In vitro Trójmiasto
-
WIADOMOŚĆ
-
Halasianka no worries z przestrzenia-bedzie dobrze, tylko lez! Ja w pierwszej ciazy musialam lezec pierwszy trymestr i juz tego nie pamietam. W drugiej gorzej bo dziecko obok ale Twoja to juz kumata pannica to jeszcze będzie Ci herbatkę do lozka przynosic
-
4me wrote:Halasianka no worries z przestrzenia-bedzie dobrze, tylko lez! Ja w pierwszej ciazy musialam lezec pierwszy trymestr i juz tego nie pamietam. W drugiej gorzej bo dziecko obok ale Twoja to juz kumata pannica to jeszcze będzie Ci herbatkę do lozka przynosicLAURA
-
nick nieaktualnyKate_______ wrote:Puste jajo za tydzień będziemy "ronić" ..
A który u Ciebie tydzień? Ja dziś jestem pozbawiona wszelkich emocji..
bardzooo
ściskam mocno !!!
A betę robiłaś regularnie i było wszystko Ok ?? Przyrosty miałaś dobre??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny zaczynam schizować! Jutro mam wizytę i takiego pietra że mózg staje. Tak jak w zeszłym tygodniu miałam mdłości tak od środy cisza i tu doszukuje się złego. Zaczął mnie boleć krzyż a wczoraj i dzisiaj lekko jajniki pobolewają.
Moja pierwsza procedura zakończyła się właśnie na tym etapie. Mimo, że staram się mysleć pozytywnie, jestem obstawiona lekami i przyrosty bety były piekne od początku to strasznie się boję rozczarowania -
mag87 wrote:Dziewczyny zaczynam schizować! Jutro mam wizytę i takiego pietra że mózg staje. Tak jak w zeszłym tygodniu miałam mdłości tak od środy cisza i tu doszukuje się złego. Zaczął mnie boleć krzyż a wczoraj i dzisiaj lekko jajniki pobolewają.
Moja pierwsza procedura zakończyła się właśnie na tym etapie. Mimo, że staram się mysleć pozytywnie, jestem obstawiona lekami i przyrosty bety były piekne od początku to strasznie się boję rozczarowaniawiem że łatwo powiedzieć ale musisz się postarać. Teraz idziemy razem z brzuchami więc się udało i dalej tak będzie
) nie ma innej opcji
mag87 lubi tę wiadomość
LAURA -
Jvm wrote:Ooo super, dziękuję za wszystkie informacje.
więc sama nie wiem...jak 2 tyg to chyba zrobię to NACE i 500 zł w kieszeni a to to samo
W gdyni w Medicover robią za 2350 zl ten
http://www.panoramatest.pl/Nifty.html
https://www.medistore.com.pl/test-panorama-panel-mikrodelecji
i ma te wszyskie mikrodedlecje , jest turbo dokłądniejszy niz NIFTY
więc skoro już płacić to 2350 to chyba lepiej to
jutro jadę to zrobicWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 11:33
LAURA -
mag87 wrote:Dziewczyny zaczynam schizować! Jutro mam wizytę i takiego pietra że mózg staje. Tak jak w zeszłym tygodniu miałam mdłości tak od środy cisza i tu doszukuje się złego. Zaczął mnie boleć krzyż a wczoraj i dzisiaj lekko jajniki pobolewają.
Moja pierwsza procedura zakończyła się właśnie na tym etapie. Mimo, że staram się mysleć pozytywnie, jestem obstawiona lekami i przyrosty bety były piekne od początku to strasznie się boję rozczarowania
Mag myśl pozytywnie! Już limit złych wiadomości jest wyczerpany! Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień połóż się to szybciej minie czas bynajmniej nie będziesz za dużo myślećczekamy jutro na wieści o maluszku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 18:48
mag87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHałasianka wrote:Sanco kosztuje 2400, w niektórych placówkach w Gdański robią dalej NIFTY za 2350 zl dzwonilam wlasnie teraz
więc sama nie wiem...jak 2 tyg to chyba zrobię to NACE i 500 zł w kieszeni a to to samo
W gdyni w Medicover robią za 2350 zl ten
http://www.panoramatest.pl/Nifty.html
https://www.medistore.com.pl/test-panorama-panel-mikrodelecji
i ma te wszyskie mikrodedlecje , jest turbo dokłądniejszy niz NIFTY
więc skoro już płacić to 2350 to chyba lepiej to
jutro jadę to zrobic
Czy dopiero jak coś wyjdzie nie tak ? Jakie są wskazania ?
-
Ciasteczko77 wrote:Czy warto robić te badania ? Tzn ponad te standardowe prenatalne ?
Czy dopiero jak coś wyjdzie nie tak ? Jakie są wskazania ?LAURA -
nick nieaktualnyHałasianka wrote:Ja robię bo się boję, bo nie chce rodzic chorego dziecka, mam 36 lat i 3 lata starań że straconymi ciąża i więc coś było nie tak po drodze...
i mam 35 lat... też się bardzo boje.
Słuchaj a Panorama ?
Który test polecasz najbardziej ???
Kiedy je należy robić (ja zaczynam 6 tc)? To się robi z krwi kobiety ? -
Ciasteczko77 wrote:Ja nigdy nie byłam w ciąży
Słuchaj a Panorama ?
Kiedy je należy robić (ja zaczynam 6 tc)? To się robi z krwi kobiety ?LAURA -
Ciasteczko77 wrote:Ja nigdy nie byłam w ciąży
Słuchaj a Panorama ?
Kiedy je należy robić (ja zaczynam 6 tc)? To się robi z krwi kobiety ?LAURA -
Hałasianka wrote:Male sprostowanie... Zamawiając ten test nie było innej opcji jak dzwonić na infolinię medicover, tam Pan powiedział mi co i jak, wysłał maile z linkami do aktywacji i płatności, złożył profil w systemie. Wyglądało profesjonalnie. Na moją prośbę sprawdził u producenta i zadzwonił ponownie do mnie mówiąc że czas oczekiwania to 7-10dni roboczych i test robiony w wawie.moge podejść dziś z rana do laboratorium i to zrobić wszystko już zaznaczył. Siedziałam godzibe czekając tam dzisiaj... Weszłam a te Panie Ch.... Nic nie wiedziały, OC to za test, próbowek na to nie mają i ogólnie wtf!!!! Po pół godzinie któraś z pielęgniarek po rozmowie z manadzerem ustaliła że mają taki zestaw do pobrania w Gdańsku ale wyniki są po ok 3 tyg bo to jest wysyłane do Stanów. Jestem tak wkurwiona od rana że nie macie pojęcia. Oczywiście mogę zrezygnować i składać reklamację że ktoś mnie źle poinformował ale na zwrot kasy się czeka 2 tyg. Zajebiscie... Nie wiem czy każdy ma kolej e luźne 2350 zł żebym mogla to sobie zrobić gdzie indziej. Także.... Pojechałam do Gdańska, pobrali mi krew i będą to wysyłać, za 14 dni mam zadzwonić i zapytać czy jest wynik... Ale może być później... Dramat!!!! Mam już dosyć. Czy to polecam... Test jest dokładny... Najdokladnkenszy i cena 2350 za full pakiet gdzie 2400 kosztuje samo nifty to różnica. Jakbym. Dostała zwrot kasy to bym pewnie pojechała dziś zrobić w tej samej cenie podstawowe Nifty ale już nie miałam ani czasu ani wyjścia żeby czekać. A zwrot kasy także... Mam nadzieję że wszystko będzie ok!!!!
Zgubilam sie jednak. Ktory test robiłaś w koncu i gdzie? Nace w invicta?
-
nick nieaktualny
-
uwqaga to jeszcze nie koniec, wróciłam z Gdańska do Gdyni ok 13.30 i dzwoni telefon...że Pani która pobierala krew jednak nie dopilnowała jednego podpisu na formularzu i oni nie mogą tego wysłac. rozumiecie?
przepraszam za język ale....tak ją zj.....prez telefon,mówiąć że to nie moja wina, mam ciąże zagrożoną i lekarz kazal mi lerzec i nei wychodzic z domu, stracilam pól dnia w Gdyni potem u nich i teraz ona mi mowi ze nie ma podisu i ja mam jechac do Gdańska znowu? MASAKRA!!!!! Powiedziała, że oddzwoni za chwilę , porozmawia z kierownikiem. Minęła godzina mój mąż tam dzwoni zeby ich opieprzyć, ona mówi że nadal nic nie wie.Powiedział że daje jej 20 min i ma oddzwonić.
Dzwoni w końcu do mnie, pyta czy będę w domu i przyśle za chwilę kierowce z tym dokumentem żebym to podpisała i rano wyslą to w końcu (pomijam że to miało wyjsc dzis).
TO JAKIŚ CZESKI FILM ROZUMIECIE????? kur....płaci człowiek 2400 zł na pryw i jeszcze mają Cię w D....
Ciąża zagrożona, test za kupę kasy o którym nikt nic nie wie, nei umeiją dopilnować podpisu i jeszcze zdziwieni że ja nie mogę czekac.
Test PANORAMA ten najbardziej rozszerzony, 14 dni roboczych, wysyłają do USA.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 15:47
LAURA -
Jvm wrote:Co za barany. Prywatna przychodnia, test za kupę kasy i takie rzeczy odwalają
A jak się czujesz?
generalnie czuje sie spoko poza tym , że mam wysypke na calym juz ciele. Podobno to pokrzywka ciężarnych, nic z tym nei można zrobić bo antyhistaminy mi nie wolno, a lekarze mówią ze to normalne i przez wyrzut hormonów. W necie jak czytam to faktycznie to normalne ale mnie to nie pociesza...jestem cała wysypana , swedzi jak ch.... a nic nei mogę na to pomóc. drapię to neistety czasami bo się nie da wytrzymac wiecie jak jest i to takie zaognione, strupki się małe robią...taka kaszka czerwona
faktycznie....druga ciąza jest inna:D w pierwszej tylko jadłam i jadłam i nie czułam ze jestem w ciązy a brzuch mi rósł
LAURA -
4me wrote:Wspolczuje :/co za partacze.
Zgubilam sie jednak. Ktory test robiłaś w koncu i gdzie? Nace w invicta?
tam sie czeka 21 dni więc wychodzi na to samo no ale cena duzo niższa. Takze jakby się któras z was zdecydowała to chętnie powiem jak juz postępować z tym Medocoverem:D
LAURA