Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną In vitro z komórką dawczyni
Odpowiedz

In vitro z komórką dawczyni

Oceń ten wątek:
  • Cara Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asssia wrote:
    Dziewczyny leczące się w Czechach.
    Jak sobie załatwiliście leki przygotowujące do transferu?
    Myślałam, że jak wezmę teleporade to lekarz wystawi bez problemu....jednak nie, bo mam skany recept. A i lekarz mi mówi, że to unia to sobie mogę kupić na podstawie tej recepty co mam...lub dlaczego nie pojadę do Czech i nie kupię....ehhh...ciśnienie mi podniósł. Nie spotkał się z taką praktyka i nie wystawi...:(
    Może spróbuje innego. Ale już czuję? Że będzie problem. Mam PZU. Może macie jakieś nazwisko z PZU co rozumie temat.
    A drugie pytanie jak się załatwia ten zastrzyk Diphereline? Rozumiem, że to pielęgniarka mu zrobić, ale robią to np. w diagnostyce lub alab?
    Asssia, polecam wizytę stacjonarną zamiast teleporady. Jesteś z Wawy? Napisz do mnie na priv.
    Na zrobienie zastrzyku musisz też miec skierowanie od lekarza. Wiem, ze dziewczyny czasami robią same, w sensie partnerzy im robią, ale ja bym się na to nie zdecydowała;)

• Asssia Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cara wrote:
    Asssia, polecam wizytę stacjonarną zamiast teleporady. Jesteś z Wawy? Napisz do mnie na priv.
    Na zrobienie zastrzyku musisz też miec skierowanie od lekarza. Wiem, ze dziewczyny czasami robią same, w sensie partnerzy im robią, ale ja bym się na to nie zdecydowała;)
    Wysłałam Ci zaproszenie.

• Cara Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asssia wrote:
    Wysłałam Ci zaproszenie.
    Zaakceptowałam:)

• Cara Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunkaaway wrote:
    Jestem gotowa. W środę rozmrożą komórki i jeśli będzie zarodek to transfer w poniedziałek… na nic więcej nie mam wpływu.
    Lunka, co u Ciebie? 🍀

‹‹ 854 855 856 857 858
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ