In vitro w ramach badań klinicznych
-
WIADOMOŚĆ
-
Niuni wrote:Doskonale wiem, co to znaczy czekać 6 tyg. na @ - też to przerabiałam
Również trzymam kciuki za Ciebie, za śnieżynki !Niuni lubi tę wiadomość
-
hey dziewczyny a nie wiecie czy w Białymstoku w Bocianie są miejsca na te badania?Rocznik 88
8 lat starań o dzidzię,
PCO, niedoczynność tarczycy ( na razie w normie)
11.07.2017-pierwsze podejście do in vitro ( transfer 2 zarodków 8 B hcg < 0,10 mIU/ml
15.06.2018-zaczynamy drugie podejście....
26.06.2018-punkcja ❄️❄️
Crio - 29.07.2018transfer
Ciąża biochemiczna
Crio - 1.10.2018
Została jedna sniezynka... -
ja punkcję dobrze przeszłam gorzej było po strasznie bolał mnie brzuch chodziląm zgięta w pół dwa dni ale pewnie dlatego że miałam dużo jajeczek 24, dziś robiłam bete niestety ujemna , dzwoniłam do Kriobanku zapytać o te badania , czekam na telefon od Pani doktor ,
Dziewczyny jak to jest z kosztami? , jaki czas trwają te badania? proszę o odpowiedź
pozdrawiamRocznik 88
8 lat starań o dzidzię,
PCO, niedoczynność tarczycy ( na razie w normie)
11.07.2017-pierwsze podejście do in vitro ( transfer 2 zarodków 8 B hcg < 0,10 mIU/ml
15.06.2018-zaczynamy drugie podejście....
26.06.2018-punkcja ❄️❄️
Crio - 29.07.2018transfer
Ciąża biochemiczna
Crio - 1.10.2018
Została jedna sniezynka... -
Ja za nic nie placilam jak dotąd oprócz unidoxu i lutinusu na druga fazę. U mnie od momentu kwalifikacji czyli rozmowy skrinimgowej i podpisania umowy do dzis minelo 8 dni ale to wszyscy sa w szoku ze tak szybko to poszlo na 2 wizycie stymulacyjnej od razu dostałam skierowanie na punkcje
-
moniczka2601 wrote:ja punkcję dobrze przeszłam gorzej było po strasznie bolał mnie brzuch chodziląm zgięta w pół dwa dni ale pewnie dlatego że miałam dużo jajeczek 24, dziś robiłam bete niestety ujemna , dzwoniłam do Kriobanku zapytać o te badania , czekam na telefon od Pani doktor ,
Dziewczyny jak to jest z kosztami? , jaki czas trwają te badania? proszę o odpowiedź
pozdrawiam
Nie masz mrozaczki??
Ja podchodziłam w VitroLive w Szczecinie. Jak wszystko pójdzie ok- tzn. będzie transfer świeżego zarodka TQ to oddają 8800 a jak coś pójdzie nie tak, tak jak w moim przypadku, transfer odroczony - to 5200.
U nas tez za nic się nie płaci-wizyty,leki-dopiero w dniu punkcji 5800. Później na koniec dają całe rozliczenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2017, 13:56
-
Blanka87 wrote:Niuni a u Ciebie idzie z tego projektu obseva? Bo mi nikt nic o żadnych kosztach nie mowil... Wręcz mówili, ze bez żadnych kosztów poza badaniami wirusologicznymi...
-
Hej dziewczyny, dołączam do was Jutro ruszam ze stymulacją.
Napiszcie proszę czy któraś podchodziła do badań w Angelius Provita?
Jak wygląda kwestia leków do stymulacji? Wiem, że nie mogą być refundowane, a ja muszę mieć duże dawki i to wyjdzie kosmiczna cena Czy na jutro - na start - muszę przygotować już te pieniądze?7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
To jestem przerażona ceną leków...
Ja w umowie mam zwrot w przypadku braku świeżego transferu 700 euro, wy macie więcej? Dziwne...
Ma któraś z was niskie amh? Jak się sprawdził krótki protokół?7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca.