In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuczka wrote:A wiec będzie IV podejscie na przełomie czerwca/lipca inne leki, z podaniem hormonu wzrostu tak wiec jest jeszcze nadzieja. Z KD mamy na razie odpuścić ze względu na wyniki badań i obraz w usg. Tak wiec wracamy do gry! I to pełni wiary w lepsze jutro
Kuczka lubi tę wiadomość
-
Rzeczowy, szczery i sympatyczny pewnie było opóźnienie? Bo godzinę u niego siedzieliśmy a jak u Was? Wszystko Ok?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 11:27
-
nick nieaktualnyKuczka wrote:A wiec będzie IV podejscie na przełomie czerwca/lipca inne leki, z podaniem hormonu wzrostu tak wiec jest jeszcze nadzieja. Z KD mamy na razie odpuścić ze względu na wyniki badań i obraz w usg. Tak wiec wracamy do gry! I to pełni wiary w lepsze jutro
Super! Bardzo się cieszęKuczka lubi tę wiadomość
-
Wczoraj nie dałam rady przed przerwą napisać - poszłam jeszcze do swojej pracy ogarnąć biurko bo przychodzi dziewczyna na zastępstwo i musiałam jej miejsce zwolnić
Odnośnie wizyty to pożegnałam się wczoraj z doktorem. Będę już do końca prowadzić u lekarza w LM, który pracuje w szpitalu, gdzie będę rodzić. Trochę smutno mi było ale sam powiedział, ze czas odciąć pępowinę i ruszyć dalej Wrócę do niego za jakieś dwa lata Z moją kruszynką wszystko super, kolejny raz powiedział, że dziewczynka
Kuczka fajnie, że Ci dr podpasował, bo ogólnie jest specyficzny i ja się go trochę bałam
Opóźnienia nie było na szczęście więc weszłam o czasie
Jakimi lekami będziesz stymulowana?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 07:57
-
Ja tam lubię konkretnych lekarzy leków jeszcze nie ustaliliśmy, ale znając życie jego złoty zestaw wspomniał tylko, ze na pewno w penach. No i koniecznie jeszcze ta terapia z hormonem wzrostu do następnej wizyty mamy zrobić kariotypy, mąż powtórzyć nasienie i ja mam pare hormonów przebadać. Wiec w poniedziałek lecę po skierowanie do genetyka i teraz moje pytanie- skierowanie muszę mieć dla siebie i dla męża? Czy do genetyka idę sama a skierowanie dostaje dla obojga? Bo mam trochę czasu żeby ogarnąć to na NFZ, wiec szkoda nie skorzystać
-
To fakt, że jest bardzo konkretny. My kariotypów nie robiliśmy także nie wiem jak to wygląda ze skierowaniami ale wydaje mi się, że musicie mieć oboje skierowanie i oboje iść do genetyka.Do genetyka idziesz do UCK w Gdańsku?
-
Dobra dziewczyny! Poooomooooocy!!! Gdzie, do jakiego genetyka w trojmiescie się umawiać na NFZ?
-
Kuczka zadzwoń jutro do rejestracji do poradni w Centrum Medycyny Inwazyjnej w UCK. Tam jest poradnia genetyczna i babki w rejestracji powiedzą Ci jakie są terminy do genetyka i zapytaj się od razu o skierowanie dla męża. Jeśli się nie dodzwonisz to ja tam będę 7 marca u Suchanek to zapytam
-
Immunolog. Widzę, ze poradnia genetyczna jest w innym budynku niż immunologia także nie wiem czy się czegoś dowiem
-
Na 18 maja pierwsze wolne terminy do genetyka a mojego męża na pewno w tym terminie nie będzie najwyżej pojadę sama i chociaż dla mnie badania będą na NFZ
-
Kuczka wrote:Na 18 maja pierwsze wolne terminy do genetyka a mojego męża na pewno w tym terminie nie będzie najwyżej pojadę sama i chociaż dla mnie badania będą na NFZ
https://genetyk.nanfz.pl/pomorskie/gdansk/
Spróbuj zarejestrować się do Copernicus, tam termin na 17 marcaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 13:33
-
Dokładnie tam sprawdzałam podjadę jutro na Smoluchowskiego, zobaczę co tam mi powiedzą ale za to do rodzinnego po skierowanie jutro nie zdążę ale jak już będę w Gdańsku, to zobaczymy co, gdzie i jak
-
Kuczka wrote:Dokładnie tam sprawdzałam podjadę jutro na Smoluchowskiego, zobaczę co tam mi powiedzą ale za to do rodzinnego po skierowanie jutro nie zdążę ale jak już będę w Gdańsku, to zobaczymy co, gdzie i jak
Kuczka ja tez pytalam na priv jakie bedziesz miala leki. Najprawdopodobniej bede miala 4xovaleap 300j (ten sam skladnik co gonal) i 2xmenopur 600j, Orgalutranx4 i gonapeptylx4 wszystkie ważne do konca 06.2019
Edit: oczywiście w nizszej cenie niz bez refundacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 19:17
-
Bella przepraszam, nie widziałam wiadomości. Dzięki za odpowiedz odnośnie skierowań. Chyba za dużo zachodu, zrobimy chyba bez NFZ w takim razie. Jakby mąż był na miejscu było łatwiej wszystko zgrać, a tak musimy pomiędzy wyjazdami wszystko rozplanować odnośnie leków, to pewnie gonal i menopur
-
Kuczka wrote:Bella przepraszam, nie widziałam wiadomości. Dzięki za odpowiedz odnośnie skierowań. Chyba za dużo zachodu, zrobimy chyba bez NFZ w takim razie. Jakby mąż był na miejscu było łatwiej wszystko zgrać, a tak musimy pomiędzy wyjazdami wszystko rozplanować odnośnie leków, to pewnie gonal i menopur
To moze zapytaj lekarza czy ovaleap zamiast menopuru wchodzi w gre, bo mialabym dla Ciebie caly zestaw