In vitro w ramach badań klinicznych
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie zapłodnione było 9, zaplodnilo sie 8. transferowali mi zarodek 3AA.
Cała reszta odpadala......
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
jenna 5 tooo bardzo duzo!!! ja mialam pobrane 13 z czego 9 bylo dojrzalych a ze ustawowo mogli zaplodnic tylko 6 to te 6 zaplodnili a zaplonilo sie 4...do transferu zostal jeden...
takze jak ty masz 5 ktore sie zaplodnilo to spore szanse ze jeszcze bedziesz miala mrozaczki:D trzymam kciuki
za mnie tez trzymajcie jutro testuje...Niuni lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Mi również przykro podniesiesz się!i pozbierasz. Musisz! My kobiety mamy te silę niewiadomo skąd!!za kolejnym razem sie uda. Nie poddawaj się
Kaśka28 lubi tę wiadomość
PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Dotrwały 4 z czego 3 zostały na obserwacji do 6 doby i ewentualnego mrożenia. Kazali mi się dowiedzieć 14dni po punkcji czyli 20.06. nie wiem czemu tak późno ale będę cierpliwa.
KarenMillen lubi tę wiadomość
06.06.2017 punkcja
11.06.2017 transfer
8dpt -beta 22,7
10dpt-@ -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Dawno mnie tu nie było.
Jestem po transferze w Kriobanku w ramach badań klinicznych.
8 dpt kazali mi się zgłosić na badanie HCG. Beta 87
Badanie mam powtórzyć w poniedziałek... mam nadzieję, że urośnie bardzo dużoNiuni, KarenMillen, Agnieszka GreenApple lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Between wrote:Cześć dziewczyny.
Dawno mnie tu nie było.
Jestem po transferze w Kriobanku w ramach badań klinicznych.
8 dpt kazali mi się zgłosić na badanie HCG. Beta 87
Badanie mam powtórzyć w poniedziałek... mam nadzieję, że urośnie bardzo dużo
ja wczoraj zrobiłam betę w 11dpt i niestety beta 11,04. Jutro powtarzam ale wynik jest raczej oczywisty. -
Karen przykro mi ;(
Tak trzymałam kciuki.
Ale masz jeszcze 5 w zanadrzu, także to się musi udać.
Daj znać co dalej planujesz, kiedy ponownie będziesz podchodzić i Dr na to wszystko, jaki plan działania.
I doczytałam w innym wątku, że w dalszym ciągu bierzesz Lutnius .. a po co ? Przeca to nie kosztuje mało pieniędzy, a teraz nic już nie pomoże.
Ja Betuje w poniedziałek, będę miała 11 dpt 3dniowego.
Głowa mi eksploduje.Wrzesień IUI 2015 - nieudana
Marzec IUI 2016 - nieudana
7.06.17 - punkcja
10.06.17 - transfer ... -
nick nieaktualny
-
Between gratulacje!!! A powiedz mi czy to wiadomo czy miałaś podany lek czy placebo? I Ty masz tez policystyczne,prawda? Z jakim wynikiem Amh podchodziłas do In vitro?PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
nick nieaktualny
-
Ja również staram się o dziecko jak dotąd bezskutecznie. Przeszłam juz inseminacje i nieudane in vitro . Zostałam zakfalifikowana do badań klinicznych. Leczę się w artemidzie bialystok. Mam nadzieje ze wam i mi wkoncu spełni się marzenie o własnym potomstwu. Jak macie jakieś pytania to chętnie odpowiem. Trochę już przeszłam.
KarenMillen, Niuni lubią tę wiadomość
nowa4 -
NataliaO wrote:Karen przykro mi ;(
Tak trzymałam kciuki.
Ale masz jeszcze 5 w zanadrzu, także to się musi udać.
Daj znać co dalej planujesz, kiedy ponownie będziesz podchodzić i Dr na to wszystko, jaki plan działania.
I doczytałam w innym wątku, że w dalszym ciągu bierzesz Lutnius .. a po co ? Przeca to nie kosztuje mało pieniędzy, a teraz nic już nie pomoże.
Ja Betuje w poniedziałek, będę miała 11 dpt 3dniowego.
Głowa mi eksploduje.
Mam nadzieję, ze chociaż Tobie się poszczęści. Trzymam baaardzo mocno kciuki za pon.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2017, 19:39