X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną IN VITRO z niskim AMH
Odpowiedz

IN VITRO z niskim AMH

Oceń ten wątek:
  • Liolia Autorytet
    Postów: 1120 1772

    Wysłany: 28 października 2020, 16:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    gonia729 wrote:
    Myśle ze nifty warto zrobić dla własnego spokoju zwłaszcza w tych czasach, możesz tez wcześniej dowiedzieć się jaka będzie plec 🙂 Mnie to bardzo ciekawiło. Pappe robię dlatego ze mam za darmo ze względu na wiek. Gdyby nie to nie wiem czy bym się zdecydowała bo słyszałam ze wynik nie zawsze jest wiarygodny
    Gonią, Powiedz proszę jeszcze jak wygląda Nace w krio? Tylko pobranie krwi? Czy jest jakaś wizyta z usg? Bo niby umowiaja do Agi albo do profesora, a ja nie kumam o co w tej wizycie chodzi...

    mhsv20mmalgee65z.png
    39 l., AMH 11.2018-0.45, 9.2020-0.569, endometrioza, kir aa, nk 23%
    💥Novum
    💫11.2018 - ICSI krótki, 2kom, 1 zarodek w 3dn 10 blastomerów :(
    🗯1.2019 - histeroskopia- liczne mikropolipy.
    💫04.2019 - ICSI cykl natur., 4kom, 2 zarodki w 2dn 2 i 3 blastomery :(
    💫07.2019 - ICSI cykl natur., 2kom, 2 zarodki w 3dn 14+AH i 6 blastomerów :(
    🗯10.2019 - histeroskopia ok, endo wyrównany.
    💫11.2019 - ICSI cykl natur., 0kom :(
    💥Kriobank
    💫12.2019 - ICSI krotki, 1kom w 2dn 2B :(
    💫2-4.2020 - ICSI ultra długi + testosteron + HW, 6kom, 3zarodki w 5dn. ET- 4AB, 7dpt - 22,79, 10- 24,7, 11- 31,9, 13-15,5 cb(*) ❄❄
    ☃️5.2020 - jedna ❄ nie rozmroziła się, FET ❄2BB, 7dpt-9.49, 9-15.6, 11-0 cb(*).
    💫7-9.2020 - ICSI ultra długi+ testosteron + HW, 2kom, 5dn - 2BB. ET - 7dpt-40, 9-90, 11-140, 13-249, 15-543, 18-1574, 21-3910, 25-13539, 29 - ❤
    30.05.2021👶Mark
    💫2.2022- ICSI krotki, 1kom, 5dn - 2AB. ET :(
  • Monalisar Autorytet
    Postów: 1313 2305

    Wysłany: 28 października 2020, 18:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liolia wrote:
    Aga poleca Nace, bo u nich to robią no i prawdopodobnie mogą pociągnąć więcej info jak by coś było źle... No i zastanawiamy się.. nifty ma większy zakres ale mówią że więcej błędów, no i Skittles mówiła że jest jakaś sprawa w sądzie z powodu nifty, ale widzę że dużo dziewczyn akurat nifty robią...
    Mój lekarz też odradzał Nifty, miał kilka pacjentek z błędami po tym teście.
    W sumie zakres wszystkich testów jest podobny i określa ryzyko tych samych chórob.
    Ja bym się zdecydowała na Panoramę.

    Liolia, Maggi, Kla_Mum lubią tę wiadomość

    atdchdgexzsa3c7x.png

    AMH 1,11-grudzien 2018
    AMH 0,67-pazdziernik 2019
    Mutacja MTHFR heterozygota
    04.2019 ciąża naturalna-poronienie 7 tc.
    10.2019 ciąża naturalna
    21.11.2019 bije serduszko ♥️
    04.07.2020 Pola jest już z Nami 3480 g 52 cm
  • gonia729 Autorytet
    Postów: 1349 1462

    Wysłany: 28 października 2020, 21:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liolia wrote:
    Gonią, Powiedz proszę jeszcze jak wygląda Nace w krio? Tylko pobranie krwi? Czy jest jakaś wizyta z usg? Bo niby umowiaja do Agi albo do profesora, a ja nie kumam o co w tej wizycie chodzi...
    Ja nie miałam wizyty, chociaż tez mi tak babki mówiły ze dr musi dać mi jakieś zlecenie. Przyszłam z samego rana pobrały mi krew dały jakiś papier do podpisania i powiedziały ze 2 tyg trzeba czekać na wynik. Po tygodniu dr zadzwoniła do mnie i powiedziała jaki wynik.

    Kla_Mum, Liolia, Maggi, Cherry78 lubią tę wiadomość

    zem3h371z4hl4les.png
    37 lat,IV 2019 AMH - 1,31, 11.19 AMH - 0,87
    Kriobank, I ET - nieudany :(, jeden zarodek 7B
    II ET - 2AA :),7 dpt - beta 39, synek ❤️
    10.2021. - beta 6, cb 💔
    01.2022- 28 dc beta 40, 30dc- 200, 32dc -836, 10 t.c puste 2 jaja 💔💔
  • Ja anka Autorytet
    Postów: 475 297

    Wysłany: 29 października 2020, 07:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maggi wrote:
    Tak, polecam relanium, ładnie relaksuje macicę. Pierwsza dawka wieczorem koło 18 w przeddzień transferu, potem na godzinę przed transferem i o 18 i potem przez 3 dni rano i wieczorem.
    Można w miarę normalnie po tym funkcjonować?

    33 lata, amh 0,6; 2 inseminacje, 3 IV, 5 transferow, za każdym Razem Beta nie drgnela.

    Szczepienia limfocytami.

    11.2020 Kriobank. Zgłosiliśmy się po ostatni zarodek). Dr zaproponowala lekka stymulacje letrozolem. Trzy blastocysty. Jedna podana (szósty transfer) - 14.12.2020. - jest ❤️.
    Cykl przed udanym transferem prograf. Później encortolon, accofil, atosiban, intralipid, fraxiparine, acard.

    17.06 w 32tc na świat przyszła Zosia
  • Kla_Mum Autorytet
    Postów: 886 1454

    Wysłany: 29 października 2020, 07:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja anka wrote:
    Można w miarę normalnie po tym funkcjonować?

    W miarę tak...ale na pewno nabierasz dystansu i trochę jest Ci wszystko jedno 😉 Mi zażywanie relanium bardzo się spodobało, ale pewnie każda z nas będzie miała inne odczucia.

    Cherry78, Miracle, Maggi lubią tę wiadomość

    Ona: AMH 1,32, FSH: 5,82, LH: 3,47
    43 lata
    PAI hetero, MTHFR a1298c hetero, dwurożna macica, hipoglikemia reaktywna, niedoczynność tarczycy, wygasające PCOS?
    On: wyniki nasienia w miarę ok

    5IVF - Kriobank Białystok (8.2020) - lekka stymulacja lamettą - 2 komórki, 1 morulka 💝:
    7dpt - 21,9; 9 dpt - 100,7; 12 dpt - 392; 16dpt - 3927; 26 dpt - jest ❤️!

    82do3e5e1vm21v9s.png
  • Miracle Autorytet
    Postów: 2641 4434

    Wysłany: 29 października 2020, 09:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maggi wrote:
    Nie, ale w cytokinach mam namieszane i wolę nie ryzykować...

    Oczywiscie, bardzo dobrze ze bierzesz <3 Kiedy USG? W przyszly wtorek?

    Maggi, Cherry78 lubią tę wiadomość

    Mn30p1.png


    21.08.21 Liam <3 2800g,48cm miłości

    10.11- Histeroskopia (usuniecie polipa)
    ERA, EMMA, ALICE Test- Endometrium Receptywne
    28 grudzień-crio transfer 🧚🏻❤️🙏
    4 styczeń- 7dpt Beta HCG 22,70 🙏
    7 styczeń - 10dpt Beta HCG 95.40🙏
    11 styczeń- 14dpt Beta HCG 791.40 🙏
    20 styczeń- 23 dpt pierwsze USG Mamy ❤️
    19 marca- Jestem chlopcem 👶🏻🧸

    🧚🏻“Om Hreem Yoginim Yogini Yogeswari Yoga Bhayankari Sakala Sthavara
    Jangamasya Mukha Hridayam Mama Vasam akarsha Akarshaya Namaha!””🧚‍♀️
  • Maggi Autorytet
    Postów: 3605 5198

    Wysłany: 29 października 2020, 09:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja anka wrote:
    Można w miarę normalnie po tym funkcjonować?
    Tak, ale nie można prowadzić auta.

    Cherry78 lubi tę wiadomość

    Wiek 41 lat, MTHFR 677C-T ukł. hetero, PAI-1 4G ukł. homo
    Niedrożny prawy jajowód
    Początek starań z pomocą 11.2017, AMH 2.17
    3 cykle z clo 😢
    07.2018 AMH 2.32
    08.2018 krótki protokół lCSI 1 zarodek 3-dniowy 8A, beta <1 😢
    10.2018 krótki protokół lCSI 4BB i 3BB, beta <1 😢
    02.2019 długi protokół - 2 oocyty ❄️
    03.2019 start aku, supli itp.
    03.2019 AMH 1.16
    04.2019 krótki protokół - 2 oocyty, ICSI 4 oocytów - 4 CC,
    06.2019 transfer 4CC, beta <1😢
    07.2019 kwalifikacja do AZ
    07.2019 naturalny cud, beta 156 😍, 48h po beta 93,5, dzień później beta 66,7- ciąża biochemiczna 😢
    06.2020 AZ 4BB, 8 dpt. beta 40,1; 10 dpt. beta 51,3; 12 dpt. beta 94,3; 14 dpt. beta 246; 16 dpt. beta 596, 19 dpt jest pęcherzyk, 27 dpt puste jajo 💔
    09.2020 AZ 6AA, 8dpt. beta 165, 10 dpt. beta 382, 12 dpt. beta 660, 14 dpt. beta 1279, 27 dpt. ❤️...🙏🙏🙏
    9ewnflw1wegxal6g.png
  • Maggi Autorytet
    Postów: 3605 5198

    Wysłany: 29 października 2020, 09:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miracle wrote:
    Oczywiscie, bardzo dobrze ze bierzesz <3 Kiedy USG? W przyszly wtorek?
    Tak, w przyszły wtorek mam wizytę.

    Cherry78, Kla_Mum lubią tę wiadomość

    Wiek 41 lat, MTHFR 677C-T ukł. hetero, PAI-1 4G ukł. homo
    Niedrożny prawy jajowód
    Początek starań z pomocą 11.2017, AMH 2.17
    3 cykle z clo 😢
    07.2018 AMH 2.32
    08.2018 krótki protokół lCSI 1 zarodek 3-dniowy 8A, beta <1 😢
    10.2018 krótki protokół lCSI 4BB i 3BB, beta <1 😢
    02.2019 długi protokół - 2 oocyty ❄️
    03.2019 start aku, supli itp.
    03.2019 AMH 1.16
    04.2019 krótki protokół - 2 oocyty, ICSI 4 oocytów - 4 CC,
    06.2019 transfer 4CC, beta <1😢
    07.2019 kwalifikacja do AZ
    07.2019 naturalny cud, beta 156 😍, 48h po beta 93,5, dzień później beta 66,7- ciąża biochemiczna 😢
    06.2020 AZ 4BB, 8 dpt. beta 40,1; 10 dpt. beta 51,3; 12 dpt. beta 94,3; 14 dpt. beta 246; 16 dpt. beta 596, 19 dpt jest pęcherzyk, 27 dpt puste jajo 💔
    09.2020 AZ 6AA, 8dpt. beta 165, 10 dpt. beta 382, 12 dpt. beta 660, 14 dpt. beta 1279, 27 dpt. ❤️...🙏🙏🙏
    9ewnflw1wegxal6g.png
  • Mum2b Autorytet
    Postów: 2258 1787

    Wysłany: 29 października 2020, 10:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Relanium jest na recepte?

    Corka - 2018
    Syn - 2021
  • Annie1981 Autorytet
    Postów: 7034 6662

    Wysłany: 29 października 2020, 10:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakiś czas mnie nie było i widzę że bardzo się rozpisalyscie 🙂 Jeszcze nadrabiam.

    Maggi. Gratuluję serduszka 🙂

    Maggi, Cherry78 lubią tę wiadomość

    mnNAp0.png
    80wKp0.png

    💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • karolcia35 Autorytet
    Postów: 4879 3993

    Wysłany: 29 października 2020, 11:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mum2b wrote:
    Relanium jest na recepte?
    Tak

    Mum2b, Cherry78 lubią tę wiadomość

    AMH 0,54
    10.2014 IMSI 2 zarodki :( beta <0,1
    05.2015 brak oocytów
    03.2016 brak oocytów
    08.2016 IMSI 1 zarodek, ciąża pozamaciczna :(
    02.2017 IMSI 2 zarodki :( beta <0,1
    mlr 0%, I seria szczepień mlr 38% :)
    10.2017 IMSI 3 zarodki 01.2018 crio :( 03.2018 crio :( 09.2018 crio :(
    12.2018 IMSI 2 zarodki 2-dniowe 4b i 5b w oczekiwaniu na crio...
    NK 16,5%
    07.2019 crio 4b, 12 dpt - 99,8; 13 dpt - 185,6; 15 dpt - 825,6; 17 dpt - 2509; 21 dpt - 4942 :( ciąża ektopowa
  • Annie1981 Autorytet
    Postów: 7034 6662

    Wysłany: 29 października 2020, 19:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liolia. Gratuluję serduszka i zdrowego kropka 🙂

    Liolia lubi tę wiadomość

    mnNAp0.png
    80wKp0.png

    💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • Skittles Autorytet
    Postów: 1256 1553

    Wysłany: 29 października 2020, 20:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monalisar wrote:
    Mój lekarz też odradzał Nifty, miał kilka pacjentek z błędami po tym teście.
    W sumie zakres wszystkich testów jest podobny i określa ryzyko tych samych chórob.
    Ja bym się zdecydowała na Panoramę.
    Jescze raz napisze co wiem o teście Nifty, ma najszersze spektrum chorób do wykrycia, jako jedyny test oferują duża rekompensatę jak test się pomyśli, ale test Nifty nie jest dostępny w żadnej z klinik, można kupić go tylko na testdna w internecie. Ma tez korzystniejsza cenę, bo kosztuje trochę ponad 2 tys, a inne testy oscylują koło 3 tys. Test Nifty jest robiony przez chińczyków, krew leci do analizy do Chin, a przy innych testach wolnego dna krew badana jest w USA. Lekarz mi odradził Nifty, bo mimo ze jest ten test bardzo polecany na forach, jest niewiarygodny, lekarz z PL ma sprawę w sądzie, bo polecił Nifty a test się pomylił... oczywiście inne testy wolnego dna tez się mylą, ale test Nifty podobno szczególnie czesto. Mnie przekonała opinia lekarza, kraj do którego leci krew do analizy - Chiny, dziwna wydała mi się ta cała rekompensata, no i to, ze żadna klinika nie ma tego testu w ofercie, tylko można go kupić przez net.

    Liolia, Maggi lubią tę wiadomość

    07.2018 amh 0,3, 36 lat, POF, MTHFR
    07.2018 1 inf Invicta dl. protokół, 1 komórka, 1 zarodek (brak rozwoju po 2 dobie), brak transferu
    11.2018 amh 0,86
    12.2018 2 inf Novum na cyklu natur. lekko stymulowanym, 2 pecherzyki pekly przed punkcja
    01.2019 3 inf Novum krótki protokół z antagonista, 2 komorki (1 komórka się nie zapłodniła, 2 komórka źle się podzieliła), brak zarodka
    02.2019 ciaza naturalna - 11.2019 Synek 😍
  • Andziorek Autorytet
    Postów: 413 309

    Wysłany: 30 października 2020, 13:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie do dziewczyn biorących relanium. W jakiej dawce bierzecie lek (2 mg czy 5 mg), ile razy dziennie i przez jaki okres od transferu?

    Starania od 09.2014, 5 procedur IVF, 10 transferów (w tym 3 x cb - 08.2017, 11.2017, 10.2019)
    YhaEp2.png
  • Cherry78 Autorytet
    Postów: 2414 3653

    Wysłany: 30 października 2020, 15:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liolia, Czy Ty masz dzisiaj wizytę u dr Agi? 💗

    Wiek 44l.
    Kriobank, długi protokół
    AMH 0.59
    FSH 8.6
    Kir AA

    1.Poronienie 5.5.18
    7t3d [*]😔
    Transfer ❤️❤️ Poronienie 14.3.20
    ❤️ CB 31.7.20
    ❤️❤️CB 26.10.20 😔
    HW,Heparyna, acard, accofil, Atosiban,Metypred
    Transfer ❤️❤️ Grudzień 2020 beta 0

    Warszawa - Bocian
    23.3.2021 ET 4aa 🥰
    Beta
    7dpt - 61,6
    9dpt - 140,6
    11dpt - 406,8
    15dpt - 3482
    24dpt - pięknie bijące ❤️
    7w1d - 1,02 cm maleństwa 🥰
  • gonia729 Autorytet
    Postów: 1349 1462

    Wysłany: 30 października 2020, 15:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry jak się czujesz, masz jakieś objawy ? Kiedy planujesz teścik ? 🙂

    Cherry78, Kla_Mum lubią tę wiadomość

    zem3h371z4hl4les.png
    37 lat,IV 2019 AMH - 1,31, 11.19 AMH - 0,87
    Kriobank, I ET - nieudany :(, jeden zarodek 7B
    II ET - 2AA :),7 dpt - beta 39, synek ❤️
    10.2021. - beta 6, cb 💔
    01.2022- 28 dc beta 40, 30dc- 200, 32dc -836, 10 t.c puste 2 jaja 💔💔
  • Maggi Autorytet
    Postów: 3605 5198

    Wysłany: 30 października 2020, 16:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andziorek wrote:
    Mam pytanie do dziewczyn biorących relanium. W jakiej dawce bierzecie lek (2 mg czy 5 mg), ile razy dziennie i przez jaki okres od transferu?
    5 mg. Pierwsza dawka wieczorem w dniu przed transferem, kolejna na godzinę przed transferem, potem wieczorem ( ja brałam kolo18) i potem przez 3 dni po transferze rano i wieczorem.

    Cherry78, Kla_Mum, Andziorek lubią tę wiadomość

    Wiek 41 lat, MTHFR 677C-T ukł. hetero, PAI-1 4G ukł. homo
    Niedrożny prawy jajowód
    Początek starań z pomocą 11.2017, AMH 2.17
    3 cykle z clo 😢
    07.2018 AMH 2.32
    08.2018 krótki protokół lCSI 1 zarodek 3-dniowy 8A, beta <1 😢
    10.2018 krótki protokół lCSI 4BB i 3BB, beta <1 😢
    02.2019 długi protokół - 2 oocyty ❄️
    03.2019 start aku, supli itp.
    03.2019 AMH 1.16
    04.2019 krótki protokół - 2 oocyty, ICSI 4 oocytów - 4 CC,
    06.2019 transfer 4CC, beta <1😢
    07.2019 kwalifikacja do AZ
    07.2019 naturalny cud, beta 156 😍, 48h po beta 93,5, dzień później beta 66,7- ciąża biochemiczna 😢
    06.2020 AZ 4BB, 8 dpt. beta 40,1; 10 dpt. beta 51,3; 12 dpt. beta 94,3; 14 dpt. beta 246; 16 dpt. beta 596, 19 dpt jest pęcherzyk, 27 dpt puste jajo 💔
    09.2020 AZ 6AA, 8dpt. beta 165, 10 dpt. beta 382, 12 dpt. beta 660, 14 dpt. beta 1279, 27 dpt. ❤️...🙏🙏🙏
    9ewnflw1wegxal6g.png
  • Cherry78 Autorytet
    Postów: 2414 3653

    Wysłany: 30 października 2020, 16:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    gonia729 wrote:
    Cherry jak się czujesz, masz jakieś objawy ? Kiedy planujesz teścik ? 🙂

    Gonia 💗, jedyny objaw na razie to denerwujący mnie chłop w domu... po niedzieli? 🤔
    Jestem aktualnie na kwarantannie i na betę teraz nie ma szansy ☹️

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2020, 16:45

    Kla_Mum lubi tę wiadomość

    Wiek 44l.
    Kriobank, długi protokół
    AMH 0.59
    FSH 8.6
    Kir AA

    1.Poronienie 5.5.18
    7t3d [*]😔
    Transfer ❤️❤️ Poronienie 14.3.20
    ❤️ CB 31.7.20
    ❤️❤️CB 26.10.20 😔
    HW,Heparyna, acard, accofil, Atosiban,Metypred
    Transfer ❤️❤️ Grudzień 2020 beta 0

    Warszawa - Bocian
    23.3.2021 ET 4aa 🥰
    Beta
    7dpt - 61,6
    9dpt - 140,6
    11dpt - 406,8
    15dpt - 3482
    24dpt - pięknie bijące ❤️
    7w1d - 1,02 cm maleństwa 🥰
  • gonia729 Autorytet
    Postów: 1349 1462

    Wysłany: 30 października 2020, 16:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry78 wrote:
    Gonia 💗, jedyny objaw na razie to denerwujący mnie chłop w domu... po niedzieli? 🤔
    Jestem aktualnie na kwarantannie i na betę teraz nie ma szansy ☹️
    Aaaaa chłop to norma 😀 Z beta rzeczywiście słabo w tych okolicznościach ale może jakiś test mąż by Ci kupił 😉 Czekam na dobre wieści 💕🍀

    Kla_Mum, Cherry78 lubią tę wiadomość

    zem3h371z4hl4les.png
    37 lat,IV 2019 AMH - 1,31, 11.19 AMH - 0,87
    Kriobank, I ET - nieudany :(, jeden zarodek 7B
    II ET - 2AA :),7 dpt - beta 39, synek ❤️
    10.2021. - beta 6, cb 💔
    01.2022- 28 dc beta 40, 30dc- 200, 32dc -836, 10 t.c puste 2 jaja 💔💔
  • Liolia Autorytet
    Postów: 1120 1772

    Wysłany: 30 października 2020, 17:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry78 wrote:
    Liolia, Czy Ty masz dzisiaj wizytę u dr Agi? 💗
    Nie, nie mam wizyty, umówiłam się za tydzien na Nace do krio, to może tez trafię na usg do Agi, ale to nie pewnie...
    Mąż narzeka że jak nie będzie usg, to tylko na pobranie krwi z Wawy do Białego pojedziemy 🤦‍♀️

    Cherry78 lubi tę wiadomość

    mhsv20mmalgee65z.png
    39 l., AMH 11.2018-0.45, 9.2020-0.569, endometrioza, kir aa, nk 23%
    💥Novum
    💫11.2018 - ICSI krótki, 2kom, 1 zarodek w 3dn 10 blastomerów :(
    🗯1.2019 - histeroskopia- liczne mikropolipy.
    💫04.2019 - ICSI cykl natur., 4kom, 2 zarodki w 2dn 2 i 3 blastomery :(
    💫07.2019 - ICSI cykl natur., 2kom, 2 zarodki w 3dn 14+AH i 6 blastomerów :(
    🗯10.2019 - histeroskopia ok, endo wyrównany.
    💫11.2019 - ICSI cykl natur., 0kom :(
    💥Kriobank
    💫12.2019 - ICSI krotki, 1kom w 2dn 2B :(
    💫2-4.2020 - ICSI ultra długi + testosteron + HW, 6kom, 3zarodki w 5dn. ET- 4AB, 7dpt - 22,79, 10- 24,7, 11- 31,9, 13-15,5 cb(*) ❄❄
    ☃️5.2020 - jedna ❄ nie rozmroziła się, FET ❄2BB, 7dpt-9.49, 9-15.6, 11-0 cb(*).
    💫7-9.2020 - ICSI ultra długi+ testosteron + HW, 2kom, 5dn - 2BB. ET - 7dpt-40, 9-90, 11-140, 13-249, 15-543, 18-1574, 21-3910, 25-13539, 29 - ❤
    30.05.2021👶Mark
    💫2.2022- ICSI krotki, 1kom, 5dn - 2AB. ET :(
‹‹ 2006 2007 2008 2009 2010 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Układ immunologiczny a problemy z płodnością, czyli czym jest niepłodność immunologiczna

Układ immunologiczny, czyli inaczej odpornościowy ma niebagatelny wpływ na płodność. Niekiedy czynniki immunologiczne mogą być bezpośrednią przyczyną niepłodności. Czy problemy z implantacją zarodka albo nawracającymi poronieniami mogą być wywołane przez czynniki immunologiczne? W jakich przypadkach rozważyć konsultację ze specjalistą - immunologiem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ