In vitro w ramach badań klinicznych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaren...mi dr mówiła, że są dziewczyny,które zaczynają z betą 11..i dają radę. Wiec nie trac nadziei
Mnie strasznie dzis zabolal brzuch ale plamienia nie było. Nie wiem co to moglo zzznaczyc. Mam nadzieje, ze z ciaza wszystko ok...
Przy stuymulacji boisz sie, czy wychodujesz pecherzyki. Po punkcji boiszcsie czy sie cos zaplodni i przetrwa do transferu. Po transferze martwisz sie czy zarodek sie przyjmie..
Teraz jak mam bete dodatnia to sie martwie kazdym zakluciem,kazdym skurczem.... porazka -
Between wrote:Karen...mi dr mówiła, że są dziewczyny,które zaczynają z betą 11..i dają radę. Wiec nie trac nadziei
Mnie strasznie dzis zabolal brzuch ale plamienia nie było. Nie wiem co to moglo zzznaczyc. Mam nadzieje, ze z ciaza wszystko ok...
Przy stuymulacji boisz sie, czy wychodujesz pecherzyki. Po punkcji boiszcsie czy sie cos zaplodni i przetrwa do transferu. Po transferze martwisz sie czy zarodek sie przyjmie..
Teraz jak mam bete dodatnia to sie martwie kazdym zakluciem,kazdym skurczem.... porazka
Natomiast odnośnie mojej bety masz rację, bywały takie przypadki, gdy kończyło się szczęśliwie, ale to były cuda. Osobiście już się pogodziłam, że nic z tego ale jeśli jest chociaż promil nadziei to trzeba kontynuować.
I ponownie się z Tobą zgodzę, myślałam, że będzie bardziej zero jedynkowo. Albo jest albo nie ma, a tu na każdym kroku tylko komplikacji, tyle niepewnych. -
nick nieaktualnyKaren, jestem z Tobą myślami
Ja w środę będę robić ostatni raz betę, żeby sprawdzić przyrost... dopiero wtedy zaczne się cieszyć ciążą,bo teraz tylko się boję. Chociażby tym, że cycki powinny boleć...a nie bolą
Zaraz będę zaczynać 6 tydzień, a wizyta dopiero za miesic... -
Niuni wrote:Tak jest Karen
Już nie mogę się doczekać, a za razem strasznie się boję tego wszystkiego
Dziś bete powtarzasz?
Beta ponad 186. Niestety wciaż wygląda na cb. -
KarenMillen wrote:Tak, bardzo nerwowy czas przed Tobą, ale też bardzo emocjonujący pozytywnie. Procedura daje nadzieje.
Beta ponad 186. Niestety wciaż wygląda na cb.
Ja dziś po becie, 0,13 .. także znów nie tym razemWrzesień IUI 2015 - nieudana
Marzec IUI 2016 - nieudana
7.06.17 - punkcja
10.06.17 - transfer ... -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny!
Natalia, przykro mi:(
Between ostatnia beta ponad 400 byłą piękna więc dzisiejsza również musi być udana:) Daj znać proszę jak będzie!
Tak, Pani doktor myśli jak ja. Szanse, ze się uda ja przytrzymać są małe, ale nie możemy odstawić leków bo przyrost jest prawidłowy i póki jest jest nadzieja.Niuni, Between lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Between !!!cudowne wieści,raz jeszcze gratulacje wyslalam Ci wiadomość na priv z mala prośbą jakbyś mogla zerknąćPCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny