Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną In vitro Trójmiasto
Odpowiedz

In vitro Trójmiasto

Oceń ten wątek:
  • Vienne Przyjaciółka

Wysłany: 26 czerwca 2020, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, w ramach miejskiego programu dofinansowania Gdańska. Który jest prowadzony w latach 2017-2020. W tym roku nadal mozna starać się o dofinansowanie, nie wiadomo jeszcze, jak będzie w kolejnych latach, tak wiec jeśli jeszcze nie przystąpiłaś do programu, to moim zdaniem dobrze jest się pospieszyć. Można uzyskać do 5000 zł dofinansowania do procedur biotechnologicznych. W dofinansowaniach takich pośredniczy Gameta. Jest tutaj kilka wymagań, takich jak
    wiek kobiety 20-40 lat
    https://gameta.pl/leczenie-nieplodnosci-metoda-zaplodnienia-pozaustrojowego-dla-mieszkancow-miasta-gdanska-latach-2017-2020
    pozostawanie w związku małżeńskim albo partnerskim
    w dniu kwalifikacji oboje partnerów mieszka w Gdańsku, jak również rozliczają sie z urzędem skarbowym w Gdańsku ( wymagane jest zamieszkiwanie przynajmniej rok).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2020, 13:43

‹‹ 57 58 59 60 61
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ