przypadek i mogła by mi doradzić co zrobić?paulina19841209
-
Paulina przy poprzednich pobraniach było ok? Może pielęgniarka złe się wkula... musisz uzbroić się w cierpliwość, przy in vitro badania krwi robiłam co drugi dzień...
-
Kuczka wrote:Paulina przy poprzednich pobraniach było ok? Może pielęgniarka złe się wkula... musisz uzbroić się w cierpliwość, przy in vitro badania krwi robiłam co drugi dzień...
Podniesieniu ręki pradpaulina19841209 -
Może spróbuj jakieś okłady z altacetu sobie robić... nie wiem jak pomoc, nie miałam tak nigdy
-
Jestem po wizycie - ogólnie wszystko na chwilę obecną przebiega prawidłowo ale z powodu tych nawracających krwawień mam żyć trybem "emeryta" czyli krótkie spacerki, żadnego dźwigania ani niestety żadnych ćwiczeń więc tycia w ekspresowym tempie ciąg dalszy
Odstawiam neoprain, schodzę z encortonu i zmniejszam dawki luteiny (trochę się boję).
I najważniejsze - Maluch ma 4 cm i będzie to prawdopodobnie chłopakKuczka, aziledo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarzenka85 wrote:Jestem po wizycie - ogólnie wszystko na chwilę obecną przebiega prawidłowo ale z powodu tych nawracających krwawień mam żyć trybem "emeryta" czyli krótkie spacerki, żadnego dźwigania ani niestety żadnych ćwiczeń więc tycia w ekspresowym tempie ciąg dalszy
Odstawiam neoprain, schodzę z encortonu i zmniejszam dawki luteiny (trochę się boję).
I najważniejsze - Maluch ma 4 cm i będzie to prawdopodobnie chłopak
To bardzo dobre wieści... tryb emeryt na pewno ma jakieś plusy