In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrze, ze masz sile na walkę! Podziwiam to kiedy jedziesz do lekarza obgadać temat co i jak dalej?
-
Kuczka wrote:Paulina jak Twoje samopoczucie? Dalej się trzymasz tak dzielnie?
paulina19841209 -
Paulina to odpoczywaj i się regeneruj u mnie na razie nic się nie dzieje
A odnośnie KSW odpadam, małżon za granicą -
Paulina tez mnie martwi ta cisza, wątek powoli odchodzi do lamusa, bardzo „prężnie” działa wątek z 2019 roku. Ja z sentymentu jakoś na innych wątkach się nie udzielam ;p
Jeśli chodzi o nowości- MAGIA!!! Dostałam okres! Bez luteiny i bez antkow! Jestem w szoku! W prawdzie jest bardzo skąpy, ale jest od lat bez wspomagania nie występował... a wiec mam podstawy, aby doszukiwać się sukcesu w działaniu suplementów, które zazywam od jakiś 3 tygodni a biorę Ubichinol (czynna substancję koenzymu Q10), Berberynę, L- karnitynę i mleczko pszczele. Jestem podekscytowana jakbym pierwszy okres w życiu dostałaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 17:14
Marzenka85, aziledo lubią tę wiadomość
-
Kuczka super zawsze jakiś krok do przodu ja dzisiaj jestem zajarana bo kupiłam kosz shnuggle w dobrej cenie i w dobrym stanie. Dzięki temu dostałam kopa do ogarniania wyprawki Kuczka zapraszam na gametowy wątek *
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 18:30
-
Ha ha ha, wybacz- musiałam wygooglować co to takiego ten shnuggle kosz fajna sprawa
Idzie wiosna- zaczyna się chcieć i dzięki za zaproszenie, zobaczę co tam słychaćMarzenka85 lubi tę wiadomość
-
Kuczka wrote:Paulina tez mnie martwi ta cisza, wątek powoli odchodzi do lamusa, bardzo „prężnie” działa wątek z 2019 roku. Ja z sentymentu jakoś na innych wątkach się nie udzielam ;p
Jeśli chodzi o nowości- MAGIA!!! Dostałam okres! Bez luteiny i bez antkow! Jestem w szoku! W prawdzie jest bardzo skąpy, ale jest od lat bez wspomagania nie występował... a wiec mam podstawy, aby doszukiwać się sukcesu w działaniu suplementów, które zazywam od jakiś 3 tygodni a biorę Ubichinol (czynna substancję koenzymu Q10), Berberynę, L- karnitynę i mleczko pszczele. Jestem podekscytowana jakbym pierwszy okres w życiu dostałapaulina19841209 -
Siemka, żeby nie było takiej ciszy to ja napiszę
W listopadzie 2017 zaszłam w ciążę dzieki invitro, dzidzia ma już 9 miesięcy, ale zostały nam 2 zarodki. W kwietniu będe w PL i mam już umówioną wizytę po świętach w Invimedzie we Wrocławiu.
Listę badań dostałam, wszystko już zrobione.
Planowaliśmy podejść do zabiegu w sierpniu, ale na ostatniej wizycie u ginekologa okazało się, że torbiel na jajniku rośnie...ponownie...
Ginekolog stwierdził, że bycie w ciąży to najlepsze rozwiazanie dla mojej sytuacji, ale mówi, że lepiej poczekać do grudnia (18miesięcy od porodu) z zabiegiem. Jakoś mi się to nie uśmiecha... bo jeśli torbiel urośnie, to znowu będę krojona, żeby się jej pozbyć ...ehh. Ciekawe co powiedzą w Invimedzie
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie staraczki13.01.2020 CRIOtransfer 1 zarodka
Beta 11dp 56 UI/L 14dpt 170UI/L 18dpt 758UI/L...
10.02.2020 jest
Córeczka Emily urodzona 12.06.2018 w 36tyg
Invimed Wrocław
Kwalifikacja do in vitro 08.2017
histerektomia prawej strony 11.2016, brak jajowodów i części jajnika lewego 07.2017 -
rerGirl a jakaś farmakologia na torbiel? Żeby się wchłonął? Szkoda, żeby Wasze plany się posypały mam nadzieje, ze podsuną Ci jakieś sensowne rozwiązanie i wszystko pójdzie po Waszej myśli i gratuluję córci
-
Kuczka, ja ru zagoadam jeszcze tez co u was i kibicuje:*
Marzenka, wyprawka swietna sprawa!
Ja pamieram jak dopiero co komoletowalam swoja, a teraz juz wyprzedaje czesc... czas leci jak szalony
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700