In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie nastąpiła faza koszmarów związanych z porodem Masakra jakaś..
Aziledo czujesz już ruchy dziecka?
Kuczka robisz już badania, które zlecił Ś?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zaglądam codziennie (nawet kilka razy dziennie) bo czuje się mocno z Wami związana i przeżywam każdą Waszą historię.
Po mału czuję bulgotki w brzuchu ale.jeszcze nie wyraźne i za zwyczaj wiecozrem.
Też miałam kilka dni bardzo wyraźnych i nieprawdopodobnych snów...
-
nick nieaktualny
-
Ja już od jakiś 3 tygodni czuję ruchy, od kilku dni bardzo wyraźnie a wieczorami najbardziej szaleje
McBeal termin mam na 28 lipiec z OM
Jutro mam polowkowe, trzymajcie kciukiaziledo, Bella93 lubią tę wiadomość
-
A wiec trzymamy Marzenka odnośnie badań to jeszcze nie robię, zrobię po świętach wszystko za jednym pobraniem krwi na spokojnie, nie ma co się spieszyć
Paulina a jak znioslas znieczulenie? Jak się czułaś? Oby ten Wasz zarodek był tym strzałem w 10!
McBeal wiosna tuż tuż- będzie coraz lepiej
Aziledo, Marzenka już zaczyna się stres przedporodowy??? Wow! Strach się bać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aziledo czyli lipiec będzie dla nas ciężki ja nastawiam się na poród naturalny no ale zobaczymy jak to wszystko wyjdzie..
-
nick nieaktualny
-
Wszystko dobrze dziewczynka na 100 %, zdrowa i długonoga termin z usg na 25 lipiec, waży 380 g teraz muszę z małżem dogadać się w sprawie imienia...
Bella93, aziledo, Kuczka lubią tę wiadomość
-
Kuczka wrote:A wiec trzymamy Marzenka odnośnie badań to jeszcze nie robię, zrobię po świętach wszystko za jednym pobraniem krwi na spokojnie, nie ma co się spieszyć
Paulina a jak znioslas znieczulenie? Jak się czułaś? Oby ten Wasz zarodek był tym strzałem w 10!
McBeal wiosna tuż tuż- będzie coraz lepiej
Aziledo, Marzenka już zaczyna się stres przedporodowy??? Wow! Strach się bać
paulina19841209 -
nick nieaktualny