Forum Starając się z pomocą medyczną IN VITRO z niskim AMH
Odpowiedz

IN VITRO z niskim AMH

Oceń ten wątek:
  • MEGI 123 Autorytet
    Postów: 424 605

    Wysłany: 5 października 2019, 14:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari wrote:
    Kilka dni, potem mogą również pojawiać się plamienia i zwiększa się zazywanie progesteronu.Ponoc w okolicach miesiączki, to też normalne.Mialam tak długo i nie wiedziałam wówczas, że byłam w ciąży.Przynajmniej cały ten stres odpadł, bo jak już się pojawiłam w gabinecie ,to juz 3 miesiąc minął 😉,a u lekarza prowadzącego leczyłam się na anemię,bo ponoć to ona była przyczyną mojej słabej kondycji😆
    To ma plus od razu bez wiedzy i nerwów być w 3 miesiącu :)

    Maggi lubi tę wiadomość

  • Niezwykła Autorytet
    Postów: 776 396

    Wysłany: 5 października 2019, 17:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisi wrote:
    Jak Ci jutro nie wyjdzie to powtórzysz pojutrze. Nie ważne jest kiedy masz termin miesiączki, a ile dni minęło od owulacji. 11-12 dni po na teście powinno się już coś pojawić. Proponuję robić żółty bobo test, one są najczulsze.
    Edit. Dodam jeszcze, że czy zrobisz test czy go nie zrobisz to wyniku nie zmieni 😉 Pytanie jak Ty się z tym czujesz.


    Dziekuje Ci dobra kobietko za wyjaśnienie :)
    W ogóle zauważyłam ze tutaj na tym wątku są bardzo miłe i przyjaźnie nastawione osoby wątek żyje pełnią życia . wskoczyłam na inny wątek zadałąm dosłownie te pytanie same i mam wrażenie że tak dziewczyny nie czytają co sie pisze lub odpisuja co chcą pisalam kilka razy ile jestem po owu a one dalej to samo he he wole zostać z Wami,

    Sisi bedac z wsklepie zapomnialam kupic testu ha ha ha po czym przyszłam zrobiłam obiad i czuje sie strasznie ospale nie wiem czy ta pogoda tak na mnie działa bo pada czy to jakiś znak (dobry znak) bo spałam dobre 2h jak niemowlak ha ha .
    no i testu nie kupiłam
    a jak sie czuje w sumie normalnie ale ciekawość mnie zjada jak to każdego .
    Poczekam na spokojnie do poniedziałku zrobie Bete to juz bedzie jakos 12dni po Owulacji wiec myśle ze powinna już beta cos pokazac . :)

    MEGI 123, sisi lubią tę wiadomość

    ***musi być dobrze.*
    __________
  • Niezwykła Autorytet
    Postów: 776 396

    Wysłany: 5 października 2019, 17:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MEGI 123 wrote:
    mam pytanko, bo ze ból taki lekki tępy pełnego brzucha to luz ale raz po raz mam kłucie raz lewego raz prawego jajnika to normalne ?
    Jak długo może trwać plamienie implantacyjne?
    Wiesz też tak mam takie kucia wlasnie raz lewy jajnik raz prawy a raz w dole brzucha ,
    Sama nie wiem bo innych objawów brak.
    Ale nie nastawiam się że coś bedzie bo bede rozszczarowana co ma być to bedzie jak nie bede probowac dalej

    MEGI 123 lubi tę wiadomość

    ***musi być dobrze.*
    __________
  • adriette Ekspertka
    Postów: 194 237

    Wysłany: 5 października 2019, 18:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezwykła wrote:
    Wiesz też tak mam takie kucia wlasnie raz lewy jajnik raz prawy a raz w dole brzucha ,
    Sama nie wiem bo innych objawów brak.
    Ale nie nastawiam się że coś bedzie bo bede rozszczarowana co ma być to bedzie jak nie bede probowac dalej
    Dokładnie, nie ma co się nastawiac. Lepiej być mile zaskoczonym. Ja niemal w każdym cyklu miałam jakieś bóle owulacyjne, klucia, a w cyklu ciążowym nie miałam absolutnie żadnych objawów, więc różnie to bywa, ale wiadomo, my, starające się o dziecko wsluchujemy się w swój organizm.

    Skittles, Niezwykła lubią tę wiadomość

    AMH X 2018 - 0,75
    AMH IV 2019 - 0,43
    MTHFR A1298C - u.hetero.
    PAI-1 - u.homo.
    obniżone białka c i s
    antykoagulant toczniowy +
    ANA1 +
    V 2019 ciąża naturalna - poronienie zatrzymane w 8 tc
    XI 2019 lametta+pregnyl
  • Niezwykła Autorytet
    Postów: 776 396

    Wysłany: 5 października 2019, 19:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    adriette wrote:
    Dokładnie, nie ma co się nastawiac. Lepiej być mile zaskoczonym. Ja niemal w każdym cyklu miałam jakieś bóle owulacyjne, klucia, a w cyklu ciążowym nie miałam absolutnie żadnych objawów, więc różnie to bywa, ale wiadomo, my, starające się o dziecko wsluchujemy się w swój organizm.

    Ja natomiast przy dwóch ciążach mialam objawy typu bóle kucia po biegunkę i zawroty głowy Ciąże zdrowe :P :) także każdy organizm inaczej przechodzi ciąże ,
    Natomiast w jednej ciazy rzygałam jak olera a w drugiej wogole :P tylko zgaga :P

    ***musi być dobrze.*
    __________
  • sisi Autorytet
    Postów: 4094 3857

    Wysłany: 5 października 2019, 19:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MEGI 123 wrote:
    Fajnie brzmi córcia się wgryzala :) czytałam że implementacyjne do 3 dnia, do 18 tyg na Twoim miejscu to bym była naprawdę wystraszona :)
    I byłam, latałam do szpitala kilka razy i nic niepokojącego nie było widać 🤷‍♀️ Z tego co zaobserwowałam to ostatnio jest więcej plamiących dziewczyn niż tych nie plamiących.

    20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
    19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
    19/02/2021 Anielka 2860
  • sisi Autorytet
    Postów: 4094 3857

    Wysłany: 5 października 2019, 19:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezwykła wrote:
    Dziekuje Ci dobra kobietko za wyjaśnienie :)
    W ogóle zauważyłam ze tutaj na tym wątku są bardzo miłe i przyjaźnie nastawione osoby wątek żyje pełnią życia . wskoczyłam na inny wątek zadałąm dosłownie te pytanie same i mam wrażenie że tak dziewczyny nie czytają co sie pisze lub odpisuja co chcą pisalam kilka razy ile jestem po owu a one dalej to samo he he wole zostać z Wami,

    Sisi bedac z wsklepie zapomnialam kupic testu ha ha ha po czym przyszłam zrobiłam obiad i czuje sie strasznie ospale nie wiem czy ta pogoda tak na mnie działa bo pada czy to jakiś znak (dobry znak) bo spałam dobre 2h jak niemowlak ha ha .
    no i testu nie kupiłam
    a jak sie czuje w sumie normalnie ale ciekawość mnie zjada jak to każdego .
    Poczekam na spokojnie do poniedziałku zrobie Bete to juz bedzie jakos 12dni po Owulacji wiec myśle ze powinna już beta cos pokazac . :)
    Beta na pewno powinna wyjść już dodatnia, jeśli nie to szanse na ciążę będą niestety minimalne.
    Trzymam kciuki

    20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
    19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
    19/02/2021 Anielka 2860
  • Niezwykła Autorytet
    Postów: 776 396

    Wysłany: 5 października 2019, 19:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisi wrote:
    Beta na pewno powinna wyjść już dodatnia, jeśli nie to szanse na ciążę będą niestety minimalne.
    Trzymam kciuki
    Jasne że tak i żyje się dalej mnie tylko martwił ten duphston bo nigdy go przy ciąży nie brałam tak jak teraz i miałam mieszane odczucia czy mogę go dalej stosować czy zakloci mi to okres i okres się spóźni..

    ***musi być dobrze.*
    __________
  • sisi Autorytet
    Postów: 4094 3857

    Wysłany: 5 października 2019, 19:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezwykła wrote:
    Jasne że tak i żyje się dalej mnie tylko martwił ten duphston bo nigdy go przy ciąży nie brałam tak jak teraz i miałam mieszane odczucia czy mogę go dalej stosować czy zakloci mi to okres i okres się spóźni..
    Duphaston to sztuczny progesteron i póki hormon w organizmie jest wysoki to okres się nie pojawi. Ale nie martw się w niczym Ci nie zaszkodzi, jak tylko odstawisz to w ciągu paru dni się pojawi.

    Niezwykła lubi tę wiadomość

    20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
    19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
    19/02/2021 Anielka 2860
  • Niezwykła Autorytet
    Postów: 776 396

    Wysłany: 5 października 2019, 22:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisi wrote:
    Duphaston to sztuczny progesteron i póki hormon w organizmie jest wysoki to okres się nie pojawi. Ale nie martw się w niczym Ci nie zaszkodzi, jak tylko odstawisz to w ciągu paru dni się pojawi.
    Ok :) to tak zrobię mam strasznie niski poziom progesteronu dlatego mi go lekarz włączył.

    Dzis mi sie pojawił przezroczysty śluz - nie wiem co On może oznaczac bo zwykle miałam susze ha ha a 5dni do okresu wiec na bank nie powinnam tak mieć jak myslicie ?

    sisi lubi tę wiadomość

    ***musi być dobrze.*
    __________
  • Maggi Autorytet
    Postów: 3605 5198

    Wysłany: 6 października 2019, 01:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macia wrote:
    Hej. Czy któraś z Was podchodzila na protokole z primingiem estrogenowym? Standardowo bierze sie wtedy np estrofem w fazie lutealnej cyklu poprzedzajacego. Ja mam estrofem od 2 dc razem z zastrzykami. Czy któraś spotkala sie z takim postępowaniem?
    Ja miałam, ale brałam estrofem właśnie w fazie lutealnej w cyklu poprzedzającym stymulację

    Wiek 41 lat, MTHFR 677C-T ukł. hetero, PAI-1 4G ukł. homo
    Niedrożny prawy jajowód
    Początek starań z pomocą 11.2017, AMH 2.17
    3 cykle z clo 😢
    07.2018 AMH 2.32
    08.2018 krótki protokół lCSI 1 zarodek 3-dniowy 8A, beta <1 😢
    10.2018 krótki protokół lCSI 4BB i 3BB, beta <1 😢
    02.2019 długi protokół - 2 oocyty ❄️
    03.2019 start aku, supli itp.
    03.2019 AMH 1.16
    04.2019 krótki protokół - 2 oocyty, ICSI 4 oocytów - 4 CC,
    06.2019 transfer 4CC, beta <1😢
    07.2019 kwalifikacja do AZ
    07.2019 naturalny cud, beta 156 😍, 48h po beta 93,5, dzień później beta 66,7- ciąża biochemiczna 😢
    06.2020 AZ 4BB, 8 dpt. beta 40,1; 10 dpt. beta 51,3; 12 dpt. beta 94,3; 14 dpt. beta 246; 16 dpt. beta 596, 19 dpt jest pęcherzyk, 27 dpt puste jajo 💔
    09.2020 AZ 6AA, 8dpt. beta 165, 10 dpt. beta 382, 12 dpt. beta 660, 14 dpt. beta 1279, 27 dpt. ❤️...🙏🙏🙏
    9ewnflw1wegxal6g.png
  • Maggi Autorytet
    Postów: 3605 5198

    Wysłany: 6 października 2019, 01:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari wrote:
    U mnie każda ciąża była inna.Przy ostatniej pozytywnej becie byłam przekonana ,że nawet beta nie ruszy😉Ile dni minęło od owulacji?
    Nie mam pojęcia... nie wiem też czy w ogóle miałam owulację, bo nie monitorowałam cyklu...

    Wiek 41 lat, MTHFR 677C-T ukł. hetero, PAI-1 4G ukł. homo
    Niedrożny prawy jajowód
    Początek starań z pomocą 11.2017, AMH 2.17
    3 cykle z clo 😢
    07.2018 AMH 2.32
    08.2018 krótki protokół lCSI 1 zarodek 3-dniowy 8A, beta <1 😢
    10.2018 krótki protokół lCSI 4BB i 3BB, beta <1 😢
    02.2019 długi protokół - 2 oocyty ❄️
    03.2019 start aku, supli itp.
    03.2019 AMH 1.16
    04.2019 krótki protokół - 2 oocyty, ICSI 4 oocytów - 4 CC,
    06.2019 transfer 4CC, beta <1😢
    07.2019 kwalifikacja do AZ
    07.2019 naturalny cud, beta 156 😍, 48h po beta 93,5, dzień później beta 66,7- ciąża biochemiczna 😢
    06.2020 AZ 4BB, 8 dpt. beta 40,1; 10 dpt. beta 51,3; 12 dpt. beta 94,3; 14 dpt. beta 246; 16 dpt. beta 596, 19 dpt jest pęcherzyk, 27 dpt puste jajo 💔
    09.2020 AZ 6AA, 8dpt. beta 165, 10 dpt. beta 382, 12 dpt. beta 660, 14 dpt. beta 1279, 27 dpt. ❤️...🙏🙏🙏
    9ewnflw1wegxal6g.png
  • Maggi Autorytet
    Postów: 3605 5198

    Wysłany: 6 października 2019, 01:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari wrote:
    Skittles chyba ,no i właśnie w następnym cyklu zaciazyla naturalnie.
    Ja miałam identycznie, też zaciążyłam w cylku z primingiem, poprzedzającym stymulację, tyle, że u mnie skończyło się to cb...

    Wiek 41 lat, MTHFR 677C-T ukł. hetero, PAI-1 4G ukł. homo
    Niedrożny prawy jajowód
    Początek starań z pomocą 11.2017, AMH 2.17
    3 cykle z clo 😢
    07.2018 AMH 2.32
    08.2018 krótki protokół lCSI 1 zarodek 3-dniowy 8A, beta <1 😢
    10.2018 krótki protokół lCSI 4BB i 3BB, beta <1 😢
    02.2019 długi protokół - 2 oocyty ❄️
    03.2019 start aku, supli itp.
    03.2019 AMH 1.16
    04.2019 krótki protokół - 2 oocyty, ICSI 4 oocytów - 4 CC,
    06.2019 transfer 4CC, beta <1😢
    07.2019 kwalifikacja do AZ
    07.2019 naturalny cud, beta 156 😍, 48h po beta 93,5, dzień później beta 66,7- ciąża biochemiczna 😢
    06.2020 AZ 4BB, 8 dpt. beta 40,1; 10 dpt. beta 51,3; 12 dpt. beta 94,3; 14 dpt. beta 246; 16 dpt. beta 596, 19 dpt jest pęcherzyk, 27 dpt puste jajo 💔
    09.2020 AZ 6AA, 8dpt. beta 165, 10 dpt. beta 382, 12 dpt. beta 660, 14 dpt. beta 1279, 27 dpt. ❤️...🙏🙏🙏
    9ewnflw1wegxal6g.png
  • Maggi Autorytet
    Postów: 3605 5198

    Wysłany: 6 października 2019, 01:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezwykła wrote:
    Też tak sądzę poczekam do poniedziałku Na Bete myślę że wtedy będzie juz Ok tak?
    Co do duphastonu mam go non stop brac rozumiem-bo okres mam mieć w czwartek wiec w ten poniedzialek powinno już coś być jesli cos sie tam udało :P...
    a Jeśli chodzi o test ciążowy myslisz ze zaczekac czy zorbic jutro/? Czy tez za wczesnie.
    Nie rozumiem skąd wiesz, że okres ma być w czwartek, skoro nie wiesz, kiedy była owulacja??

    Wiek 41 lat, MTHFR 677C-T ukł. hetero, PAI-1 4G ukł. homo
    Niedrożny prawy jajowód
    Początek starań z pomocą 11.2017, AMH 2.17
    3 cykle z clo 😢
    07.2018 AMH 2.32
    08.2018 krótki protokół lCSI 1 zarodek 3-dniowy 8A, beta <1 😢
    10.2018 krótki protokół lCSI 4BB i 3BB, beta <1 😢
    02.2019 długi protokół - 2 oocyty ❄️
    03.2019 start aku, supli itp.
    03.2019 AMH 1.16
    04.2019 krótki protokół - 2 oocyty, ICSI 4 oocytów - 4 CC,
    06.2019 transfer 4CC, beta <1😢
    07.2019 kwalifikacja do AZ
    07.2019 naturalny cud, beta 156 😍, 48h po beta 93,5, dzień później beta 66,7- ciąża biochemiczna 😢
    06.2020 AZ 4BB, 8 dpt. beta 40,1; 10 dpt. beta 51,3; 12 dpt. beta 94,3; 14 dpt. beta 246; 16 dpt. beta 596, 19 dpt jest pęcherzyk, 27 dpt puste jajo 💔
    09.2020 AZ 6AA, 8dpt. beta 165, 10 dpt. beta 382, 12 dpt. beta 660, 14 dpt. beta 1279, 27 dpt. ❤️...🙏🙏🙏
    9ewnflw1wegxal6g.png
  • MEGI 123 Autorytet
    Postów: 424 605

    Wysłany: 6 października 2019, 05:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cz któraś z Was mierzyła temp w ciąży???
    Z 37.07 spadła mi na 36.89, to chyba niedobrze :(?
    Jestem przerażona 😰

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2019, 06:05

  • Ari Autorytet
    Postów: 6143 4946

    Wysłany: 6 października 2019, 09:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MEGI 123 wrote:
    Cz któraś z Was mierzyła temp w ciąży???
    Z 37.07 spadła mi na 36.89, to chyba niedobrze :(?
    Jestem przerażona 😰
    Przy implantacji też może spadać,by potem odbić.Mierzac temperaturę trzeba pamiętać,by mierzyć ja zawsze o tej samej godzinie przed wstawaniem z łóżka.Progesteron również zafalszowuje wynik.

    "Gdy staje się oczywiste, że nie mogę osiągnąć celu, nie porzucam go, zmieniam jedynie sposób działania." 07.17r. IUI :( 08.17r. IUI :( 09.17r. IUI :( 10.17r. IUI :( 11.17r. hbIMSI 7 oocytow, 4 zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow :( 03.18r. ICSI 2 oocytow, 2 zaplodbione, transfer 2, 10tydz.lyzeczkowanie :( 07.18r. IMSI 5 oocytow, 4zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow, za niska beta :( 01.19r. IMSI 1 oocyt , 0 zaplodnionych :( 07.19r. IMSI cykl naturalny modyfikowany 3 oocyty,3 zaplodnione, transfer 2,0 mrozakow. 11dp. beta 10,60; 13dp. beta 17,90; 16dp. beta 11,50👎
  • Ari Autorytet
    Postów: 6143 4946

    Wysłany: 6 października 2019, 09:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maggi wrote:
    Nie mam pojęcia... nie wiem też czy w ogóle miałam owulację, bo nie monitorowałam cyklu...
    Ilu dniowe masz zazwyczaj cykle?

    "Gdy staje się oczywiste, że nie mogę osiągnąć celu, nie porzucam go, zmieniam jedynie sposób działania." 07.17r. IUI :( 08.17r. IUI :( 09.17r. IUI :( 10.17r. IUI :( 11.17r. hbIMSI 7 oocytow, 4 zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow :( 03.18r. ICSI 2 oocytow, 2 zaplodbione, transfer 2, 10tydz.lyzeczkowanie :( 07.18r. IMSI 5 oocytow, 4zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow, za niska beta :( 01.19r. IMSI 1 oocyt , 0 zaplodnionych :( 07.19r. IMSI cykl naturalny modyfikowany 3 oocyty,3 zaplodnione, transfer 2,0 mrozakow. 11dp. beta 10,60; 13dp. beta 17,90; 16dp. beta 11,50👎
  • Maggi Autorytet
    Postów: 3605 5198

    Wysłany: 6 października 2019, 09:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari wrote:
    Ilu dniowe masz zazwyczaj cykle?
    32-35 dni

    Wiek 41 lat, MTHFR 677C-T ukł. hetero, PAI-1 4G ukł. homo
    Niedrożny prawy jajowód
    Początek starań z pomocą 11.2017, AMH 2.17
    3 cykle z clo 😢
    07.2018 AMH 2.32
    08.2018 krótki protokół lCSI 1 zarodek 3-dniowy 8A, beta <1 😢
    10.2018 krótki protokół lCSI 4BB i 3BB, beta <1 😢
    02.2019 długi protokół - 2 oocyty ❄️
    03.2019 start aku, supli itp.
    03.2019 AMH 1.16
    04.2019 krótki protokół - 2 oocyty, ICSI 4 oocytów - 4 CC,
    06.2019 transfer 4CC, beta <1😢
    07.2019 kwalifikacja do AZ
    07.2019 naturalny cud, beta 156 😍, 48h po beta 93,5, dzień później beta 66,7- ciąża biochemiczna 😢
    06.2020 AZ 4BB, 8 dpt. beta 40,1; 10 dpt. beta 51,3; 12 dpt. beta 94,3; 14 dpt. beta 246; 16 dpt. beta 596, 19 dpt jest pęcherzyk, 27 dpt puste jajo 💔
    09.2020 AZ 6AA, 8dpt. beta 165, 10 dpt. beta 382, 12 dpt. beta 660, 14 dpt. beta 1279, 27 dpt. ❤️...🙏🙏🙏
    9ewnflw1wegxal6g.png
  • MEGI 123 Autorytet
    Postów: 424 605

    Wysłany: 6 października 2019, 09:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari wrote:
    Przy implantacji też może spadać,by potem odbić.Mierzac temperaturę trzeba pamiętać,by mierzyć ja zawsze o tej samej godzinie przed wstawaniem z łóżka.Progesteron również zafalszowuje wynik.
    Mam nadzieję że to przez implantacje, codziennie sobie mówię że mierze ostatni raz a i tak potem niepotrzebnie się stresuję.
    Zeswiruje do piątku, wizyty u prof

    Maggi lubi tę wiadomość

  • Maggi Autorytet
    Postów: 3605 5198

    Wysłany: 6 października 2019, 09:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MEGI 123 wrote:
    Mam nadzieję że to przez implantacje, codziennie sobie mówię że mierze ostatni raz a i tak potem niepotrzebnie się stresuję.
    Zeswiruje do piątku, wizyty u prof
    Powtórz betę 😀

    Wiek 41 lat, MTHFR 677C-T ukł. hetero, PAI-1 4G ukł. homo
    Niedrożny prawy jajowód
    Początek starań z pomocą 11.2017, AMH 2.17
    3 cykle z clo 😢
    07.2018 AMH 2.32
    08.2018 krótki protokół lCSI 1 zarodek 3-dniowy 8A, beta <1 😢
    10.2018 krótki protokół lCSI 4BB i 3BB, beta <1 😢
    02.2019 długi protokół - 2 oocyty ❄️
    03.2019 start aku, supli itp.
    03.2019 AMH 1.16
    04.2019 krótki protokół - 2 oocyty, ICSI 4 oocytów - 4 CC,
    06.2019 transfer 4CC, beta <1😢
    07.2019 kwalifikacja do AZ
    07.2019 naturalny cud, beta 156 😍, 48h po beta 93,5, dzień później beta 66,7- ciąża biochemiczna 😢
    06.2020 AZ 4BB, 8 dpt. beta 40,1; 10 dpt. beta 51,3; 12 dpt. beta 94,3; 14 dpt. beta 246; 16 dpt. beta 596, 19 dpt jest pęcherzyk, 27 dpt puste jajo 💔
    09.2020 AZ 6AA, 8dpt. beta 165, 10 dpt. beta 382, 12 dpt. beta 660, 14 dpt. beta 1279, 27 dpt. ❤️...🙏🙏🙏
    9ewnflw1wegxal6g.png
‹‹ 1241 1242 1243 1244 1245 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ