In vitro z komórką dawczyni
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny już po 🙂 transferowali Zarodek HB1 (5aa) i takie same 2 zamrozili. 3 zarodki zostały jeszcze do jutra .
Jatosia, Luusia, Giosiek, monester, mar2śka, WiosnyFanka, Nowa na forum, Elka198321 lubią tę wiadomość
42 lat
kariotyp-ok,AMH-0,48,FSH-16mIU/ml,Kir Bx, NK-17%,cytokiny-ok.
Reprofit:5.06 ET ( biochem)☹️,13.07 FET - ☹️
06.12 FET - ❤️🙏❤️
2dpt - prog. 47.96 ng\ml
5dpt - prog. 33.10 ng\ml
7dpt - beta 85.02 mIU/ml, prog. 26.5 ng/ml
9dpt - beta 225 mIU/ml, prog. 68 ng/ml
12dpt - beta 1010 mIU/ml, prog. 45 ng/ml
14dpt - beta 2930 mIU/ml
22dpt - beta 24855 mIU/ml
23dpt mamy ❤️
9+6 - CRL 3.19cm
15.02 prenatalne ok, będzie synuś 👶🥰
17+6 - 233g chłopczyka 😍
20+4 II prenatalne - 460g 😍
Klinika Bocian
- 09.2022 - II procedura IVF, 2 zarodki
FETx 2 😞
- 06.2022- I procedura IVF , 2 zarodki
FETx2 😞
-
Mati W. wrote:Dziewczyny już po 🙂 transferowali Zarodek HB1 (5aa) i takie same 2 zamrozili. 3 zarodki zostały jeszcze do jutra .
Tutaj też Ci pogratuluję!! 😬🥳Mati W. lubi tę wiadomość
-
monester wrote:Ja dzisiaj z rana nasikalam ale nic nie ściemniało w porównaniu do wczorajszego. Ani troche wiem wiem, tylko beta itp.
-
monester wrote:Nie , jezszcze nie nie byłam. Próbowałam ale podjechałam pod punkt pobrań a tam kartka że dzisiaj wolne , już nie miałam czasu szukać kolejnego punktu
Jatosia, Nowa na forum lubią tę wiadomość
-
Giosiek wrote:No trudno, także czekamy razem z Tobą do jutra 😊
Nie wiem na ile wiarygodne jest to ciemnienie testów bo żadnego doświadczenia nie mam . Podpowiedz - widziałaś już gołym okiem, że facelle ciemnieją ? A może to zależy od długości moczenia końcówki ? -
Bardzo dziekuje Wam za wsparcie. Nie znamy sie, a duzo o sobie wiemy. Nie tym razem.. beta spadła. Mam ostawić leki. Brak zapasowych zarodków. Niesamowite jest to jak pragnienie miesza w głowie… przed wizyta dostalam wyniki z labo. Chujowe. Wyłączamy sie z tego na jakiś czas.
Trzymam kciuki za każdą Waszą historię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2023, 15:53
Nat91 lubi tę wiadomość
Wygaszenie czynności jajników
24.05.2023 IVF OD nr 1 / nieudany
Zmiana kliniki
Bocian Łdz i kolejna procedura z KD
10.08 transfer + ❄️❄️ w zapasie -
WandaBerenika wrote:Bardzo dziekuje Wam za wsparcie. Nie znamy sie, a duzo o sobie wiemy. Nie tym razem.. beta spadła. Mam ostawić leki. Brak zapasowych zarodków. Niesamowite jest to jak pragnienie miesza w głowie… przed wizyta dostalam wyniki z labo. Chujowe. Wyłączamy sie z tego na jakiś czas.
Trzymam kciuki za każdą Waszą historię.WandaBerenika lubi tę wiadomość
-
WandaBerenika wrote:Bardzo dziekuje Wam za wsparcie. Nie znamy sie, a duzo o sobie wiemy. Nie tym razem.. beta spadła. Mam ostawić leki. Brak zapasowych zarodków. Niesamowite jest to jak pragnienie miesza w głowie… przed wizyta dostalam wyniki z labo. Chujowe. Wyłączamy sie z tego na jakiś czas.
Trzymam kciuki za każdą Waszą historię.
Przykro mi, wierzyłam ze będzie dobrze….WandaBerenika lubi tę wiadomość
Badania ok ✅ nasienie ok ✅ owulacja co m-c✅ Niepłodność idiopatyczna
2019 pierwsza procedura 3 blastki
3AA, 4AA, 5AA - 2 x beta 0, 1 x poronienie 7tc krwiak
2021 druga procedura 4 blastki 3AA, 4AA 3x beta 0, 1x cb
Badania immunologiczne
Kir AA, skopane cytokiny
Zalecenia: encorton, accrofil, heparyna
2023 trzecia procedura spdek AMH 0,6 i marne komórki 0 blastek
Reprofit KD -
Giosiek wrote:Mati W., a co mi tam? 😊
Tutaj też Ci pogratuluję!! 😬🥳
Dziękuję kochana 😘😘😘 Teraz znowu trzeba czekać i czekać na betę 🙈
Jak się czujesz? Jakieś "podejrzenia, " co do płci jux masz ? 🥰Giosiek lubi tę wiadomość
42 lat
06.12 FET - ❤️🙏❤️
2dpt - prog. 47.96 ng\ml
5dpt - prog. 33.10 ng\ml
14dpt - beta 2930 mIU/ml
23dpt mamy ❤️
9+6 - CRL 3.19cm
17+6 - 233g chłopczyka 😍
Klinika Bocian
FETx 2 😞
FETx2 😞
-
Bardzo mi przykro 💔WandaBerenika lubi tę wiadomość
42 lat
06.12 FET - ❤️🙏❤️
2dpt - prog. 47.96 ng\ml
5dpt - prog. 33.10 ng\ml
14dpt - beta 2930 mIU/ml
23dpt mamy ❤️
9+6 - CRL 3.19cm
17+6 - 233g chłopczyka 😍
Klinika Bocian
FETx 2 😞
FETx2 😞
-
Cholera, przykro mi bardzo
Odpocznij, naładuj akumulatory, zbierz siły do dalszej walki i wróć to do nas, please!WandaBerenika lubi tę wiadomość
Starania od 2019.
ET zarodek 3-dniowy: beta 0;
FET 5AA KD (Encorton): beta 0;
FET 4AA KD (Encorton, Atosiban, Neoparin, Embryoglue): beta 0;
FET 3AA KD (Accofil, Atosiban, Neoparin, Embryoglue): beta 0;
FET 4AB KD (Immunoglobuliny, Neoparin, Embryoglue): przy beta 2500 ciąża pozamaciczna;
FET HB/2 po PGT-A KD (Immunoglobuliny, Neoparin): 8dpt - beta 110; 10dpt - beta 254; 12dpt - beta 468; 14dpt - beta 1024; 17dpt - beta 3987 (pęcherzyk w macicy);
31dpt (7+2): CRL - 10,5mm i mamy serduszko;
8+1: CRL - 1,73cm;
11+5: CRL - 5,00cm (Nifty ok, Pappa ok. Będzie chłopak);
13+6: CRL - 7,97cm
21+4: połowkowe (475g Człowieka)
35+5: narodziny synusia - 2450g
-
Mati W. wrote:Dziewczyny już po 🙂 transferowali Zarodek HB1 (5aa) i takie same 2 zamrozili. 3 zarodki zostały jeszcze do jutra .
Super wynik. Gratuluję i czekamy teraz na betę.Mati W. lubi tę wiadomość
Starania od 2019.
ET zarodek 3-dniowy: beta 0;
FET 5AA KD (Encorton): beta 0;
FET 4AA KD (Encorton, Atosiban, Neoparin, Embryoglue): beta 0;
FET 3AA KD (Accofil, Atosiban, Neoparin, Embryoglue): beta 0;
FET 4AB KD (Immunoglobuliny, Neoparin, Embryoglue): przy beta 2500 ciąża pozamaciczna;
FET HB/2 po PGT-A KD (Immunoglobuliny, Neoparin): 8dpt - beta 110; 10dpt - beta 254; 12dpt - beta 468; 14dpt - beta 1024; 17dpt - beta 3987 (pęcherzyk w macicy);
31dpt (7+2): CRL - 10,5mm i mamy serduszko;
8+1: CRL - 1,73cm;
11+5: CRL - 5,00cm (Nifty ok, Pappa ok. Będzie chłopak);
13+6: CRL - 7,97cm
21+4: połowkowe (475g Człowieka)
35+5: narodziny synusia - 2450g
-
Trzymam kciuki za każdą Waszą historię.WandaBerenika lubi tę wiadomość
-
monester wrote:Postaram się po południu podjechać gdzieś dalej.
Nie wiem na ile wiarygodne jest to ciemnienie testów bo żadnego doświadczenia nie mam . Podpowiedz - widziałaś już gołym okiem, że facelle ciemnieją ? A może to zależy od długości moczenia końcówki ?
Jak będziesz ją za długo moczyła, to osiągniesz tylko tyle, że test będzie żółciutki i będzie gorzej „pachniał” 🤭
U mnie była widoczna różnica w odcieniu testu z 6 i 7 dpt. Ale już np między 8 i 9 dpt miałam poważne wątpliwości. Dobrze jak testy ciemnieją, ale nie ma co panikować, jeśli nie widać różnicy kolejnego dnia 😊
Z własnego doświadczenia mogę jeszcze napisać, że słupkowe Facelle wybarwiają się lepiej niż paskowe. Wiem, bo robiłam oba rodzaje rownolegle 🫣 -
Bardzo mi przykro😪nie sposób słowami opisać co przeżywacie.
Fakt,nie znamy się ale ❤️jestem z Tobą I przytulam.
Bądź dobrej myśli, uda się następnym razem. Mocno trzymam kciuki.
WandaBerenika lubi tę wiadomość
-
Miałam nadzieję, że będziesz miała „szczęście nowicjusza” i Ci się uda.
Mam nadzieję, że pierwsze niepowodzenie Cię nie zniechęci i wrócisz do nas wkrótce.
Życzę Ci teraz dużo siły.WandaBerenika lubi tę wiadomość
-
Mati W. wrote:Dziękuję kochana 😘😘😘 Teraz znowu trzeba czekać i czekać na betę 🙈
Jak się czujesz? Jakieś "podejrzenia, " co do płci jux masz ? 🥰
Powiem Ci szczerze, że mam przeczucie, że tym razem będzie chłopak. Ostatnio przeczuwałam dziewczynkę i się sprawdziło, także zobaczymy 🤭WiosnyFanka, Mati W., Elka198321 lubią tę wiadomość