In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuczka wrote:Macie już ustalony konkretny termin? Po porodzie to już inny rodzaj „ciężaru”, nieporównywalny z niczym innym Twoja trzylatka gotowa na nadejście braciszka?
Mi cisnienie skacze juz bardzo, więc nie wiem czy dam rade dotrwac do terminu ccCorka - 2018
Syn - 2021 -
Mum Ty się melduj jak ciśnienie? Ile do terminu cc?
Jak pozostałe nasze forumowiczki? Co słychać? -
Kuczka, szczerze mówiąc to nie widziałam, że któraś z Was coś pisała na wątku i nie wchodziłam.
Jakie będzie żeńskie wydanie Łukasza?😉
Mum2be🤞🤞
Jesteśmy po et i czekamy.Mum2b, Kuczka lubią tę wiadomość
-
Bella ✊
Mum trzymajcie się tam
Ha ha ha żeńskie wydanie Łukasza chyba będzie Dominiką 8 września już mam połówkowe 🙈Bella93, emka29 lubią tę wiadomość
-
Kuczka, gratuluje coreczki!
Bella, kciuki za idany transfer! I tym razem oby szczęśliwie zakonczony!Bella93 lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Kuczka wrote:Bella ✊
Mum trzymajcie się tam
Ha ha ha żeńskie wydanie Łukasza chyba będzie Dominiką 8 września już mam połówkowe 🙈
Dziewczyny kciuki za Was trzymamy nieustannie z moją Miśką 🥰😘😘😘Kuczka, Bella93 lubią tę wiadomość
-
I tym razem bez zmian. Happy endu nie będzie, choć na razie w ogóle ciężko o koniec, bo beta sobie skacze: 275,5; 243,3; 317,2 a lekarz pomimo złych wyników, nie pozwala odstawić MZ leków...😠
-
Nooooo nie 😭 Bella nie wiem skąd do tej pory czerpiecie siły, ale życzę, żebyście znaleźli je po raz kolejny 😭 jest szansa, ze była ciąża bliźniacza i jeden zarodek obumarł dlatego beta spadła? I zaczęła ponownie rosnąć, bo drugi zarodek walczy?
-
Kuczka, beta jest tak niska jak na ten etap, że wykluczam taką opcję. Nawet jakby odpadł jeden zarodek to ten drugi powinien naprodukować hcg za siebie.
Mi takie dziwne skoki kojarzą się raczej z ciążą pozamaciczną i mam głęboką nadzieję, że się mylę.
Ja uparta jestem, może stąd ta siła. Niestety powoli dochodzę do wniosku (nasz dotychczasowy dr z Gamety powoli podziela moje zdanie), że to jednak z naszymi zarodkami jest coś nie tak. Pomimo tego, że potrafimy uzyskać genetycznie zdrowe zarodki, to nasze połączenie genów ze sobą nie gra... -
Tak, będzie Dominika🥰 następna mała agentka mi rośnie 🤭 już pokazuje, ze ma temperament jak strasza siostra 😂
-
Mum2b wrote:Bella ale pozamaciczna może być przy prawidłowym zarodku też chyba?
Ja mam dzis cc🙈🙉🙊
Nadal nic nie wiadomo i czekamy sobie z betą 371,6 w 25dpt do 28dpt do USG, bo lekarz nie chce odstawić leków...
Super! Trzymam kciuki✊✊ -
Bella nawet nie wiem co Ci napisać jak się w tym
Wszystkim odnajdujesz?
Mum kciuki✊✊✊ pięknie udało się wytrwać! -
Kuczka wrote:Bella nawet nie wiem co Ci napisać jak się w tym
Wszystkim odnajdujesz?
Mum kciuki✊✊✊ pięknie udało się wytrwać! -
Ha ha ha i tak delikatnie napisane daj znać po usg jaka decyzja i co stwierdzili. Życzę, żeby obyło się bez takich komplikacji jak przy poprzedniej próbie 😘
Bella93 lubi tę wiadomość