SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną In vitro z komórką dawczyni
Odpowiedz

In vitro z komórką dawczyni

Oceń ten wątek:
  • Brzoza Ekspertka

Wysłany: 8 września, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez uważam, że warto spróbować, zawsze fajnie mieć rodzeństwo 🙂 spróbujcie. ja niestety zostanę przy jednym, nie dam rady sama z 2, zresztą ex się nie zgodzi na drugi transfer na bank..
    Córcia jest właśnie z blastki 3.2.2. I mam jeszcze 2 mrozaczki, i muszę zdecydować co z nimi zrobić, płacić co roku 700 pln za przechowywanie, ale jakoś nie umiem jeszcze tak po prostu ich oddać czy co...

Martuśka87 lubi tę wiadomość

44 l/ 55 l
    wzjg
    AMH 09.22 - 0,7
    I INV 12.22,I transfer , w 11 tyg serduszko się zatrzymało
    II transfer - beta 0
    II INV - 0 zarodków
    decyzja o KD 08.23, 09.23 - 3 MR, transfer odwołany
    04.25 transfer 3.2.2; 8 dpt - beta 42, 10 dpt - 149, 15 dpt - 1428, 22 dpt >10000, 29 dpt - mamy ❤️
    styczeń 2026 - CC, córcia na świecie ❤️❤️❤️
  • monester Autorytet

Wysłany: 8 września, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jodełko kiedy wynik nifty ?

• Misiocytek Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzoza wrote:
    Tez uważam, że warto spróbować, zawsze fajnie mieć rodzeństwo 🙂 spróbujcie. ja niestety zostanę przy jednym, nie dam rady sama z 2, zresztą ex się nie zgodzi na drugi transfer na bank..
    Córcia jest właśnie z blastki 3.2.2. I mam jeszcze 2 mrozaczki, i muszę zdecydować co z nimi zrobić, płacić co roku 700 pln za przechowywanie, ale jakoś nie umiem jeszcze tak po prostu ich oddać czy co...
    Ja dostałam info od kliniki w której jestem, że jeśli nie chce tych zarodków nadliczbowych i nie chce oddać do adopcji jest możliwość zniszczenia za granicą, trzeba taką prośbę wystosować i do jakiej kliniki za granicą mają oddac

• Brzoza Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiocytek wrote:
    Ja dostałam info od kliniki w której jestem, że jeśli nie chce tych zarodków nadliczbowych i nie chce oddać do adopcji jest możliwość zniszczenia za granicą, trzeba taką prośbę wystosować i do jakiej kliniki za granicą mają oddac
    Ok, nie wiedziałam, dzięki za info. Muszę jeszcze dojrzeć do tej decyzji.

44 l/ 55 l
    wzjg
    AMH 09.22 - 0,7
    I INV 12.22,I transfer , w 11 tyg serduszko się zatrzymało
    II transfer - beta 0
    II INV - 0 zarodków
    decyzja o KD 08.23, 09.23 - 3 MR, transfer odwołany
    04.25 transfer 3.2.2; 8 dpt - beta 42, 10 dpt - 149, 15 dpt - 1428, 22 dpt >10000, 29 dpt - mamy ❤️
    styczeń 2026 - CC, córcia na świecie ❤️❤️❤️
  • SierpniowaJodła Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monester wrote:
    Jodełko kiedy wynik nifty ?

Pobraliśmy 4.09 więc nie wiem kiedy się spodziewać. Ostatnio były po 7 dniach, ale niby pisze, że do 21.09 🙈
    Prenatalne mamy 16.09 umówione.
    Jest stres

On (30l) Ok
    Ona (29l) AMH 0.01
  • Trinity_Nea Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temat rodzeństwa u mnie na czasie, bo pod koniec roku wracamy po drugi (i ostatni) zarodek.
    Podobnie jak Martuśka też uważałam, że skoro raz zaszłam bez problemu, a to "bliźniaczy" zarodek, to i drugi to będzie formalność.
    Z tego co czytam, okazuje się że nie... Także stresik się włączył...
    Bardzo bym chciała rodzeństwa dla mojej Małej.
    To nasza jedyna szansa... Co będzie, zobaczymy...

"...dopóki sił jednak iść, przecież iść, będę iść
    (...) dopóki sił będę szedł, będę biegł, nie dam się"

starania od 2017
    niedrożny prawy jajowód, niesprawny lewy jajnik (taka ironia losu...)
    AMH 0,5
    FSH 13-15

IVF 12.2020 (1komórka->1zarodek->sukces->na krótko...)
    IVF 07.2021 (1komórka->1zarodek->nic...)
    stymulacje 10/11/12.2021
    FET 10.02.2022+ 'kleik' --> cb
    FET 04.2022- beta hCG: 9dpt-352
    12dpt-1032
    16dpt-6703
    19dpt-jest pęcherzyk z zarodkiem
    34dpt (8tc)- jest ❤️
    10tc- wszystko ok ❤️
    13tc- prenatalne, jest ok ❤️
    14tc- 100g maleństwa, jest ok ❤️
    18tc- 200g maleństwa, jest ok ❤️
    20tc- połówkowe, jest ok, 380g maleństwa ❤️
    23tc- 525g maleństwa, jest ok❤️
    26tc- 1100g maleństwa, jest ok❤️
    32tc- 1900g maleństwa, jest ok❤️
    36tc- 2500g maleństwa, jest ok ❤️
    40tc- 3200g maleństwa, czekamy ❤️
    10.01- jest z nami nasz Cud (2620g)💖
  • Misiocytek Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trinity_Nea wrote:
    Temat rodzeństwa u mnie na czasie, bo pod koniec roku wracamy po drugi (i ostatni) zarodek.
    Podobnie jak Martuśka też uważałam, że skoro raz zaszłam bez problemu, a to "bliźniaczy" zarodek, to i drugi to będzie formalność.
    Z tego co czytam, okazuje się że nie... Także stresik się włączył...
    Bardzo bym chciała rodzeństwa dla mojej Małej.
    To nasza jedyna szansa... Co będzie, zobaczymy...
    Oby się udało🙂też mam córkę (15 miesięcy skończyła) i chciałam rodzeństwo bardzo myślałam że wyjdzie chociaż lekarka mówiła że zarodek jest słabszy 3.2.2 , w lipcu miałam transfer ostatniego zarodka nie wyszło nam niestety, ale walczymy dalej😉czekam na tel czy znaleźli dawczynię ....jest szansa że może ta poprzednia się zgodzi oddać jeszcze raz swoje komórki ale to trochę skomplikowane z tego względu że Ona w tym roku kończy 33 lata, a dawczynią może być właśnie tylko do 33 roku🤷 zobaczymy jak będzie narazie cisza🫤

• Brandy Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,
    dołączę do Was. Wczoraj podjęliśmy decyzję o KD, podpisaliśmy dokumenty. Mam 41 lat, partner 44. Z dwóch stymulacji na moich komórkach nie mieliśmy prawidłowych genetycznie zarodków, chociaż były trzy blastocysty 5.2.2., 5.2.2. i 5.2.3. Lekarz powiedział, że możemy spróbować długiego protokołu, ale szanse są małe. Partner ma dobre wyniki nasienia, więc mam nadzieję, że tym razem wszystko się uda:⁠-⁠)

Morgo lubi tę wiadomość

‹‹ 925 926 927 928 929
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ