In vitro w ramach badań klinicznych
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny! gratuluje tym co sie udało, oraz duzo siły do walki dla dalszych staraczek! odebrałam leki mam zaczac je przyjmowac od 2 dnia cyklu, gonal 150 do 8 dnia cyklu oraz cetrotide przez 3 dni. czy również miałyśćie taki zestaw na start? jak rezultat? pozdrawiamnowa4
-
nowa4 wrote:hej dziewczyny! gratuluje tym co sie udało, oraz duzo siły do walki dla dalszych staraczek! odebrałam leki mam zaczac je przyjmowac od 2 dnia cyklu, gonal 150 do 8 dnia cyklu oraz cetrotide przez 3 dni. czy również miałyśćie taki zestaw na start? jak rezultat? pozdrawiam
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! prawdopodobnie uda mi się załapać na kolejną turę badań teraz w 2 dniu cyklu muszę się zgłosić na badania i zobaczymy. Mam pytanie do dziewczyn które są już "po" - czy i w jakich dniach brałyście L4? ja pewnie będę musiała w czasie stymulacji - bo wolnego nie dostanę na pewno. ale co z przyczynami "zdrowotnymi". Czy po transferze jest to konieczne/potrzebne?
Between lubi tę wiadomość
PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
nick nieaktualnyJa nie byłam ani jednego dnia na L4.
Co to zestawu to mialam Gonal 150 przez 7 dni stymulacji. I w 6 i 7 dniu dodatkowo Orgalutran. W 8 dniu stymulacji Menopur 150 + Orgalutran.
Ja po punkcji bardzo źle się czułam. Wymiotowałam już w klinicr i kolejnego dnia po punkcji. Dodatkowo przeleżalam w łózku 3 dni po punkcji. Bolało mnie wszystko w środku. Póżniej już było tylko lepiej... -
Dziękuję Between! Twoja pomoc jest nieoceniona. A powiedzcie mi jeszcze proszę ,czy zastrzyki do stymulacji trzeba robic o określonej porze dnia czy po prostu o tej samej godzinie ale nie jest powiedziane czy rano czy wieczorem?PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
nick nieaktualny
-
Pazyfae wrote:Dziękuję Between! Twoja pomoc jest nieoceniona. A powiedzcie mi jeszcze proszę ,czy zastrzyki do stymulacji trzeba robic o określonej porze dnia czy po prostu o tej samej godzinie ale nie jest powiedziane czy rano czy wieczorem?
-
nick nieaktualny
-
Cześć! Został mi po stymulacji jeden zastrzyk Decapeptyl 0,1 mg - już go nie użyję, a chętnie komuś bym dała (za darmo, kupiony w aptece, przechowywany w lodówce). Może jest ktoś tu teraz w Białymstoku (jestem tu teraz jeszcze przez kilka dni) i potrzebuje?Gyncentrum: 3 x IUI, 3 x IVF
Artemida Białystok: 1 IVF
ciąża naturalna 6 tc [*]
EuroFertil: 1 IVF
zawsze 0 zarodków do mrożenia -
Dziewczyny z Kriobanku - mam pytanie. Czy jak miałyście wizytę w 2/3 dc (aby rozpocząć stymulację) to się umawiałyście wcześniej? czy po prostu sie zjawiłyście w Klinice? zastanawiam się czy to ma znaczenie, bo ja muszę dojechać jeszcze wiec moglabym być dopiero w okolicach południa. jestem ciekawa czy im robi różnicę czy rano czy w południe? bo w niektorych Klinikach badania są np tylko rano. Jutro zadzwonie i dopytam ale chcialabym miec juz jakis plan awaryjny przygotowanyPCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Kobiety czy któraś z Was wie jak wyglądają te badania kliniczne w Invimedzie czy tam trzeba być pacjentem pierwszorazowym?
2016:
Starania naturalne.
Badanie nasienia męża - Azospermia ;/
Działamy.
2017
Przygotowanie do ivf w Invimedzie
2022 Wracamy do gry! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, dziewczyny czy któraś z Was załapała się na badania kliniczne w Invimedzie?? I mogłaby mi powiedzieć więcej jak to wygląda, jakie są kwalifikacje itd ?2016:
Starania naturalne.
Badanie nasienia męża - Azospermia ;/
Działamy.
2017
Przygotowanie do ivf w Invimedzie
2022 Wracamy do gry! -
Witam wszystkich
Podczytuje Was cały czas, czekając na swoją kolej.. w końcu zaczęłam stumulacje
Od wczoraj 150j monopuru przez 7 dni + cetrotide od 5dc. Pierwszy monit w wtorek.
Mam wysokie AMH- 6.56 -zobaczymy co tam porośnie
Pozdrawiam serdecznieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2017, 11:51
Agnieszka GreenApple lubi tę wiadomość
-
Witam, jestem nowa. Zalogowałam się jedynie po to żeby dowiedzieć się jak skończyło się u Jenny? Przystępuje do tego samego programu i chciałabym dowiedzieć się jak najwiecej na ten temat. Czy ktoś pomógłby mi jakoś do niej "dotrzeć"? ☺️PozdrawiamArrow
-
Znajoma zakończyła przygodę z in vitro, okazało się, że ma raka piersi
Ma leki na zbyciu, potrzebuje kasę na leczenie
Lutiuns 2op
Fraxiparine 5 szt
Encorton 5 mg 13 tabletek i 10 mg 6 tabletek
Luteina doustna dwie nie napoczęte, trzecia napoczęta
Dhea 2op
Estrofem 3 op jedno niepełne
Clo 1 op
Orgametril 3/4 listka
Menopur 75 4 szt
Gonapeptyl 6 szt
więcej info na privHashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
Starania od 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUI histero z resekcją
01.2016 I ICSI 1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11.2019 IUI
12.2019 IUI
02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu czekamy na amnio