In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuczka wrote:No to dupa
-
Bella93 wrote:Zalezy czego potrzebujesz moze sie okazac ze nie dupa.
Co masz przez to na myśli? -
nick nieaktualnyKuczka nie słyszałam o tym że przy zmianie grupy leków przysługują kolejne refundacje. U mnie wraz z końcem 3 procedury skończyło się dofinansowanie i kolejne procedury 4, 5 i 6 były już 100% płatne. Leki miałam tasowane, wymieniane tak zeby znaleźć złoty środek ale niestety w moim przypadku niestety nic to nie dało. Komórki słabej jakości nie poprawiły się. Ale spytaj w klinice oni powinni być najlepiej poinformowani.
McBeal nie czuje jeszcze żadnych ruchów. Póki co mam łożysko na przedniej ścianie i ponoć wtedy czuje się ruchy pozniej niż normalnie. Mam nadzieję że w końcu coś poczuje.
McBeal te forum jest właśnie dla Ciebie i dla każdej z nas która ma kłopot. Każda z nas ma inne doświadczenia i przeżycia i każdej z nas towarzyszą różne lęki ale właśnie po to tu wszystkie jesteśmy już tyyyle czasu, żeby każda z nas mogła podzielić się swoimi strachami i wątpliwościami. Ja nigdzie nie uzyskałam tyle wsparcia jak właśnie na tym forum. Więc głowa do góry. -
nick nieaktualny
-
aziledo wrote:Marzenka85 a jak sytuacja u Ciebie się na?
Dostałam pozwolenie od lekarza na aktywność fizyczna więc chodzę na basen ale tylko raz w tyg i coś tam sobie w domu ćwiczę. A Ty jak się czujesz? Kiedy masz połówkowe? -
nick nieaktualnyMarzenka85 wrote:U mnie już ok. Plamienia się skończyły, mam nadzieję, że na dobre. Brzuch rośnie, dupa też :p
Dostałam pozwolenie od lekarza na aktywność fizyczna więc chodzę na basen ale tylko raz w tyg i coś tam sobie w domu ćwiczę. A Ty jak się czujesz? Kiedy masz połówkowe?
Połowkowe mam we wtorek wieczorem. Brzuch rośnie, dupa na razie trzyma się starej wersji. Na plusie 2 kg. -
nick nieaktualny
-
Ja tez zagladam ci jakis czas w wolnej chwili z nadzieja, ze beda jakies nowe wiesci
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Kuczka wrote:Co masz przez to na myśli?
-
Bella93 patrzyłam już w razie co jak to wyglada z dostępnością leków na forach, ale słabo to wyglada ale zobaczymy co doktorek będzie miał za plan
-
Bella93 No razie wiem, ze planujecie ślub ale czemu myślisz, ze leki już nie będą Ci potrzebne? Będziesz stymulowana innymi lekami czy data ważności jest krótsza niż Twój planowany powrot do gry?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 13:37
-
Kuczka wrote:Bella93 No razie wiem, ze planujecie ślub ale czemu myślisz, ze leki już nie będą Ci potrzebne? Będziesz stymulowana innymi lekami czy data ważności jest krótsza niż Twój planowany powrot do gry?
Edit: ostatnio SmoczycA na watku ivf tez pisala ze ma menopur 600Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 14:24
Kuczka lubi tę wiadomość
-
Kuczka, jeśli zdecydujesz się na Śliwińskiego to wielce prawdopodobne, że będzie Ci menopur potrzebny więc poluj
Aziledo kciuki za jutro &&
Ja mam w połowie marca połówkowe. Ostatnio byłam u innego gina i też wskazał, że raczej dziewczynka więc jestem przeszczęsliwa
DaveGahan jak tam u Ciebie?
McBeal jak samopoczucie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 16:21
-
Cudowni ludzie są na tym forum chyba muszę spróbować jeszcze raz bo dajecie mi chęć i wiarę, ze wszystko może się udać
Aziledo już po?Marzenka85, aziledo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem już po usg, półmetek za mną. Lekarz twierdzi że wszystko ok. Nie dało się podejrzeć twarzy bo smark złożony jak scyzoryk był, miał dłonie i stopy przed nosem. Nie wiele się dowiedziałam bo lekarz mało rozmowny był.
Bella93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny