In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuczka wrote:Dokładnie tam sprawdzałam podjadę jutro na Smoluchowskiego, zobaczę co tam mi powiedzą ale za to do rodzinnego po skierowanie jutro nie zdążę ale jak już będę w Gdańsku, to zobaczymy co, gdzie i jak
-
Marzenka jak będę miała skierowanie, to w Invictii się umowie, spoko terminy a i z dojazdem mi najwygodniej
Paulina codziennie skóra jest bardziej napięta. Ale dasz radę po transferze miałam zastrzyki przeciwzakrzepowe -
Anastezjolog wszystko Ci powie, bo to różnie w klinikach jest. U mnie np miałam wziąć luźny, wygodny t-shirt, żadnej koszuli nocnej ani innych tego typu rzeczy No i skarpetki swoje miałam, bo mi raźniej było we własnych po punkcji zawsze po jakimś czasie dostawałam słodka herbatę i suchara, ale ze suchar mi nie smakował, to pytałam czy mogę zjeść kanapkę tak wiec jak się dobrze czułam, to szlam do domu
-
nick nieaktualny
-
Kuczka wrote:I jak dziewczyny? Wszystko ok?
Bella93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOdetchnęłam z ulgą. Wszystko ok. Chociaż wiadomością o konieczności sprawdzenia przewodu tętniczego i podstawy serca narodził mi stracha i strasznie się dluzyly te 2 tygodnie pomiędzy wizytami... Ale dziś powiedział że wszystko jest ok. Ufff...
Marzenka85, Kuczka, Bella93, Cccierpliwa lubią tę wiadomość
-
Dobra genetyka na NFZ dla siebie i męża ogarnelam jakby co to w Centrum Onkologii w Gdańsku mają bardzo dobre terminy, bo nawet na marzec jeszcze można się rejestrować ale nam pasuje po świętach dopiero i taki termin wybraliśmy, wtedy gdzieś w połowie maja będziemy mieć wyniki kariotypow, aby na spokojnie na początku czerwca rozpocząć procedurę, o ile oczywiście wyniki będą spoko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 11:54
Bella93, aziledo, Marzenka85, Cccierpliwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paulina jak po punkcji? Jak się czujesz? Ile wysiedzialas jajek? Masz już wiadomość od embriologa?