In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
McBeal i takie dni musza się zdarzyć, ale spokojnie idzie wiosna- będzie słonecznie i tez łatwiej będzie patrzeć z nadzieją w przyszłość
Marzenka na 18 jadę. Ale w sumie już sama nie wiem po co, bo mąż wrócił w sobotę i całym przegadanym weekendzie chyba całkiem plany nam się zmieniły :p No ale dobra, pojedziemy, pogadamy i zobaczymy co on na nasze opcje :p -
paulina1984 wrote:Dziewczyny znowu prośba od wczoraj biorę gonal i menopur a dziś plamienie jak pREd okresem co to może być?okres ?
Masz z lekarzem kontakt telefoniczny/ smsowy? Musisz jego o takie rzeczy pytac. To jest forum, nikt nie weźmie na siebie odpowiedzialności, żeby napisać Ci, ze to nic takiego i nie masz sie martwic. Przy różnych dziwnych przypadkach, niepokojach i nieścisłościach należy kontaktować się z lekarzem. My tu tylko wyrażamy swoje opinie, ewentualnie rady z własnego doświadczenia, ale nie mamy wykształcenia medycznego i nie można bazować na naszych wypowiedziach. Są one jedynie sugestia tak wiec pisz do lekarza, albo odpisze, ze tak ma być, albo każe przyjechać się pokazać i nie denerwuj się tak, bo stres nie jest pomocy przy naszych zmaganiach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 14:11
Marzenka85 lubi tę wiadomość
-
Kuczka wrote:McBeal i takie dni musza się zdarzyć, ale spokojnie idzie wiosna- będzie słonecznie i tez łatwiej będzie patrzeć z nadzieją w przyszłość
Marzenka na 18 jadę. Ale w sumie już sama nie wiem po co, bo mąż wrócił w sobotę i całym przegadanym weekendzie chyba całkiem plany nam się zmieniły :p No ale dobra, pojedziemy, pogadamy i zobaczymy co on na nasze opcje :p
-
Kuczka wrote:No właśnie nie do końca ale na razie cicho sza przegadam temat z lekarzami najpierw
-
No bo taki świeży pomysł i jeszcze nie wiem czy wszystko się tak ładnie ułoży jak nam się w głowach się poukładało
-
nick nieaktualny
-
Kurde no... teraz bede myskec co to za plan... nie moglam wejsc juz po tym jak napiszesz
Ale jakiby nie byl trzymam kciuki!Kuczka lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Dotychczasowy lekarz trochę mi już podciął skrzydła zobaczę jeszcze co powie w piątek drugi lekarz
-
nick nieaktualny
-
Odnośnie pomysłu ale ogólnie tez stwierdzil, ze zmiana leków i tak raczej nie przyniesie efektów i jeśli ma być szczery, to mgliste szanse widzi na zakończenie procedury sukcesem... a gościu już zna dobrze moj organizm...
-
nick nieaktualny
-
Kuczka wrote:Odnośnie pomysłu ale ogólnie tez stwierdzil, ze zmiana leków i tak raczej nie przyniesie efektów i jeśli ma być szczery, to mgliste szanse widzi na zakończenie procedury sukcesem... a gościu już zna dobrze moj organizm...
-
No dalej to jak Marzenka napisała, w piątek idę na konsultacje do innego lekarza. Zobaczę co mi powie na podstawie zgromadzonej dokumentacji. No i na pewno rozpocznę co najmniej 3 miesięczna kuracje koenzymem Q10. Zaszkodzić nie zaszkodzi a może pomoże
-
Ja wierzę, że on coś wymyśli sensownego na wątku gametowym to już prawie wszystkie jego pacjentki są w ciąży
-
nick nieaktualnyMarzenka85 wrote:Ja wierzę, że on coś wymyśli sensownego na wątku gametowym to już prawie wszystkie jego pacjentki są w ciąży
i tego się trzymaj Kuczka
Oprócz koenzymu Q10 na poprawę jakości jaj, najlepsze jest mleczko pszczele. już się tyle o nim naczytałam że nawet w to wierzę, mimo że teraz w więcej rzeczy jednak nie wierzę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 20:41
-
Marzenka pacjentki mojego doktorka już tez dawno w ciąży... ale ja jestem inna
McBeal tez czytałam o mleczku pszczelim ;p ale jeszcze nie szukałam gdzie kupić :p za to o Q10 już tyle wiem, ze się nie mogę zdecydować, który zamówić -
nick nieaktualnymleczko kupuję z apipolpharma. mają i w kapsułkach i do ssania, które są dodatkowo pyszne więc bardziej o nich pamiętam sa jeszcze miody z dodatkiem mleczka choć one wtedy mają dziwny zapaszek ale co tam, smakują normalnie. mój kolega zielarz zamawia mi takie rzeczy, a nawet mam jeszcze mieszankę klimuszki na zrosty w jajowodach. a co do tego koenzymu starałam się znaleźć jakąs formę zredukowaną czyli ubichinol (a nie ubichinon) choć ten ubichinol jest zawsze droższy. teraz sobie zamówiłam ze swansona .
podobno spirulina jest też dobra , choć ja jej nie za bardzo mogę bo mam za dużo jodu i hormonów tarczycyKuczka lubi tę wiadomość
-
No właśnie chyba tez swansona wybiorę, bo w aptekach maja tylko q10, ale niestety nie ten aktywny ;( i mleczko pszczele chyba tez za jedna przesyłka wezmę od nich ale tylko w kapsułkach u mnie wchodzi w grę, bo zapach i smak miodu przyprawia mnie o gęsia skórkę i odruch wymiotny... myśle jeszcze o berberynie i l karnitynie, bo niby przy pcos tez coś tam mogą pomoc :p od tych tabletek to chyba inne posiłki zaniedbam :p