In vitro z komórką dawczyni
-
WIADOMOŚĆ
-
Hania2010 wrote:Długo się czeka na dawczynię co możesz mi powiedzieć więcej? W gyncentrum ponoć szybciutko znajdują tak mi lekarka powiedziała że dziś umowa i w tym cyklu już możemy mieć dawczynię
-
NowaOczekujaca wrote:Jestem na tej grupie[/url]
Rocznik 86
Mąż 74 (wszystkie wyniki ok)
Bardzo niskie AMH: 0,5
Luty 2023: 1. in vitro na własnych komórkach
Słaba odpowiedź, pobrano 3 komórki, do transferu przetrwała jedna.
Beta 0
Luty 2024: decyzja o in vitro z KD
Kwiecień: wybór idealnej dawczyni, transport komórek z Warszawy do klinki Invicta we Wrocławiu.
Maj 2024: mąż oddaje nasienie, jego wyniki dają nam gwarancję 1 blastocyty.
Po 5 dniach mamy 3 z 6! Mrożenie.
3 czerwca transfer.
5dpt: beta 9, niski progesteron, więcej leków
10dpt: beta 239, trochę wyższy progesteron
12 dpt: beta 457.4, nie mierzyłam progesteronu
14dpt: beta 1377 (!), ładny progesteron
14dpt: widać pęcherzyk
21dpt: beta 18130 (!!), super progesteron
6t2d: 5 mm i serduszko
11t3d: badania Nifty ok, będzie dziewczynka
20t5d: badanie połówkowe: wszystko w porządku -
Lusille wrote:Ja jestem w artvimed, ale nie mogę się jeszcze do końca wypowiedzieć na temat KD, bo dopiero zaczynam. Ale z tym co już wiem mogę się z Tobą podzielić.
Dziewczyny co wy bierzecie/brałyście z suplementów? Tylko kwas foliowy czy do KD tak samo te zestawy z koenzymem etc?
My mielismy dawczynie bardzo szybko,braliśmy tę,którą zaproponowali,nie było wtedy już czasu na wahania i to była dobre decyzja.Wiem,że Parens korzysta z dawczyń z Ukrainy,mają dostęp do zdjęć dawczyń,my jednak po nieudanych próbach poszliśmy w Czechy na świeżych komórkach.Gyncentrum lekceważy czas i wszystko tam idzie bardzo powoli,wiec nie dziwię się,że ktos z nich rezygnuje. -
Angelles wrote:Też jestem już po 3 symulacjach (2 klasycznych i jednej mini). Wszystkie skończyły się fiaskiem i nigdy nie miałam nawet transferu😔. Mimo wszystko cieszę się, że spróbowałam. Ostatnia mini stymulacja to była ostatnia deska ratunku i okazała się najgorsza bo komórki mi nie urosły. Najgorsze jest to, że na początku stymulacji zawsze jest ich trochę i słyszę, że materiał do pracy jest ale to sama drobnica z pierwszych dni cyklu z której nic nie wychodzi. Ciężko się z tym pogodzić ale cóż trzeba być realistą bo optymistką już byłam ...
Angelles lubi tę wiadomość
-
Paulijana wrote:Cześć dziewczyny, proszę o podpowiedź z waszego doświadczenie... robilam bete
10dpt -440, 13dpt 1660 i 17dpt - 5270.
Martwi mnie, że przyrost między 13 a 17 dniem spowolnił. Jak myślicie?
https://plodnosc.pl/kalkulator-beta-hcg/
Edit: wrzuciłam dane z 13 i 17 dpt i wychodzi w normie 👍Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września, 13:12
Paulijana, Anias, Martuśka87, Trinity_Nea lubią tę wiadomość
-
Nowa na forum wrote:A jak to wychodzi w kalkulacji, np w tej:
https://plodnosc.pl/kalkulator-beta-hcg/
Edit: wrzuciłam dane z 13 i 17 dpt i wychodzi w normie 👍
Kalkulator uwzględniający ile dni po transferze jest na stronie wantbabyNowa na forum, Paulijana lubią tę wiadomość
-
Paulijana wrote:Dziękuję dziewczynki, to jest niesamowite jaki to rollercoster emocji... zobaczyłam że już tak dużo nie przyrosło jak za pierwszy razem i prawie zeszłam na zawał 😔
Paulijana, Martuśka87 lubią tę wiadomość
-
Paulijana wrote:Dziękuję dziewczynki, to jest niesamowite jaki to rollercoster emocji... zobaczyłam że już tak dużo nie przyrosło jak za pierwszy razem i prawie zeszłam na zawał 😔
Paulijana lubi tę wiadomość
-
Paulijana wrote:Cześć dziewczyny, proszę o podpowiedź z waszego doświadczenie... robilam bete
10dpt -440, 13dpt 1660 i 17dpt - 5270.
Martwi mnie, że przyrost między 13 a 17 dniem spowolnił. Jak myślicie?Paulijana lubi tę wiadomość
-
Magda7676 wrote:Kochane, ja napisałam do Reprofit. Niedługo mam konsultacje online. Chce podejść z KD. Stresuje się ...
Martuśka87 lubi tę wiadomość
[/url]
Rocznik 86
Mąż 74 (wszystkie wyniki ok)
Bardzo niskie AMH: 0,5
Luty 2023: 1. in vitro na własnych komórkach
Słaba odpowiedź, pobrano 3 komórki, do transferu przetrwała jedna.
Beta 0
Luty 2024: decyzja o in vitro z KD
Kwiecień: wybór idealnej dawczyni, transport komórek z Warszawy do klinki Invicta we Wrocławiu.
Maj 2024: mąż oddaje nasienie, jego wyniki dają nam gwarancję 1 blastocyty.
Po 5 dniach mamy 3 z 6! Mrożenie.
3 czerwca transfer.
5dpt: beta 9, niski progesteron, więcej leków
10dpt: beta 239, trochę wyższy progesteron
12 dpt: beta 457.4, nie mierzyłam progesteronu
14dpt: beta 1377 (!), ładny progesteron
14dpt: widać pęcherzyk
21dpt: beta 18130 (!!), super progesteron
6t2d: 5 mm i serduszko
11t3d: badania Nifty ok, będzie dziewczynka
20t5d: badanie połówkowe: wszystko w porządku