Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną IN VITRO z niskim AMH
Odpowiedz

IN VITRO z niskim AMH

Oceń ten wątek:
  • Mika10 Ekspertka

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea nareszcie! :) Jezu jak czekałam na ten wpis! Kciuki !!!

Bea77_2 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2019, 18:59

Muchacha, Niezapominajka5 lubią tę wiadomość

• Mola_90 Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja90 wrote:
    Mola co planujesz dalej?
    Zdecydowalam sie z mezem na kd. Bardzo chcemy miec juz dziecko, szkoda nam czasu na czekanie na cud zwlaszcza ze wyniki badan nie pozostawiaja zludzen. Dzieki Lukrecji decyzji tej jestem pewna (Kochana Lukrecjo dziekuje!). Zaczynamy procedure najpozniej w marcu 2019 r. w Czechach :)

Mama_Kaczorka, Bea77_2, Nadzieja90, klamka, Niezapominajka5, Mimila, Dagimka, sylwia80 lubią tę wiadomość

POF/ AMH 0.01
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Muchacha, klamka, Dana721, Niezapominajka5, brenya77, Mimila, karolcia35, sylwia80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Muchacha, klamka, Dana721, Niezapominajka5, Mimila, Mama_Kaczorka, AniaT, sylwia80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2019, 08:46

Bea77_2, Mimila, Mama_Kaczorka, Niezapominajka5, Mika10, Dana721, sylwia80 lubią tę wiadomość

• brenya77 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje sie wywolana do tablicy, bo to chyba przeze mnie Lukrecja odeszla. Przykro mi, ze zdecydowala sie na ten krok. Przykro mi, ze moja wypowiedz o KD i AZ odebrala tak osobiscie. Szczerze, nie wiem dlaczego. Nie mialam na celu nikogo urazic, po prostu napisalam, ze sama kandydatka na KD i AZ nie jestem i nie bede. Tyle. Nie podalam powodow, nie wdawalam sie w dyskusje, nie mam zamiaru nikogo przekonywac, nikogo nie oceniam ale uwazam, ze mam prawo do takich a nie innych pogladow i nie zasluguje na napietnowanie z tego powodu. To jest forum o nieplodnosci, sa tu rozne historie, rozne kontrowersje, kazdy swoje zdanie ma prawo wypowiedziec, jestem wdzieczna Bea_77 za fajne rozmowy na ten temat - ale tu na forum ja swojego zdania nawet nie wypowiedzialam. Powiedzialam, ze JA nie zdecyduje sie na KD i AZ.
    Przykro mi, ze Lukrecja zareagowala jakbym krytykowala jej wybor, ale jej reakcja wydaje mi sie nieco niezrozumiala.
    Przykro mi tez, ze pozwolila sobie na niezbyt fajna ocene w moim kierunku i krytyke mojej drogi, liczne stymulacje i ciaze, ktore "ronia sie jedna za druga" i "diagnoze" na temat zachowan autoagresywnych. Szczerze? Strzal w twarz. Niefajne to bylo, Lukrecjo. Ja Twojej drogi nigdy nie krytykowalam i nigdy nie pozwolilabym sobie na takie psychologiczne diagnozy. Chociaz... pozwole sobie moze, wkladajac cala sympatie jaka mam do Ciebie, Lukrecjo. Jesli czyjas zwyczajnie normalna wypowiedz na temat KD czy AZ powoduje u Ciebie taka reakcje - to szczerze, radze rozmowe z psychologiem, bo widocznie pewne rzeczy masz jeszcze nieprzerobione. Dla dobra Twojej corki.
    Zycze Ci wszystkiego najlepszego. I wszystkim innych dziewczynom rowniez.
    Ja rowniez pozegnam sie z forum na jakis czas przynajmniej, bo rzeczywiscie emocje znow wziely gore.

Berbeć, 4me, Bea77_2, niezapominajka2017 lubią tę wiadomość

5 x ICSI + 7 x FET = 19 zarodkow, 2 x poronienie @10tyg & @8tyg (T22), 1 x cb
    1 x naturalna cb
    Szczęśliwy finał - Emilia 19/7/2019
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To naturalna kolej rzeczy moim zdaniem.
    Znikniecie z forum staraniowego po urodzeniu dziecka. Wszystkie znikaja. Nieliczne osoby wpadaja czasem z kciukami czy gratulacjami.
    Po urodzeniu nastepuje nowy etap. Po hu tu siedziec. Lepiej wyjsc z dzieckiem na spacer.
    Lukrecja trzymaj sie.

Berbeć, Mama_Kaczorka, klamka, Blastka, Mimila, 4me, Mika10, Dana721, Bea77_2, sylwia80, mar2śka lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Lil_m Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lukrecja, odezwij się pliz na priv

Pozdrowienia z urlopu, aż się musiałam włączyć dzisiaj!

Mimila lubi tę wiadomość

Rocznik ''86/ POF/ [*] 8tc XII 2017
    VII 2017 - AMH <0.01, FSH 96 -> mezoterapia jajników IX 2017
    MTHFR: C6777 homozygota CC, A1298C homozygota AA, niedobór białka S
  • Malinka.82 Debiutantka

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 23:53

Mama_Kaczorka lubi tę wiadomość

• 4me Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka daj spokój.....

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Malinka.82 Debiutantka

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Malinka daj spokój.....
    Dobrze. Nie bede rozdrapywac.

klamka lubi tę wiadomość

• Erika Koleżanka

Wysłany: 1 września 2018, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kochane doradzcie proszę bo juz sama nie wiem co robić. Zaczynam druga procedurę invitro. Byłam w dwóch klinikach w invimedzie tydzień temu gdzie powiedziano mi ze dla mnie w wieku 40 lat tylko krótki protokół z antagonista bedzie najlepszy i ze na początek tego protokołu proponują Menopur w ilości 450 jednostek. Dziś byłam w Invikcie zbadali mnie w 2gim dniu cyklu mam 11 pęcherzyków antralnych AMH niedawno robione 1.20 i powiedzieli ze tylko długi bo wcześniej u nich robiłam i długi i.krótki i lepiej wyszło na długim. Powiedzieli tez ze wiecej jak 300 menopuru sie nie podaje bo badania dowodza ze to wogole nie pomaga ze 300 a 450 daje takie same rezultaty. Pytałam o to bo ostatnio jak robiłam invitro tez mialam 11 pęcherzyków antralnych a rosły nierówno i 4 na,dzień pick up były zamale. Nie wiem juz co myśleć co lekarz to teoria i dlaczego aż tak różnią sie zdania lekarzy. Poradzcie cos :( od dziś mam zacząć brać antykoncepcję jak chce dalej współpracować z Invicta tabletki wykupilam ale jeszcze nie wzięłam

Wiek - rocznik 1977
    2015-2016 Inseminacja 5 zabiegów bez rezultatu
    2017 Invicta Invitro po podwojnej stymulacji 5 zarodków nieprawidłowych po pgd
    2018 sierpień - przygotowania do kolejnego zabiegu invitro AMH 1.20
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2018, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

klamka lubi tę wiadomość

• 4me Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie jestem zadnym specjalistom ale jesli masz kilka IVF to juz masz jakies doswiadczenie i wnioski i wybralbym taki protokol na jakim mialam najlepsze efekty przy poprzednich próbach... Nie wazne co mówią statystki czy internet, ważne co na Ciebie osobiście dziala najlepiej.

klamka, Niezapominajka5, Mika10 lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2018, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Nadzieja90 Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a mi co proponujecie? Mialam dlugi i krotki w bocianie probowac tam dalej na krotkim skoro byl “skutecxmy” czy isc do dr L?

• 4me Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea77_2 wrote:
    Zgadzam się ale jeśli chodzi o dawki to im człowiek starszy tym słabiej reaguje na gonadotropiny. Ja rok temu miałam bez problemu stymulacje na niższych dawkach. A teraz, rok później, już większych dawek potrzebuję.
    Bardzo mozliwe, ze tak jest jak piszesz. Dlatego wlasne doswiadczenie z poprzednich prob na nas samych i lekarz, ktoremu ufamy i z ktorym aie zgadzamy jest kazdej z nas potrzebny...

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2018, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

klamka, Reni lubią tę wiadomość

• Nadzieja90 Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama nie wiem co robic czy nie kombinowac I sprobowac jeszcze raz na krotkim boje sie poniewaz pomomo mlodego wieku niewiele mam w jajnikach i wyniki tez nie powalaja

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 13:37

‹‹ 457 458 459 460 461 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ