Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną In vitro z komórką dawczyni
Odpowiedz

In vitro z komórką dawczyni

Oceń ten wątek:
  • Ona90 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Komanuss wrote:
    Dziękuję ale widzę że in vitro robisz w Poznaniu w bocianie. Jesteś zadowolona? Bo byłam w invimed ale na pewno nie wrócę tam

Jestem zadowolona. Ale nie mam dużego porównania bo nigdzie indziej nie byłam. Z poznańskiego Bociania jest już jedno dziecko w mojej rodzinie (kuzynki corka).

A co z tym Invimedem?

Pwcj od 24 roku życia.
    Marzę a zarazem boję się
  • Ona90 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalijot wrote:
    Ja pytałam, dziękuję. 😊 My w Warszawie. Tydzień temu psycholog wystawiła nam opinie i czekamy. Mam nadzieję, że pójdzie sprawnie jak u Ciebie.

Nos telefon przy sobie ;)
    Jak znajdą pasująca dawczynie np. w banku poznanskim to przywiozą Wam te komorki.

Kalijot lubi tę wiadomość

Pwcj od 24 roku życia.
    Marzę a zarazem boję się
  • Komanuss Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona90 wrote:
    Jestem zadowolona. Ale nie mam dużego porównania bo nigdzie indziej nie byłam. Z poznańskiego Bociania jest już jedno dziecko w mojej rodzinie (kuzynki corka).

A co z tym Invimedem?
    Wyobraź sobie że nie miałam ani jednego badania ginekologicznego. Czułam że ten lekarz nie ma zapału aby pomóc mi zajsc w ciaze

• Kalijot Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona90 wrote:
    Nos telefon przy sobie ;)
    Jak znajdą pasująca dawczynie np. w banku poznanskim to przywiozą Wam te komorki.

Super! Dzięki. 🤩

‹‹ 617 618 619 620 621
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ