In vitro z komórką dawczyni
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysikrolik wrote:Raija86 Gratulacje !
Nas też niestety musieli rozpakować dziś w nocy. Ja swojego synka widziałam tylko kątem oka jak go wyciągnęli i zabierali na badania.
Pojechał transportem do Rzeszowa, bo w moim mieście nie są w stanie zająć wcześniakiem z 31 tygodnia. Jedynie mąż był przy nim i porobił zdjęcia.
Mam nadzieję że szybko dojdę do siebie i będę mogła pojechać do niego.Mysikrolik lubi tę wiadomość
-
Cześć. Mała aktualizacja od nas. Od 7 do 13 stycznia byłam w szpitalu bo lekarz prowadzący stwierdził, że Mała jest za mała. Nie mylił się bo w poniedziałek na 3 prenatalnych to się potwierdziło, Mała waży w końcówce 32tc 1750g i Pani doktor poza tym że córka jest mniejsza nic złego u niej nie widzi.
Co do samego pobytu w szpitalu to mam znikomą styczność z nfz-etem i grubo się zastanawiam nad porodem w prywatnej klinice.
Ktg nic złego nie wykazało, zostałam wypisana z neoparinem bo niestety przepływy nie były idealne i to też na prenatalnych Pani doktor potwierdziła. Nie ma tragedii ale trzeba częściej kontrolować Małą i przepływy.monester lubi tę wiadomość
1991
✖️stwierdzone przedwczesne wygaśnięcie funkcji jajników
✖️AMH 0,01
🏥 Artemida Olsztyn
🔹️11.23 rozpoczęcie przygotowań do pierwszego transferu
🔹️4.12.23 pierwszy transfer z kd ❌️
🏥 Invicta Warszawa
▫️28.05.2024 pierwsza wizyta
CIĄŻA NATURALNA TUŻ PRZED DRUGIM IN VITRO
🔸️4.12.2024 25+1 tc -
Nat91 wrote:Cześć. Mała aktualizacja od nas. Od 7 do 13 stycznia byłam w szpitalu bo lekarz prowadzący stwierdził, że Mała jest za mała. Nie mylił się bo w poniedziałek na 3 prenatalnych to się potwierdziło, Mała waży w końcówce 32tc 1750g i Pani doktor poza tym że córka jest mniejsza nic złego u niej nie widzi.
Co do samego pobytu w szpitalu to mam znikomą styczność z nfz-etem i grubo się zastanawiam nad porodem w prywatnej klinice.
Ktg nic złego nie wykazało, zostałam wypisana z neoparinem bo niestety przepływy nie były idealne i to też na prenatalnych Pani doktor potwierdziła. Nie ma tragedii ale trzeba częściej kontrolować Małą i przepływy. -
monester wrote:Hej, myślałam kiedyś co u Ciebie! W przypadku porodu dziecka z hipotrofia wyłącznie III stopień referencyjnosci - dla waszego bezpieczeństwa. Prywatne mają pierwszy zwykle. W przypadku zaburzonych przepływów ja od razu trafiłam do szpitala w 33 tygodniu bo mówili że wymagam monitoringu codziennie. Podobno jak już coś się dzieje to tylko kwestia czasu ile to jeczze łożysko wytrzyma. Także kontroluj często przepływy u lekarza i dawaj nam update
Jeśli chodzi o siatkę centylową to wychodzi, że dziecko jest małe ale w normie. Ja po 6 dniach mam dosyć szpitala, niestety podejście niektórych lekarzy pozostawia wiele do życzenia.1991
✖️stwierdzone przedwczesne wygaśnięcie funkcji jajników
✖️AMH 0,01
🏥 Artemida Olsztyn
🔹️11.23 rozpoczęcie przygotowań do pierwszego transferu
🔹️4.12.23 pierwszy transfer z kd ❌️
🏥 Invicta Warszawa
▫️28.05.2024 pierwsza wizyta
CIĄŻA NATURALNA TUŻ PRZED DRUGIM IN VITRO
🔸️4.12.2024 25+1 tc -