In vitro z komórką dawczyni
-
WIADOMOŚĆ
-
Monkai wrote:Niestety wojownik nie przetrzymał
dzwonili z labo że nie ma blastki
Niestety nie mam 4 refundowanych procedur bo skończyłam w lutym 42 lata i się załapałam tylko na jedną
Z refundacji zostaje mi dawczyni.
Za tydzień mam wizytę zobaczymy co powie, my chyba chcemy jeszcze raz spróbować stymulacji, nie wiem tylko czy nie zmienić kliniki.przytulam wirtualnie!
Monkai lubi tę wiadomość
Rocznik 86
Mąż 74 (wszystkie wyniki ok)
Bardzo niskie AMH: 0,5
Luty 2023: 1. in vitro na własnych komórkach
Słaba odpowiedź, pobrano 3 komórki, do transferu przetrwała jedna. Beta 0
Luty 2024: decyzja o in vitro z KD
Kwiecień: wybór idealnej dawczyni, transport komórek z Warszawy do klinki Invicta we Wrocławiu.
Maj 2024: mąż oddaje nasienie, jego wyniki dają nam gwarancję 1 blastocyty.
Po 5 dniach mamy 3 z 6! Mrożenie. 3 czerwca transfer.
5dpt: beta 9, niski progesteron, więcej leków
10dpt: beta 239
12 dpt: beta 457.4
14dpt: beta 1377
14dpt: widać pęcherzyk
21dpt: beta 18130
6t2d: 5 mm i serduszko
11t3d: badania Nifty ok, będzie dziewczynka
20t5d: badanie połówkowe: wszystko w porządku
30t2d: trzecie badanie prenatalne: wszystko w ok -
glodia wrote:Dziękuję, wolałam się upewnić. Niestety w bankach są takie pustki, że jedyna w miarę pasująca do mnie dawczyni ma grupę BRH-.
glodia lubi tę wiadomość
-
Monkai wrote:Niestety wojownik nie przetrzymał
dzwonili z labo że nie ma blastki
Niestety nie mam 4 refundowanych procedur bo skończyłam w lutym 42 lata i się załapałam tylko na jedną
Z refundacji zostaje mi dawczyni.
Za tydzień mam wizytę zobaczymy co powie, my chyba chcemy jeszcze raz spróbować stymulacji, nie wiem tylko czy nie zmienić kliniki.
Wydrapamsbym oczy jakby coś się moim maluszkom stało...Kocham je ponad życie....syn to ksero męża, grupę krwi odziedziczył po dziadku...Martuśka87, Monkai, Anette123, Raija86 lubią tę wiadomość
-
Planowo przez cc 12.03 przyszła na świat moja kruszyna, jeśli ktoś śledził nasz wątek to Ania przyszła na świat po jednym nieudanym ivf i tuż przed drugim. Oba zapłodnienia z komórek dawczyni bo mi z amh 0,01 nikt nie dawał szans na ciążę.
Malutka miała być mniejsza i jest 2950g i 53 cm szczęścia❤️Valletta, Giosiek, Anette123, Raija86, monester, glodia, Saimi, Martuśka87, Anka43, Elka198321, Komanuss, MagdaLena88, Mysikrolik, Monkai, spineczka, Asssia lubią tę wiadomość
1991
✖️stwierdzone przedwczesne wygaśnięcie funkcji jajników
✖️AMH 0,01
🏥 Artemida Olsztyn
🔹️11.23 rozpoczęcie przygotowań do pierwszego transferu
🔹️4.12.23 pierwszy transfer z kd ❌️
🏥 Invicta Warszawa
▫️28.05.2024 pierwsza wizyta
CIĄŻA NATURALNA TUŻ PRZED DRUGIM IN VITRO
🔸️4.12.2024 25+1 tc -
Nat91 wrote:Planowo przez cc 12.03 przyszła na świat moja kruszyna, jeśli ktoś śledził nasz wątek to Ania przyszła na świat po jednym nieudanym ivf i tuż przed drugim. Oba zapłodnienia z komórek dawczyni bo mi z amh 0,01 nikt nie dawał szans na ciążę.
Malutka miała być mniejsza i jest 2950g i 53 cm szczęścia❤️ -
Nat91 wrote:Planowo przez cc 12.03 przyszła na świat moja kruszyna, jeśli ktoś śledził nasz wątek to Ania przyszła na świat po jednym nieudanym ivf i tuż przed drugim. Oba zapłodnienia z komórek dawczyni bo mi z amh 0,01 nikt nie dawał szans na ciążę.
Malutka miała być mniejsza i jest 2950g i 53 cm szczęścia❤️
-
Witajcie
Nie zaglądam tutaj często ale ja tez Po 4 nie udanych próbach na własnych jajeczkach i podjęłam decyzje l kd
Mam 45 lat wiec czasu już brak dwójka dzieci naturalnych o również obawa czy pokocham itd
Przeszłam sporo klinik najpierw była ovi klinika , potem przeszłam do novum i tutaj się zaczęło 3 zarodki 3 transfery nie udane i próba naciągania na kd bez refundacji najgorsza klinika kasy wywalilam sporo o zero efektu . Na wizytach mówili co innego później okazywało się co innego novum Warszawa nie polecam
Za transfer przez doktora lewandowskiegp dopłata 1000 zł to dla już naciąganie jak diabli
Kim jest doktor Lewandowski cudotwórca żeby dopłacać byłam zszokowana
Przeniosłam się do bociana i odrazu wystartowałam z kd podejście do pacjenta jak w każdej klinice liczy się tylko kasa jesteśmy tylko pacjentkami które napędzają kasę i tyle przykre ale prawdziwe
2 transfery nie udane i trzeci strzał 2 tygodnie temu udany - ostatni zarodek
Na teście dwie kreski i beta pozytywna jestem tak szczęśliwa ze szok za tydzień wizyta kontrolna
Jedyna różnica pomiędzy novum a bocianem jest taka ze w novum dostałam listę kandydatek do wyboru z pełnym opisem wiekiem oczy itd a w bocianie nie podają takich danych i sami dobierają
moja dawczyni miała 22 lata
Moja kruszynka jeszcze malusia i ciąża zapewne da mi w kosc w moim wieku ale kocham już te maleństwo co się rozwija we mnie nad życie
I wiem ze jest moje a raczej nasze męża i moje
Raija86, monester, Mysikrolik, Elka198321, Ewa6, Anka43, Monkai, Kalijot, spineczka lubią tę wiadomość
-
Mama1980 wrote:Witajcie
Nie zaglądam tutaj często ale ja tez Po 4 nie udanych próbach na własnych jajeczkach i podjęłam decyzje l kd
Mam 45 lat wiec czasu już brak dwójka dzieci naturalnych o również obawa czy pokocham itd
Przeszłam sporo klinik najpierw była ovi klinika , potem przeszłam do novum i tutaj się zaczęło 3 zarodki 3 transfery nie udane i próba naciągania na kd bez refundacji najgorsza klinika kasy wywalilam sporo o zero efektu . Na wizytach mówili co innego później okazywało się co innego novum Warszawa nie polecam
Za transfer przez doktora lewandowskiegp dopłata 1000 zł to dla już naciąganie jak diabli
Przeniosłam się do bociana i odrazu wystartowałam z kd podejście do pacjenta jak w każdej klinice liczy się tylko kasa jesteśmy tylko pacjentkami które napędzają kasę i tyle przykre ale prawdziwe
Na teście dwie kreski i beta pozytywna jestem tak szczęśliwa ze szok za tydzień wizyta kontrolna
Jedyna różnica pomiędzy novum a bocianem jest taka ze w novum dostałam listę kandydatek do wyboru z pełnym opisem wiekiem oczy itd a w bocianie nie podają takich danych i sami dobierają
Moja kruszynka jeszcze malusia i ciąża zapewne da mi w kosc w moim wieku ale kocham już te maleństwo co się rozwija we mnie nad życie
I wiem ze jest moje a raczej nasze męża i moje[/url]
-
Hope_89 wrote:Też doplacalam za transfer u doktora Lewandowskiego. Teraz powinien mi oddać tą kasę za te nieudane transfery, które dokonał 😅
Ja na szczęście nie płaciłam bi go nie brałam ale te dopłaty to masakra za kogo on się uwaza za Boga ze zdziała cuda ?
Wszystkim PANIOM POWINIEN ZWRÓCIĆ za nie udane transfery h🤣🤣Hope_89, Martuśka87, Elka198321 lubią tę wiadomość
-
Bardzo się cieszę, podniosłam mnie na duchu, ogromne kciuki za kruszynkę 🤞❤️💖Mama1980 lubi tę wiadomość
Ona '83
On '74
2016-2017 7xIUI 💔
2018 ❄️❄️❄️
3.2018 IVF 💔
11.2018 IVF💔
2025 wracam silniejsza i walczę dalej
AMH 0,544
4🥚 tylko 1 🥚💉 brak transferu ❤️🩹 -
Ja akurat robiłam procedurę z synem komercyjnie bylsm zadowolona. Przy criotransferze teraz z córą w brzuchu jestem było z dofinansowania, muszę przyznać że musiałam się o niektóre rzeczy wykłócać żeby móc dopłacić. Ale generalnie jestem bardzo zadowolona.....
Ale słyszałam teraz że mają full pacjentów i wszystko mega się rozciąga w czasie... -
12.03 przyszła na świat nasza dziewczynka 😍 Jest cudowna, idealna ❤️ Ważyła 3500 g i 52 cm. Od soboty jesteśmy w domu i uczymy się siebie.
Komanuss, glodia, monester, Luusia, Kalijot, Mysikrolik, Martuśka87, Anka43, Raija86, Asssia, Saimi, Monkai, Valletta, Giosiek lubią tę wiadomość
👩 Ona '89
🧑🏻 On '89
IV IVF
Reprofit Ostrawa
FET styczeń 2024 r. 🤞🍀
9 dpt - beta <1,2 💔
FET luty 2024 r. 🤞🍀
CB 💔
FET czerwiec 2024 r. 🤞🍀
4 dpt prog. 17,10 ng/ml
5 dpt ⏸️ beta 31,2
7 dpt beta 92,1, prog. 15,50 ng/ml
12 dpt beta 722, prog. 21,00 ng/ml
18 dpt beta 7005 prog. 22,50 ng/ml
21 dpt - pęcherzyk ciążowy z żółtkowym 🙏
30 dpt - jest ❤️
Córeczka 🎀
21+1 połówkowe 400 g szczęścia 🥰
"Pewnego dnia góra, która znajdowała się u twych stóp,
będzie daleko za twoimi plecami.
Ale to kim się stałeś w trakcie wspinaczki,
pozostanie z tobą już na zawsze..." -
Nefertiti89 wrote:12.03 przyszła na świat nasza dziewczynka 😍 Jest cudowna, idealna ❤️ Ważyła 3500 g i 52 cm. Od soboty jesteśmy w domu i uczymy się siebie.
Gratulacje mamusiu!! Rośnij zdrowo kruszynko 🥰 -
Nefertiti89 wrote:12.03 przyszła na świat nasza dziewczynka 😍 Jest cudowna, idealna ❤️ Ważyła 3500 g i 52 cm. Od soboty jesteśmy w domu i uczymy się siebie.
Cudownie ❤️ dużo zdrówka dla maluszka ❤️Ona '83
On '74
2016-2017 7xIUI 💔
2018 ❄️❄️❄️
3.2018 IVF 💔
11.2018 IVF💔
2025 wracam silniejsza i walczę dalej
AMH 0,544
4🥚 tylko 1 🥚💉 brak transferu ❤️🩹 -
Ewelka1985 wrote:Od oddania nasienia ile czekałaś na tel o zaplodnieniu ile się zapłodniło ?
W sobotę mieliśmy 3 zapłodnione .
W dniu transferu 9 września dowiedziałam się że jedna nie przetrwała i zostały dwie 4.1.1 (transferowana) i 5.1.1 została zamrożona .
Pierwszy transfer się udał i zostało mi już 9 tygodni do porodu 🥰Ewelka1985, Ewa6 lubią tę wiadomość
Ona 36 AMH- 0,352☹️
On 41 słabe nasienie
2006 ciąża naturalna dziewczynka 🥰
2012 ciąża naturalna dziewczynka 🥰
2014 torbiel jajnika prawego-operacja
2018 torbiel jajnika lewego-operacja
2019 torbiel jajnika prawego operacja
Styczeń 2023 rozpoczęcie starań o trzecią 🤰
KLINIKA BOCIAN
04.2024 I inseminacja ☹️
05.2024. II inseminacja ☹️
06.2024 I in vitro ,5 komórek ,3 zarodki które przestały się rozwijać w 3 dobie ☹️
07.2024 II in vitro ,2 komórki b.słabe ☹️
20.08.2024 In vitro z KD
09.09.2024 transfer 4.1.1 🥰 5.1.1 ❄️
8 dpt - 117
10 dpt- 316
22 dpt - pęcherzyk zarodkiem i ❤️
9t6d - CRL 2.99 ,tętno 173
13t0d- pierwsze prenatalne , Zdrowy bobas 👶
13t5d - CRL 7.60 tętno 162
DZIEWCZYNKA 🥰
18t2d -14 cm szczęścia, tętno 158
21t1d- drugie prenatalne ,wszystko dobrze🥳 zdrowa córa