In vitro z komórką dawczyni
-
WIADOMOŚĆ
-
monester wrote:Oj leci ! Jak Mati pisała o czerwcu to ja myślałam o jaki szmat czasu. A to już. Ale słuchajcie u mnie też transfer zaraz ! W poniedziałek dokładnie !
Ty tez Czechy? 😀Badania ok ✅ nasienie ok ✅ owulacja co m-c✅ Niepłodność idiopatyczna
2019 pierwsza procedura 3 blastki
3AA, 4AA, 5AA - 2 x beta 0, 1 x poronienie 7tc krwiak
2021 druga procedura 4 blastki 3AA, 4AA 3x beta 0, 1x cb
Badania immunologiczne
Kir AA, skopane cytokiny
Zalecenia: encorton, accrofil, heparyna
2023 trzecia procedura spdek AMH 0,6 i marne komórki 0 blastek
Reprofit KD -
U mnie nadzieja tylko w tej wczoraj transferowanej blastce. Pozostałe nie dotrwały. Biorę wdech i czekam - racjonalnie. Robiłyście testy apteczne wcześniej? Jest sens sie nimi katować czy lepiej czekac tyle ile we wskazaniu na bete z krwi?
Nie chce sobie nic obiecywac i sie rozczarowac. I tak mamy juz glowy pelne mysli.Wygaszenie czynności jajników
24.05.2023 IVF OD nr 1 / nieudany
Zmiana kliniki
Bocian Łdz i kolejna procedura z KD
10.08 transfer + ❄️❄️ w zapasie -
WandaBerenika wrote:U mnie nadzieja tylko w tej wczoraj transferowanej blastce. Pozostałe nie dotrwały. Biorę wdech i czekam - racjonalnie. Robiłyście testy apteczne wcześniej? Jest sens sie nimi katować czy lepiej czekac tyle ile we wskazaniu na bete z krwi?
Nie chce sobie nic obiecywac i sie rozczarowac. I tak mamy juz glowy pelne mysli.WandaBerenika lubi tę wiadomość
-
Elka198321 wrote:Dziewcxyny chciałam Wam pokazać
Szepanka!!! Jedyna fota na której go wyraźnie widać!!!! https://naforum.zapodaj.net/1750d70cf535.jpg.html
Pozdrawiam
ElaElka198321 lubi tę wiadomość
-
monester wrote:Wierzymy w siłacza, który został podany. Robiłam sikacze, ale zawsze sobie obiecuje że nie bede się katować kolejne razy i jak przychodzi co do czego to znów się katuje ... Ale uważam że zrobienie testu w 10 dniu to jest maks chociaż często kliniki chcą jeszcze później. Ja poprzednio poszłam na betę w 7 dniu ale teraz już nie pójdę tak szybko chyba że coś na sikaczu by wyszło
WandaBerenika, Nobi lubią tę wiadomość
-
WandaBerenika wrote:U mnie nadzieja tylko w tej wczoraj transferowanej blastce. Pozostałe nie dotrwały. Biorę wdech i czekam - racjonalnie. Robiłyście testy apteczne wcześniej? Jest sens sie nimi katować czy lepiej czekac tyle ile we wskazaniu na bete z krwi?
Nie chce sobie nic obiecywac i sie rozczarowac. I tak mamy juz glowy pelne mysli.WandaBerenika lubi tę wiadomość
-
Nie chce sobie nic obiecywac i sie rozczarowac. I tak mamy juz glowy pelne mysli.
Ja poszłabym na betę 8dpt. Wówczas będziesz miała pewność w którym kierunku ten transfer poszedł. Oczywiście niezmiennie trzymam kciuki ogromniaste!WandaBerenika lubi tę wiadomość
Starania od 2019.
ET zarodek 3-dniowy: beta 0;
FET 5AA KD (Encorton): beta 0;
FET 4AA KD (Encorton, Atosiban, Neoparin, Embryoglue): beta 0;
FET 3AA KD (Accofil, Atosiban, Neoparin, Embryoglue): beta 0;
FET 4AB KD (Immunoglobuliny, Neoparin, Embryoglue): przy beta 2500 ciąża pozamaciczna;
FET HB/2 po PGT-A KD (Immunoglobuliny, Neoparin): 8dpt - beta 110; 10dpt - beta 254; 12dpt - beta 468; 14dpt - beta 1024; 17dpt - beta 3987 (pęcherzyk w macicy);
31dpt (7+2): CRL - 10,5mm i mamy serduszko;
8+1: CRL - 1,73cm;
11+5: CRL - 5,00cm (Nifty ok, Pappa ok. Będzie chłopak);
13+6: CRL - 7,97cm
21+4: połowkowe (475g Człowieka)
35+5: narodziny synusia - 2450g
-
Nie chce sobie nic obiecywac i sie rozczarowac. I tak mamy juz glowy pelne mysli.
A ja wierzę że ten babelek u Ciebie w brzuszku zawalczy.Nienależy tracić nadziei ..Tak naprawdę trzeba jednego zarodka który da nam upragnioną ciążę a 5 czy 10...
Co do robirnia testów sikających to u mnie na przykład wzmagały stres nakręcałam się niepotrzebnie.
Przy tym udanym transferze robiłam betę z krwi 7dpt i delikatnie beta już drgnęła...
Ale każdy robi jak uważa...
Ps. W poprzednich klinikach Novuum i Invimed 12dpt kazali robić test dopiero ale to były transfery 3dniowych zarodków.
A przy tej procedurze z kd po raz 1 miałam transfer blastki 3bb(3.2.2.)
Trzymam mocno kciuki aby się udało;-)
-
Dziekuje Wam za kibicowanie. Jesteście przekochane. Nie ukrywam - pierwsze smutki przyszły gdy usiadłam na dupie po pracy. Dobrze, że mam od ch** zajęć na ktorych sie skupię 😏
Nowa na forum lubi tę wiadomość
Wygaszenie czynności jajników
Zmiana kliniki
WandaBerenika wrote:Dziekuje Wam za kibicowanie. Jesteście przekochane. Nie ukrywam - pierwsze smutki przyszły gdy usiadłam na dupie po pracy. Dobrze, że mam od ch** zajęć na ktorych sie skupię 😏
Utulam mocno!!! -
👩 '94 / IO,hiperprolaktynemia,jajowod niedrożny/
👨 '93 wszystko ok 👍
👱♀️ '13 naturalsik
I stymulacja pazdziernik 2021
💉 Gonal 150 , Mensinorm,Fostimon , Encorton .
🥚 - 6 . Wszystkie zdegradowały , transfer sie nie odbył 😪
II stymulacja grudzień 2021
💉 Gonal 150 , Mensinorm, Fostimon, Encorton .
🥚 10 zapłodnionych
3 x 4AA❄️❄️❄️
18.02.22 transfer ❄️(Acard,Encorton,Utrogestan,Neoparin )
5dpt cień ⏸️6dpt beta5.75 prog. 14.79.8 dpt beta 6.84
(inne labo) .Prog 11.10dpt 5.54 biochem:-(
21.04. transfer ❄️
5dpt cień ⏸️
Beta 5dpt 1.25
Beta 6dpt 0.44
11.01.23 transfer 😍😍
4dpt ⏸️
5dpt beta 23,09 mIU/ml , progesteron 8,39 ng/ml.
7dpt beta 72,25 mIU/ml , Progesteron 29,92 ng/ml
12dpt beta 798,3 mIU/ml ,progesteron 12,27 ng/ml
27dpt mamy ❤️
-
monester wrote:WandaBerenika jak tam ? Coś odczuwasz ?
Dzisiaj (pewnie od leków) tkliwość biustu i (moze nie od leków) pociąganie, coś raz po raz w podbrzuszu… dodatkowo %%$><% na wszystko dookoła🤬
7dni juz biore ten progesteron. Moze on tak mieszaWygaszenie czynności jajników
Zmiana kliniki
WandaBerenika wrote:Dzisiaj (pewnie od leków) tkliwość biustu i (moze nie od leków) pociąganie, coś raz po raz w podbrzuszu… dodatkowo %%$><% na wszystko dookoła🤬
7dni juz biore ten progesteron. Moze on tak miesza
Ale tak wszelkie te objawy to mogą być też od leków. A ile bierzesz proga i estradiolu po transferze? Masz coś badać jeszcze ?