IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
sylvuś wrote:Alrauna moje kciuki na maxa!
Wierze ze Paliga pomoze:)
U mnie po 3 innych klinikach, IV in vitro, chyba 50 usg przez tyle lat i histeroskopii to ONA po pierwszym usg zobaczyla ze cos jest nie tak z endometrium i podczas zleconej histero znalazla 2cm przegrode w macicy ktora potem wycielam.
Ani invicta wa-wa, ani gameta rzgow nic nie widzieli:(
Natomiast cykl naturalny w novum to wogole byla porazka. Moze gdybym trafila wtedy do L. cos by wymysli a tak dr.D-J.i dwie inne olaly temat,nienawidze przechodzenia z wizyty na wizyte w inne rece.
Oj dobrze znam to z Novum. Jedno podejscie a co wizyta to inny lekarz. Nie wspominajac o Invikcie tam to wgl porazka na calego.
Pierwszy raz dostalam od dr suple do lykania. Takto zawsze to byla jedynie moja inicjatywa zaden lekarz nawet o nich nie wspomnial. U mnie tez taki myk ze jak nie bedzie min 4 pecherzykow antralnych na prawym jajniku to nie bede sie stymulowac i pozostanie tylko AZ. Z lewego sa komorki ale nie nadajace sie do niczego. A Ty kochana jaki dalszy plan dzialania?Bea77 lubi tę wiadomość
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
Marisza wrote:Mimila, proszę powiedz, czy na pierwszej wizycie w Invicta byłaś na czczo (może jakiś badania będą robić) ?Rocznik ''86/ POF/ [*] 8tc XII 2017
VII 2017 - AMH <0.01, FSH 96 -> mezoterapia jajników IX 2017
MTHFR: C6777 homozygota CC, A1298C homozygota AA, niedobór białka S -
Jakie dostałaś suple?
Ja musze odczekac teraz chwile. Poroniłam:(tym razem pusty pecherzyk. Mialam nadzieje ze transfer byl szczesliwy ale wyszlo niestety jak zawsze.
Powodzenia!&&&&&W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
nick nieaktualnynever_lose_hope wrote:Bea, chyba nie pokazują zdjęć w Salve, nie pytałam o to. Ale tak jak mówiłam, dla mnie nie ma to znaczenia.
Jeśli na Ukrainie jest tak jak napisałaś to jakiś hardcore! Zamawiasz dziecko jak w sklepie.. Przeraża mnie to..
A co powiedzieć o surogatkach? Ktoś też mógłby powiedzieć, że jest niemoralne zasilanie tego biznesu gdzie kobieta poświęca swoje życie i ciało na 9 miesięcy żeby urodzić komuś dziecko. Można by powiedzieć że to wykorzystywanie człowieka przez człowieka, ale skoro jest popyt to jest i podaż. Dla niektórych co nie mogą donosić własnego dziecka to jedyna szansa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 09:22
-
Jeśli na Ukrainie jest tak jak napisałaś to jakiś hardcore! Zamawiasz dziecko jak w sklepie.. Przeraża mnie to..[/QUOTE].
U nas w Polsce w klinikach tez jest taka możliwosc.
Kwestia podejscia. To jak KD tylko z nasieniem dawcy.Koszt ok 20000
Lub jak AZ tylko od "pary"
O najlepszych komorkach i nasieniu.W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
nick nieaktualnyAlrauna1987 wrote:Oj dobrze znam to z Novum. Jedno podejscie a co wizyta to inny lekarz. Nie wspominajac o Invikcie tam to wgl porazka na calego.
Pierwszy raz dostalam od dr suple do lykania. Takto zawsze to byla jedynie moja inicjatywa zaden lekarz nawet o nich nie wspomnial. U mnie tez taki myk ze jak nie bedzie min 4 pecherzykow antralnych na prawym jajniku to nie bede sie stymulowac i pozostanie tylko AZ. Z lewego sa komorki ale nie nadajace sie do niczego. A Ty kochana jaki dalszy plan dzialania?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 09:28
Mimila, Fredka_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa już straciłam iluzoryczne przekonanie, że trafię na klinikę gdzie ktoś naprawdę głęboko zastanowi się nad naszym przypadkiem i pomoże nam mieć biologiczne dziecko.
Ja teraz tylko chcę żeby Lewandowski przejrzał naszą dokumentację i powiedział czy wg niego ma sens kolejna próba z własnymi komórkami (a jeśli tak to na jakich zasadach) czy może to już ten czas dla nas gdzie trzeba zmierzyć się z KD. -
Bea badaliscie KIRY?
To wazne. Moze przyczyna tkwi w tym o czym wspominala Niezapominajka, ze jestescie do siebie podobni jako para- genetycznie. Wtedy kariotypy rowniez wychodza ok.Bea77 lubi tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Magdala wrote:Ps. obejrzalam kilka odcinkow Dr Aimee. Wdrazam jej Hokus-pokus liste suplementow dla 40+.
Mozesz podac tutaj taka listeW życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
nick nieaktualnysylvuś wrote:Bea badaliscie KIRY?
To wazne. Moze przyczyna tkwi w tym o czym wspominala Niezapominajka, ze jestescie do siebie podobni jako para- genetycznie. Wtedy kariotypy rowniez wychodza ok.niezapominajka2017 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lukrecja wrote:Jeśli dobrze pamiętam miała 29 albo 30 lat. W tych okolicach.
Lukrecja, Bea77 lubią tę wiadomość
Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb -
nick nieaktualnyMimila wrote:Powiem Wam,ze na 12 komorek to i tak mało 4 zarodki ale oczywiście wystarczy;chodzi kmi i tylko o to,ze tez nie ma gwarancji powodzenia z od ani z az.Ja na swoich i dobrym wieku mialam 3 blastocysty a się nie udało.
Bea77 lubi tę wiadomość
-
Bea, może czytałaś o takim?
http://naukaitechnologie.plportal.pl/artykuly/medycyna-aktualnosci/medyczna-rewolucja-na-ukrainie-urodzilo-sie-dziecko-trojga-rodzicow
Piszą że w Wielkiej Brytanii władze przyjęły projekt ustawy pozwalającej na stosowanie tej metody -
Bea77 wrote:Z całym szacunkiem ale sprawdziłam tą listę i to nic nie daje
Dobry
Ta lista z jej programu jest troche inna od tego, co ja bralam.
Tutaj sa to glownie antyoxydanty.
Pacjentki dr Aimee biora:
acai berry 1000mg 2xdziennie
resveratrol 1000mg
tumeric
melatonina 3mg na noc
prenatalne witaminy plus fish oil(omega3)
Co q10 600mg
I w zaleznosci od przypadku DHEA, HGH
Srednia wieku w klinice 39, ale ma pacjentki 47, 48, 49. Co najwazniejsze te kobiety probuja na wlasnych komorkach. W jednm wideo wspominala. ze wlasnie 46 latka jest przed roziazaniem.
Wszystkim kobietom robia tam PGS. Dzieci rodza sie zdrowe.Mimila, Bea77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMimila wrote:Powiem Wam,ze na 12 komorek to i tak mało 4 zarodki ale oczywiście wystarczy;chodzi kmi i tylko o to,ze tez nie ma gwarancji powodzenia z od ani z az.Ja na swoich i dobrym wieku mialam 3 blastocysty a się nie udało.