Forum Starając się z pomocą medyczną IN VITRO z niskim AMH
Odpowiedz

IN VITRO z niskim AMH

Oceń ten wątek:
  • Ari Autorytet
    Postów: 6143 4946

    Wysłany: 2 listopada 2019, 13:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała86 wrote:
    Dalej bolą , a noc była fatalna , jak się próbuje ruszać to łapie mnie mocny skurcz , mam nadzieje ze to nie dochodzi do macicy . Jak chodzę to jest lepiej wiec staram się chodzić .
    Z tego ,co opisujesz może masz ucisk na nerw.To minie,ale ból może trwać długo.Pomoc w bolu może basen,tyle,ze Ty nie możesz,akupunktura ,wszystko ,co rozluźnia mięśnie.

    "Gdy staje się oczywiste, że nie mogę osiągnąć celu, nie porzucam go, zmieniam jedynie sposób działania." 07.17r. IUI :( 08.17r. IUI :( 09.17r. IUI :( 10.17r. IUI :( 11.17r. hbIMSI 7 oocytow, 4 zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow :( 03.18r. ICSI 2 oocytow, 2 zaplodbione, transfer 2, 10tydz.lyzeczkowanie :( 07.18r. IMSI 5 oocytow, 4zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow, za niska beta :( 01.19r. IMSI 1 oocyt , 0 zaplodnionych :( 07.19r. IMSI cykl naturalny modyfikowany 3 oocyty,3 zaplodnione, transfer 2,0 mrozakow. 11dp. beta 10,60; 13dp. beta 17,90; 16dp. beta 11,50👎
  • Ari Autorytet
    Postów: 6143 4946

    Wysłany: 2 listopada 2019, 13:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari wrote:
    Z tego ,co opisujesz może masz ucisk na nerw.To minie,ale ból może trwać długo.Pomoc w bolu może basen,tyle,ze Ty nie możesz,akupunktura ,wszystko ,co rozluźnia mięśnie.
    A zażywaj nospe ,by ze stresu nie doprowadzić do skurczów .

    sisi lubi tę wiadomość

    "Gdy staje się oczywiste, że nie mogę osiągnąć celu, nie porzucam go, zmieniam jedynie sposób działania." 07.17r. IUI :( 08.17r. IUI :( 09.17r. IUI :( 10.17r. IUI :( 11.17r. hbIMSI 7 oocytow, 4 zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow :( 03.18r. ICSI 2 oocytow, 2 zaplodbione, transfer 2, 10tydz.lyzeczkowanie :( 07.18r. IMSI 5 oocytow, 4zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow, za niska beta :( 01.19r. IMSI 1 oocyt , 0 zaplodnionych :( 07.19r. IMSI cykl naturalny modyfikowany 3 oocyty,3 zaplodnione, transfer 2,0 mrozakow. 11dp. beta 10,60; 13dp. beta 17,90; 16dp. beta 11,50👎
  • Mała86 Autorytet
    Postów: 2021 2936

    Wysłany: 2 listopada 2019, 13:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari wrote:
    Z tego ,co opisujesz może masz ucisk na nerw.To minie,ale ból może trwać długo.Pomoc w bolu może basen,tyle,ze Ty nie możesz,akupunktura ,wszystko ,co rozluźnia mięśnie.

    No dokładnie tak jest , ale nic co ulży w bolu nie mogę teraz robić , ani sauna , ani ciepłe okłady ani kąpiel . Stosuje aku ale nawet babka od Alu mówi se w takim wypadku to potrwa długi . Zastanawiam się czy jest jakaś maść jaka mogłabym użyć 🤔

    I zastanawiam się jeszcze czy powinnam się jakoś czuć po transferze ?? Bo szczerze mówiąc oprócz bolu pleców to nie czuje nic nowego🤷🏻‍♀️🤔?

    Laparotomia rak jajnika 2014
    chemioterapia 2014
    AMH 2015 0,05
    AMH 2018 0,3
    IVF 02.2019 dwa pęcherzyki, brak transferu :(
    MTHFR układ homoz. 677C-T
    IVF 11.2019 8 pęcherzyków , 2 jajeczka, 1 zapłodnione , transfer 3-dnio., 10 -komór. :(
  • Ari Autorytet
    Postów: 6143 4946

    Wysłany: 2 listopada 2019, 13:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja90 wrote:
    Monalisar podaj kilka przepisów na thermomix prosze :))
    Mozecie się ze mnie śmiać,ale ja w tym termomiksie nie umiem gotować 😁Wole swojego robota bosh mum ,garnek na parę.W termomiksie nic z moich przepisów i inspiracji mi nie wychodzi .

    "Gdy staje się oczywiste, że nie mogę osiągnąć celu, nie porzucam go, zmieniam jedynie sposób działania." 07.17r. IUI :( 08.17r. IUI :( 09.17r. IUI :( 10.17r. IUI :( 11.17r. hbIMSI 7 oocytow, 4 zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow :( 03.18r. ICSI 2 oocytow, 2 zaplodbione, transfer 2, 10tydz.lyzeczkowanie :( 07.18r. IMSI 5 oocytow, 4zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow, za niska beta :( 01.19r. IMSI 1 oocyt , 0 zaplodnionych :( 07.19r. IMSI cykl naturalny modyfikowany 3 oocyty,3 zaplodnione, transfer 2,0 mrozakow. 11dp. beta 10,60; 13dp. beta 17,90; 16dp. beta 11,50👎
  • Ari Autorytet
    Postów: 6143 4946

    Wysłany: 2 listopada 2019, 13:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała86 wrote:
    No dokładnie tak jest , ale nic co ulży w bolu nie mogę teraz robić , ani sauna , ani ciepłe okłady ani kąpiel . Stosuje aku ale nawet babka od Alu mówi se w takim wypadku to potrwa długi . Zastanawiam się czy jest jakaś maść jaka mogłabym użyć 🤔

    I zastanawiam się jeszcze czy powinnam się jakoś czuć po transferze ?? Bo szczerze mówiąc oprócz bolu pleców to nie czuje nic nowego🤷🏻‍♀️🤔?
    Na odczucia za wczesnie,chyba okłady raczej zimne,ale tu lepiej by zobaczył to Twoj lekarz( no chyba,ze paracetamol by tylko przypisal😁).Na maści uważaj,wiele z nich ma ibuprofen działający jak antykoncepcja. Zawierają również olejki eteryczne,a wiele z nich może szkodzic.Moze masz jakąś kamizelkę usztywniajaca?

    "Gdy staje się oczywiste, że nie mogę osiągnąć celu, nie porzucam go, zmieniam jedynie sposób działania." 07.17r. IUI :( 08.17r. IUI :( 09.17r. IUI :( 10.17r. IUI :( 11.17r. hbIMSI 7 oocytow, 4 zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow :( 03.18r. ICSI 2 oocytow, 2 zaplodbione, transfer 2, 10tydz.lyzeczkowanie :( 07.18r. IMSI 5 oocytow, 4zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow, za niska beta :( 01.19r. IMSI 1 oocyt , 0 zaplodnionych :( 07.19r. IMSI cykl naturalny modyfikowany 3 oocyty,3 zaplodnione, transfer 2,0 mrozakow. 11dp. beta 10,60; 13dp. beta 17,90; 16dp. beta 11,50👎
  • Mała86 Autorytet
    Postów: 2021 2936

    Wysłany: 2 listopada 2019, 14:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari wrote:
    Na odczucia za wczesnie,chyba okłady raczej zimne,ale tu lepiej by zobaczył to Twoj lekarz( no chyba,ze paracetamol by tylko przypisal😁).Na maści uważaj,wiele z nich ma ibuprofen działający jak antykoncepcja. Zawierają również olejki eteryczne,a wiele z nich może szkodzic.Moze masz jakąś kamizelkę usztywniajaca?

    No byłam u lekarza I zgadnij co?
    dostałam paracetamol !!
    I tyle
    Powiedzieli żebym nie usztywniają tylko chodziła wiec chodzę .
    No nic jakoś przeżyje żeby tylko zakończenie było dobre tej historii ;)

    Laparotomia rak jajnika 2014
    chemioterapia 2014
    AMH 2015 0,05
    AMH 2018 0,3
    IVF 02.2019 dwa pęcherzyki, brak transferu :(
    MTHFR układ homoz. 677C-T
    IVF 11.2019 8 pęcherzyków , 2 jajeczka, 1 zapłodnione , transfer 3-dnio., 10 -komór. :(
  • Ari Autorytet
    Postów: 6143 4946

    Wysłany: 2 listopada 2019, 14:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała86 wrote:
    No byłam u lekarza I zgadnij co?
    dostałam paracetamol !!
    I tyle
    Powiedzieli żebym nie usztywniają tylko chodziła wiec chodzę .
    No nic jakoś przeżyje żeby tylko zakończenie było dobre tej historii ;)
    😱😱😱Po co tym lekarzom studia medyczne,staże,praktyki?Jeszcze przed powinnaś dostać tabletki( ale nie paracetamol),heparyne raczej obowiazkowo.

    "Gdy staje się oczywiste, że nie mogę osiągnąć celu, nie porzucam go, zmieniam jedynie sposób działania." 07.17r. IUI :( 08.17r. IUI :( 09.17r. IUI :( 10.17r. IUI :( 11.17r. hbIMSI 7 oocytow, 4 zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow :( 03.18r. ICSI 2 oocytow, 2 zaplodbione, transfer 2, 10tydz.lyzeczkowanie :( 07.18r. IMSI 5 oocytow, 4zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow, za niska beta :( 01.19r. IMSI 1 oocyt , 0 zaplodnionych :( 07.19r. IMSI cykl naturalny modyfikowany 3 oocyty,3 zaplodnione, transfer 2,0 mrozakow. 11dp. beta 10,60; 13dp. beta 17,90; 16dp. beta 11,50👎
  • Mała86 Autorytet
    Postów: 2021 2936

    Wysłany: 2 listopada 2019, 14:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari wrote:
    😱😱😱Po co tym lekarzom studia medyczne,staże,praktyki?Jeszcze przed powinnaś dostać tabletki( ale nie paracetamol),heparyne raczej obowiazkowo.

    Nie dostałam heparyny i ten kompleks vit B tez kazali odstawić .
    Jednak powiedzieli ze może działać trująco na embrion a do dwóch tygodni nie da się zaszkodzić i jak test wyjdzie pozytywnie to wtedy zajemie się mną endokrynolog.
    Nawet nie chce nad tym zbytnio rozmyślać bo tylko będę się denerwować a i tak nie za wiele mogę zrobić .

    Laparotomia rak jajnika 2014
    chemioterapia 2014
    AMH 2015 0,05
    AMH 2018 0,3
    IVF 02.2019 dwa pęcherzyki, brak transferu :(
    MTHFR układ homoz. 677C-T
    IVF 11.2019 8 pęcherzyków , 2 jajeczka, 1 zapłodnione , transfer 3-dnio., 10 -komór. :(
  • Nadzieja90 Autorytet
    Postów: 1479 831

    Wysłany: 2 listopada 2019, 15:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari wrote:
    Mozecie się ze mnie śmiać,ale ja w tym termomiksie nie umiem gotować 😁Wole swojego robota bosh mum ,garnek na parę.W termomiksie nic z moich przepisów i inspiracji mi nie wychodzi .
    Ha ha ja tez dlatego pytam

    Ari lubi tę wiadomość

  • MEGI 123 Autorytet
    Postów: 424 605

    Wysłany: 2 listopada 2019, 15:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przepraszam że tu pytam ale na innym forum dziewczyny nie są tak aktywne. Czy ból w ciąży w 8 t to normalne, wczoraj mialam taki jakby miesiaczkowy i dzisiaj też, nawet rajstopy cz jakakokwiek guma mnie drażnią ns brzuchu?

  • Ari Autorytet
    Postów: 6143 4946

    Wysłany: 2 listopada 2019, 15:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała86 wrote:
    Nie dostałam heparyny i ten kompleks vit B tez kazali odstawić .
    Jednak powiedzieli ze może działać trująco na embrion a do dwóch tygodni nie da się zaszkodzić i jak test wyjdzie pozytywnie to wtedy zajemie się mną endokrynolog.
    Nawet nie chce nad tym zbytnio rozmyślać bo tylko będę się denerwować a i tak nie za wiele mogę zrobić .
    Niestety w ciazy niewiele można pomóc.Jesli masz możliwość,to heparyne stosuj ,dobre po urazach i dla malucha.Do tego magnez i wapń. Te minerały łagodzą skurcze mięśni.Zrobilam zdjęcie cwiczenia,które może pomóc w zlagodzeniu,może bedziesz chciała skorzystać.W lewym górnym rogu: https://zapodaj.net/7b4d5c9aa62e2.jpg.html

    "Gdy staje się oczywiste, że nie mogę osiągnąć celu, nie porzucam go, zmieniam jedynie sposób działania." 07.17r. IUI :( 08.17r. IUI :( 09.17r. IUI :( 10.17r. IUI :( 11.17r. hbIMSI 7 oocytow, 4 zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow :( 03.18r. ICSI 2 oocytow, 2 zaplodbione, transfer 2, 10tydz.lyzeczkowanie :( 07.18r. IMSI 5 oocytow, 4zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow, za niska beta :( 01.19r. IMSI 1 oocyt , 0 zaplodnionych :( 07.19r. IMSI cykl naturalny modyfikowany 3 oocyty,3 zaplodnione, transfer 2,0 mrozakow. 11dp. beta 10,60; 13dp. beta 17,90; 16dp. beta 11,50👎
  • Ari Autorytet
    Postów: 6143 4946

    Wysłany: 2 listopada 2019, 15:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MEGI 123 wrote:
    Dziewczyny przepraszam że tu pytam ale na innym forum dziewczyny nie są tak aktywne. Czy ból w ciąży w 8 t to normalne, wczoraj mialam taki jakby miesiaczkowy i dzisiaj też, nawet rajstopy cz jakakokwiek guma mnie drażnią ns brzuchu?
    Zawsze w ciazy lepiej konsultować każde niepokojące objawy,choć wydają się typowe dla ciazy.A twardnieje Ci brzuch?

    "Gdy staje się oczywiste, że nie mogę osiągnąć celu, nie porzucam go, zmieniam jedynie sposób działania." 07.17r. IUI :( 08.17r. IUI :( 09.17r. IUI :( 10.17r. IUI :( 11.17r. hbIMSI 7 oocytow, 4 zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow :( 03.18r. ICSI 2 oocytow, 2 zaplodbione, transfer 2, 10tydz.lyzeczkowanie :( 07.18r. IMSI 5 oocytow, 4zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow, za niska beta :( 01.19r. IMSI 1 oocyt , 0 zaplodnionych :( 07.19r. IMSI cykl naturalny modyfikowany 3 oocyty,3 zaplodnione, transfer 2,0 mrozakow. 11dp. beta 10,60; 13dp. beta 17,90; 16dp. beta 11,50👎
  • MEGI 123 Autorytet
    Postów: 424 605

    Wysłany: 2 listopada 2019, 15:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari wrote:
    Zawsze w ciazy lepiej konsultować każde niepokojące objawy,choć wydają się typowe dla ciazy.A twardnieje Ci brzuch?
    Tak. Mam taki większy trochę dlatego dżinsy mnie dusza też.
    Prof mam dopiero 7 list na sprawdzenie bicia 💛

  • Ari Autorytet
    Postów: 6143 4946

    Wysłany: 2 listopada 2019, 15:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MEGI 123 wrote:
    Tak. Mam taki większy trochę dlatego dżinsy mnie dusza też.
    Prof mam dopiero 7 list na sprawdzenie bicia 💛
    To lepiej nospe weź,może poproś mimo wszystko o wizytę w poniedziałek,będziesz spokojniejsza.

    "Gdy staje się oczywiste, że nie mogę osiągnąć celu, nie porzucam go, zmieniam jedynie sposób działania." 07.17r. IUI :( 08.17r. IUI :( 09.17r. IUI :( 10.17r. IUI :( 11.17r. hbIMSI 7 oocytow, 4 zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow :( 03.18r. ICSI 2 oocytow, 2 zaplodbione, transfer 2, 10tydz.lyzeczkowanie :( 07.18r. IMSI 5 oocytow, 4zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow, za niska beta :( 01.19r. IMSI 1 oocyt , 0 zaplodnionych :( 07.19r. IMSI cykl naturalny modyfikowany 3 oocyty,3 zaplodnione, transfer 2,0 mrozakow. 11dp. beta 10,60; 13dp. beta 17,90; 16dp. beta 11,50👎
  • Mała86 Autorytet
    Postów: 2021 2936

    Wysłany: 2 listopada 2019, 15:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari wrote:
    Niestety w ciazy niewiele można pomóc.Jesli masz możliwość,to heparyne stosuj ,dobre po urazach i dla malucha.Do tego magnez i wapń. Te minerały łagodzą skurcze mięśni.Zrobilam zdjęcie cwiczenia,które może pomóc w zlagodzeniu,może bedziesz chciała skorzystać.W lewym górnym rogu: https://zapodaj.net/7b4d5c9aa62e2.jpg.html

    Dziękuje 😘

    Laparotomia rak jajnika 2014
    chemioterapia 2014
    AMH 2015 0,05
    AMH 2018 0,3
    IVF 02.2019 dwa pęcherzyki, brak transferu :(
    MTHFR układ homoz. 677C-T
    IVF 11.2019 8 pęcherzyków , 2 jajeczka, 1 zapłodnione , transfer 3-dnio., 10 -komór. :(
  • Mała86 Autorytet
    Postów: 2021 2936

    Wysłany: 2 listopada 2019, 15:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MEGI 123 wrote:
    Dziewczyny przepraszam że tu pytam ale na innym forum dziewczyny nie są tak aktywne. Czy ból w ciąży w 8 t to normalne, wczoraj mialam taki jakby miesiaczkowy i dzisiaj też, nawet rajstopy cz jakakokwiek guma mnie drażnią ns brzuchu?


    Niestety nie pomogę bo nie mam doświadczenia,
    Ale mam nadziej ze to nic takiego i szybko minie 😘

    MEGI 123 lubi tę wiadomość

    Laparotomia rak jajnika 2014
    chemioterapia 2014
    AMH 2015 0,05
    AMH 2018 0,3
    IVF 02.2019 dwa pęcherzyki, brak transferu :(
    MTHFR układ homoz. 677C-T
    IVF 11.2019 8 pęcherzyków , 2 jajeczka, 1 zapłodnione , transfer 3-dnio., 10 -komór. :(
  • sisi Autorytet
    Postów: 4082 3833

    Wysłany: 2 listopada 2019, 16:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała86 wrote:
    No dokładnie tak jest , ale nic co ulży w bolu nie mogę teraz robić , ani sauna , ani ciepłe okłady ani kąpiel . Stosuje aku ale nawet babka od Alu mówi se w takim wypadku to potrwa długi . Zastanawiam się czy jest jakaś maść jaka mogłabym użyć 🤔

    I zastanawiam się jeszcze czy powinnam się jakoś czuć po transferze ?? Bo szczerze mówiąc oprócz bolu pleców to nie czuje nic nowego🤷🏻‍♀️🤔?
    Wiem, że maści przeciwzapalnych raczej nie można chociaż na tak wczesnym etapie nie powinna mieć żadnego wpływu na zarodek.
    Odczucia jeśli jakieś masz są raczej subiektywne, prawdziwe objawy przychodzą dopiero w 5-6 tygodniu 😉
    Ja tydzień-dwa po punkcji zaczęłam odczuwać mega pragnienie, zgagę wieczorami i ból piersi też głównie wieczorami ale to od dużych dawek progesteronu (800 mg cyclogestu)

    Mała86 lubi tę wiadomość

    m3sxyx8dqmb310pu.png
    20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
    19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
  • sisi Autorytet
    Postów: 4082 3833

    Wysłany: 2 listopada 2019, 16:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MEGI 123 wrote:
    Dziewczyny przepraszam że tu pytam ale na innym forum dziewczyny nie są tak aktywne. Czy ból w ciąży w 8 t to normalne, wczoraj mialam taki jakby miesiaczkowy i dzisiaj też, nawet rajstopy cz jakakokwiek guma mnie drażnią ns brzuchu?
    Macica się rozciąga więc wszelkiego radzaju bóle są normalne, chyba, że bardzo mocno boli i nospa nie pomaga to poszłabym do lekarza.

    MEGI 123 lubi tę wiadomość

    m3sxyx8dqmb310pu.png
    20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
    19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
  • Chcę być mamą Autorytet
    Postów: 824 1105

    Wysłany: 2 listopada 2019, 16:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skittles wrote:
    Widzisz, o tym nie slyszalam, jadlam te produkty, a tez mam problemy z tsh. Ja sie nie znam na dietetyce, ale te dziewczyny z AP sa po studiach z odzywiania I mozesz sie je o to zapytac np na webinarze 🙃. Mysle, ze warto...

    No właśnie to dobry pomysł. Sama ostatnio wyczytalam te produkty i szczerze staralam się ich unikać. Właśnie ten e-book jest polecany przy problemami z tarczyca i Hashimoto A jednak te produkty się tam znajdują. Ale dziewczyny raczej wiedzą co robia.

    [link=https://www.suwaczki.com/]oar8s65g3pfujggo.png[/link]

    Przestań bać się tego, co może pójść źle.
    Skup się na tym, co może pójść dobrze.


    Amh 0.42 -2019
    Amh 0.84- 2018
    Jeden drozny jajowod
    06.2018 ivf 2/5 😕😕
    12.2018 ciąża- 7 tyg.- poronienie
    06.2019 icsi- 0 zaplodnionych

    Od 07.2019 - Novum
    Tsh 1.8, podwyższona prolaktyna, torbiele
    Od 12.2019- antykoncepcja
    02.2020-punkcja torbieli 😟
    04.2020
    31dc- beta hCG 251
    33 dc.-635
    04.05. 6+1 ❤💍
    Bądź silny maluszku 🙏 walcz...
    20.07-185gram 💗
    23tc- 448 g
    26tc-710g
    30tc-1240g
    33tc-1500g
    35tc- 2240g
  • Ari Autorytet
    Postów: 6143 4946

    Wysłany: 2 listopada 2019, 16:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisi wrote:
    Macica się rozciąga więc wszelkiego radzaju bóle są normalne, chyba, że bardzo mocno boli i nospa nie pomaga to poszłabym do lekarza.
    Przy twardnieniu nospa moze okazać się obowiazkowa,koleżanka tak miala,musiała stawiać się na wizyty i dr zwiększał jej dawki indywidualnie,potem jeszcze cos tam dostała.Pamietam,ze lekarz pytał się jej wlasnie o twardnienie brzucha.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2019, 16:28

    "Gdy staje się oczywiste, że nie mogę osiągnąć celu, nie porzucam go, zmieniam jedynie sposób działania." 07.17r. IUI :( 08.17r. IUI :( 09.17r. IUI :( 10.17r. IUI :( 11.17r. hbIMSI 7 oocytow, 4 zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow :( 03.18r. ICSI 2 oocytow, 2 zaplodbione, transfer 2, 10tydz.lyzeczkowanie :( 07.18r. IMSI 5 oocytow, 4zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow, za niska beta :( 01.19r. IMSI 1 oocyt , 0 zaplodnionych :( 07.19r. IMSI cykl naturalny modyfikowany 3 oocyty,3 zaplodnione, transfer 2,0 mrozakow. 11dp. beta 10,60; 13dp. beta 17,90; 16dp. beta 11,50👎
‹‹ 1329 1330 1331 1332 1333 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego